Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    26. Rujan 2014. 23:22

To su b-h kontrakcije. Meni je nekad znao izbacit nekako guzu na jednu stranu pa bi mi se stvorilo kao brdo na trbuhu, a kod b-h kontrakcija bi mi se stvrdnuo cijeli trbuh.

14.06.2014. L ♥

• lusilu
    26. Rujan 2014. 23:29

Luki netrebam panicariti mogu čekat kontrolu ?

Lusilu

• lusilu
    26. Rujan 2014. 23:48

Hvala ti puno malo si me smirila.pušem i na hladno ...hvala jos jednom 

Lusilu

beag
    27. Rujan 2014. 07:45

da, to su bh kontrakcije.. i meni su tak pocele.. oko 35.tj.  trbuh se stvrdne...a mogu poceti vec od 20.tj.

renchyp
    27. Rujan 2014. 08:39

Bok curke, jucer u trudnickoj mi ustanovljeno da sam otvorena 3cm 37+6 tjedana, posalju me na ctg slabi trudovi i kaze doktor vidimo se jos veceras, dodjem doma sve se smiri osim sto me kriza i prepone razvaljuju, jel imao tko slicno iskustvo tj. Kad nakon tih prvih ocito laznih trudova krece ono pravo?jer cijelo vrijeme osjetim nesto al nije to ono pravo...a iscekivanje me ubija

Iskrica1347
    27. Rujan 2014. 10:45

Pa onda i ja povremeno imam BH - kontrakcije.. Cool.. Možda mi krene ranije :živimunadi:

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.