Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    29. Rujan 2014. 08:59

A joj....bitno da je sve dobro prošlo.meni šećer opće nisu provjeravali.na početku trudnoće sam kod sebe napravila kompletnnu krvnu sliku i urin.i to je to.

Lusilu

• lusilu
    29. Rujan 2014. 10:58

Lusilu

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:01

lusilu... ni meni nije kontroliran šećer osim na početku u onoj obaveznoj krvnoj slici... i baš sam pitala dr hoće me slati na OGTT i rekao je da neće jer nemam indikacija pošto je taj početni bio ok :)

• lusilu
    29. Rujan 2014. 12:34

Ja sam isto pitala nedavno pa su mi rekli da nisam dobila puno kg i da nema potrebe.

Lusilu

Boška2
    01. Listopad 2014. 11:04

Hej curke,da li je kojoj od vas beba bila poprilicno zivahna pred sam porod? Sutra mi je termin i narucena sam da dodem i rekao prof. da cemo u radaonu jos prije deset dana. A nocas sam imala kontrakcije,s tim da se i bebo slalno ritko! Ne znam dali je to mozda od nervoze pa i on to osjeti ili samo umisljam?!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Pilici
    01. Listopad 2014. 12:21

Boska a jel si se pocela "cistit"?nekr cure vele da su po pet puta na dan isle na wc par dana prije poroda..hm..kad ideš na kontrolu?
    Meni je ostalo jos pet tjedana i bas se osjecam kak sam pod nervozom.

zebrica

Iskrica1347
    01. Listopad 2014. 12:50

Boška - meni se ritala ZA VRIJEME poroda. hahahhahaa

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.