Boška - meni se ritala ZA VRIJEME poroda. hahahhahaa
I mene je moj malac lupao za vrijeme poroda, izmedju trudova i za vrijme trudova..mislila sam da ce mi na pupak izac
Cak su se babice bile zabrinule jer su mu otkucaji bili visi nego inace i cudile su se kaj se tak rita, trbuh mi je doslovce skakao!
Hahahaha zivahne bebice. Znaci to je ok kaj se rita? Bio je zivahan cijelu trudnocu,ali se u zadnja tri tjedna lagano smirio. Jer nema ni toliko mjesta za divljanje,ali eto nocas poludio bebo
. Ma bitno mi je samo da je to uredu! Ja vec paniku stvaram!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Nije dobro kad se otvaras prerano..a ne valja ni kada se ne otvaras!
Cure moje--- prepoznat cete kada krenu pravi trudovi,fulati se ne moze i bas mi je i smjesan naziv teme "kako prepoznati"
Ja sam od 16tt imala lazne trudove i itekako sam dobro prepoznala kad su se okrenuli u prave!!!
Nikom pozeljela ne bi---4.dana su mi te prave trudove pokusavali suzbiti (jer sam bila u 33tt),a 5.dan mi je pukao vodenjak i nije bilo vise odugovlacenja!
Cura je bila spremna van,a moje tijelo jos nespremno za porod tako da sam rodila na drip i rezali su me ...ali sve u svemu- sam porod je ODLICAN! Prosao je zacas!
Sve ono prije je bilo koma- od 12tt trudnoce sam strogo lezala, 4 dana ucestalih trudova,5.dan rodila!
I kad vidim mog malog andjela (hvala bogu- zivu i zdravu) ave bi opet prosla ispocetka!!!
Dakle,po meni- ne panicarite..prepoznat cete sve na vrijeme!
Naspavajte se dok mozete, jer poslije cete zaboraviti sta znaci rijec SPAVANJE
Nije dobro kad se otvaras prerano..a ne valja ni kada se ne otvaras!
Cure moje— prepoznat cete kada krenu pravi trudovi,fulati se ne moze i bas mi je i smjesan naziv teme "kako prepoznati"![]()
Ja sam od 16tt imala lazne trudove i itekako sam dobro prepoznala kad su se okrenuli u prave!!!
Nikom pozeljela ne bi—4.dana su mi te prave trudove pokusavali suzbiti (jer sam bila u 33tt),a 5.dan mi je pukao vodenjak i nije bilo vise odugovlacenja!
Cura je bila spremna van,a moje tijelo jos nespremno za porod tako da sam rodila na drip i rezali su me …ali sve u svemu- sam porod je ODLICAN! Prosao je zacas!
Sve ono prije je bilo koma- od 12tt trudnoce sam strogo lezala, 4 dana ucestalih trudova,5.dan rodila!
I kad vidim mog malog andjela (hvala bogu- zivu i zdravu) ave bi opet prosla ispocetka!!!
Dakle,po meni- ne panicarite..prepoznat cete sve na vrijeme!
Naspavajte se dok mozete, jer poslije cete zaboraviti sta znaci rijec SPAVANJE
Puko vodenjaaaak....drzte fige.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji