Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    27. Rujan 2014. 22:20

Ma sad sam si totalno smjesna,al isto sam sva zbunjena i sveg me strah.....al puno je lakše kad mogu s vama popricat i čut vaše iskustvo i savjet.....hvala vam 

Lusilu

brcka1902
    27. Rujan 2014. 23:42

Evo da vam se i ja javim. Iscurilo mi malo cca 1,5 dcl plodne vode, poceli lagano pravi trudovi,zavrsila u bolnici na pregledu,beba opet okrenuta na zadak,jedva ocitavali ctg jer mala nece da ju slusaju(cijelo vrijeme mirna cim stave sonde ona lupa i pomice sonde-sestre bile lude zbog lovljenja signala), trudovi stali,nakon dva dana pustili me doma jer trudovi nisu pravilni i dosta jaki, kaze mi doktor da je to izaslo malo plodne vode iz rodnice,imam dosta plodne vode i beba je ok,da u utorak dodjem na pregled uz napomenu ak me prije ne drmnu trudovi.to je svima postala postapalica,cak mi je to i teta na salteru od TA to komentirala..luda sam ko siba...mala nece van i tocka...kak smo krenule jos cu prenijeti trudnocu. A sto je zanimljivo nemam pojma kaj sad ak se beba ne okrene ponovno na glavu nitko nist ne prica za carski tak da me mozda zmaltretiraju da rodim normalno, mala ima cca 3500 kg,veli mi doktor da se uzv ogradjuje i da beba moze biti ili 3 kg ili 4 kg, tek toliko o procjenama. Imam se cemu veseliti ak bude veca beba,ako ostane na zadak okrenuta i da me pokusaju na vaginalno poroditi...sam da mi ju rucno ne pokusaju okrenuti jer cujem da su zene imale masnice na trbuhu od toga i da boli ludjacki. Cekam sad pregled(ak uspijem) pa budem vidjela kaj dalje...

bubica11
    28. Rujan 2014. 00:10

Uh...nadam se da ce se ipak okrenuti! Drzimo fige

Pilici
    28. Rujan 2014. 09:49

Ima promjena??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.