Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    26. Rujan 2014. 16:10

hehe, hvala curke  

nadam se da ce imat nekog ucinka sav ovaj trud pa kad dodem u bolnicu u nedjelju, a dr.kaze otvoreni ste 5 cm  hahaha DA BAR!!! 

beag
    26. Rujan 2014. 16:17

ja cu se mislima otvarat, meni ne trebaju trudovi hahaha 

cloudy
    26. Rujan 2014. 16:41

beag :) samo pozitivno... imaš još vremena da se otvoriš  držim ti fige :D

26. Rujan 2014. 17:08

Beag samo hrabro! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• lusilu
    26. Rujan 2014. 22:43

Drage moje imam jedno pitanje u kojem ste tt počele osjećat kontrakcije ili lažne trudove?jel treba ic odma doktoru ili je to normalno....

Lusilu

Iskrica1347
    26. Rujan 2014. 23:07

Ja uopće nisam sigurna kak lažni trudovi izgledaju.. Jer ih nisam imala u prvoj trudnoći uopće. Sada mi se zna dogoditi da mi se trbuh kao stvrdne, ali me niš ne boli. Više imam feeling kao da se curka naslonila na njega pa gura. Nije bolno, više neugodno. Brijem da to nije to ili..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• lusilu
    26. Rujan 2014. 23:13

Pa ubiti ni ja neznam sta je ja sam u 35tj.i danas mi se u dva tri navrata jako stvrdnuo trbuh nije ništa bolilo već više ta neugodna....nisam pametna opće prva mi je trudnoća pa me svega strah...

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.