Pa ubiti ni ja neznam sta je ja sam u 35tj.i danas mi se u dva tri navrata jako stvrdnuo trbuh nije ništa bolilo već više ta neugodna....nisam pametna opće prva mi je trudnoća pa me svega strah...
Lusilu
To su b-h kontrakcije. Meni je nekad znao izbacit nekako guzu na jednu stranu pa bi mi se stvorilo kao brdo na trbuhu, a kod b-h kontrakcija bi mi se stvrdnuo cijeli trbuh.

14.06.2014. L ♥
Luki netrebam panicariti mogu čekat kontrolu ?
Luki netrebam panicariti mogu čekat kontrolu ?
Ne trebas. To ti je normalno I bas po skolski ti je I pocelo. Biti ce toga jos I vise. Neki put ce I zaboliti. Bez brige, znam kako ti je. Ja sam na sve bila skakala I sve mi je bilo cudno.

14.06.2014. L ♥
Lusilu
da, to su bh kontrakcije.. i meni su tak pocele.. oko 35.tj. trbuh se stvrdne...a mogu poceti vec od 20.tj.
Bok curke, jucer u trudnickoj mi ustanovljeno da sam otvorena 3cm 37+6 tjedana, posalju me na ctg slabi trudovi i kaze doktor vidimo se jos veceras, dodjem doma sve se smiri osim sto me kriza i prepone razvaljuju, jel imao tko slicno iskustvo tj. Kad nakon tih prvih ocito laznih trudova krece ono pravo?jer cijelo vrijeme osjetim nesto al nije to ono pravo...a iscekivanje me ubija
Bok curke, jucer u trudnickoj mi ustanovljeno da sam otvorena 3cm 37+6 tjedana, posalju me na ctg slabi trudovi i kaze doktor vidimo se jos veceras, dodjem doma sve se smiri osim sto me kriza i prepone razvaljuju, jel imao tko slicno iskustvo tj. Kad nakon tih prvih ocito laznih trudova krece ono pravo?jer cijelo vrijeme osjetim nesto al nije to ono pravo…a iscekivanje me ubija
Moze ti krenuti svaki cas, a moze ti trajati danima. To iscekivanje je najgore. Sretno :)

14.06.2014. L ♥
Pa onda i ja povremeno imam BH - kontrakcije.. Cool.. Možda mi krene ranije :živimunadi:
Pa onda i ja povremeno imam BH - kontrakcije.. Cool..Možda mi krene ranije :živimunadi:
Iskrica kad je tebi termin
Lusilu
Pa onda i ja povremeno imam BH - kontrakcije.. Cool..Možda mi krene ranije :živimunadi:
Haha tko zna Ja sam ih od 36. tj. Imala stalno ali se mom bas nije zurilo vani.
Koliko jos imas? :))

14.06.2014. L ♥
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji