Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Listopad 2014. 08:43

Mene je isto moj mlatio iznutra cijeli porod 

14.06.2014. L ♥

Hope
    03. Listopad 2014. 01:19

Nije dobro kad se otvaras prerano..a ne valja ni kada se ne otvaras!
    Cure moje--- prepoznat cete kada krenu pravi trudovi,fulati se ne moze i bas mi je i smjesan naziv teme "kako prepoznati"   
    Ja sam od 16tt imala lazne trudove i itekako sam dobro prepoznala kad su se okrenuli u prave!!!
    Nikom pozeljela ne bi---4.dana su mi te prave trudove pokusavali suzbiti (jer sam bila u 33tt),a 5.dan mi je pukao vodenjak i nije bilo vise odugovlacenja!
    Cura je bila spremna van,a moje tijelo jos nespremno za porod tako da sam rodila na drip i rezali su me ...ali sve u svemu- sam porod je ODLICAN! Prosao je zacas!
    Sve ono prije je bilo koma- od 12tt trudnoce sam strogo lezala, 4 dana ucestalih trudova,5.dan rodila!

I kad vidim mog malog andjela (hvala bogu- zivu i zdravu) ave bi opet prosla ispocetka!!!

Dakle,po meni- ne panicarite..prepoznat cete sve na vrijeme!
    Naspavajte se dok mozete, jer poslije cete zaboraviti sta znaci rijec SPAVANJE   

LuKi5
    03. Listopad 2014. 05:42

Brcka sreetnooo!!! :))))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.