antonija, nisam u toku, ako sam i procitala, sva sam musicava od razmisljanja o indukciji, kakva je situacija kod tebe, prosao ti je termin pa si u bolnici na cekanju?
antonija, nisam u toku, ako sam i procitala, sva sam musicava od razmisljanja o indukciji, kakva je situacija kod tebe, prosao ti je termin pa si u bolnici na cekanju?
Termin po mengi mi je prosao u pon a po uzv mi je 1.10.
A u bolnici sam zbog trudnickog dijabetesa i ako samo ne krene inducirat ce porod u ned rano ujutro!
tako mi se i cinilo..
ista je stvar kod mene, ali vidis tebe su ostavili na promatranju, a meni su rekli da dodem u nedjelju, a u pon ce inducirati ( pon je termin ) ... nije mi to jasno, zasto, ako nije potrebno.. i meni je po uzv bio termin tek 5.10.
sretno, zelim ti da sve krene prirodno!!!
tako mi se i cinilo..
ista je stvar kod mene, ali vidis tebe su ostavili na promatranju, a meni su rekli da dodem u nedjelju, a u pon ce inducirati ( pon je termin ) … nije mi to jasno, zasto, ako nije potrebno.. i meni je po uzv bio termin tek 5.10.
sretno, zelim ti da sve krene prirodno!!!
Hvala ti draga, al sve su manje nade za to...imam neke trudice al nisu oni pravi tak da...
Sretno i tebi!
bar su ti malo poceli, mozda ti se pojacaju do nedjelje!!!! saljem pozitivne vibre!!!
Beag sva u mukama oko indukcije :-)
Draga pa gdje je jos ponedjeljak, malac stigne jos 5 puta izaci van prije ponedjeljka i indukcije.... :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ma pomirila sam se sad s tim, kak bude, kad bude, bit ce nema izlaza haha
setam, penjem se po stepenicama, sexam se, ma sveee poduzimam, al malac nece pa nece van
od prosle subote niti jedan laznjak nisam osjetila, kao da sam sva zablokirala haha
setam, penjem se po stepenicama, sexam se, ma sveee poduzimam, al malac nece pa nece van![]()
od prosle subote niti jedan laznjak nisam osjetila, kao da sam sva zablokirala haha
zna se to dogodit, da ženi u svoj panici i frci svi simptomi stanu, ono kreneš sa trudovima u rodilište dođeš tamo nula bodova.. ali to ne znači da se ništa ne događa draga

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji