Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    25. Rujan 2014. 19:23

antonija, nisam u toku, ako sam i procitala, sva sam musicava od razmisljanja o indukciji, kakva je situacija kod tebe, prosao ti je termin pa si u bolnici na cekanju?

25. Rujan 2014. 19:54

beag

antonija, nisam u toku, ako sam i procitala, sva sam musicava od razmisljanja o indukciji, kakva je situacija kod tebe, prosao ti je termin pa si u bolnici na cekanju?

Termin po mengi mi je prosao u pon a po uzv mi je 1.10. 
    A u bolnici sam zbog trudnickog dijabetesa i ako samo ne krene inducirat ce porod u ned rano ujutro!

beag
    26. Rujan 2014. 08:14

tako mi se i cinilo..

ista je stvar kod mene, ali vidis tebe su ostavili na promatranju, a meni su rekli da dodem u nedjelju, a u pon ce inducirati ( pon je termin ) ... nije mi to jasno, zasto, ako nije potrebno.. i meni je po uzv bio termin tek 5.10.

sretno, zelim ti da sve krene prirodno!!!

26. Rujan 2014. 09:54

beag

tako mi se i cinilo..

ista je stvar kod mene, ali vidis tebe su ostavili na promatranju, a meni su rekli da dodem u nedjelju, a u pon ce inducirati ( pon je termin ) … nije mi to jasno, zasto, ako nije potrebno.. i meni je po uzv bio termin tek 5.10.

sretno, zelim ti da sve krene prirodno!!!

Hvala ti draga, al sve su manje nade za to...imam neke trudice al nisu oni pravi tak da... 
    Sretno i tebi! 

beag
    26. Rujan 2014. 10:07

bar su ti malo poceli, mozda ti se pojacaju do nedjelje!!!!  saljem pozitivne vibre!!! 

26. Rujan 2014. 13:53

Beag sva u mukama oko indukcije :-)
    Draga pa gdje je jos ponedjeljak, malac stigne jos 5 puta izaci van prije ponedjeljka i indukcije.... :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

beag
    26. Rujan 2014. 14:41

ma pomirila sam se sad s tim, kak bude, kad bude, bit ce  nema izlaza haha

Pilici
    26. Rujan 2014. 14:42

Beag a stepenice :)?

zebrica

beag
    26. Rujan 2014. 14:51

setam, penjem se po stepenicama, sexam se, ma sveee poduzimam, al malac nece pa nece van  
    od prosle subote niti jedan laznjak nisam osjetila, kao da sam sva zablokirala haha

mmama2
    26. Rujan 2014. 15:18

beag

setam, penjem se po stepenicama, sexam se, ma sveee poduzimam, al malac nece pa nece van  
    od prosle subote niti jedan laznjak nisam osjetila, kao da sam sva zablokirala haha

zna se to dogodit, da ženi u svoj panici i frci svi simptomi stanu, ono kreneš sa trudovima u rodilište dođeš tamo nula bodova.. ali to ne znači da se ništa ne događa draga

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI