Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Rujan 2014. 08:18

Eto i mene, prosla vizita, pregled, amnioskopija...sad uzv, urinokultura i ctg 2put na dan...ako do nedelje ne krene samo (a po doktoricinom bi moglo) pravac rađaona na indukciju... I do poroda dijeta ! A ja gladna ko vuk!
    Jucer mi seceri nisu bili dobri, poslje vecere 7.6! Ali meni se cini da oni ni neznaju kakva prehrana ide za ada dijetu, samo su kolicine mizerne!
    Cure koje se spremate put rađaone, sretno i zelim vam brzinske porode! Ja cu jos malo pricekati! 

LuKi5
    25. Rujan 2014. 09:10

Antonija84

Eto i mene, prosla vizita, pregled, amnioskopija…sad uzv, urinokultura i ctg 2put na dan…ako do nedelje ne krene samo (a po doktoricinom bi moglo) pravac rađaona na indukciju… I do poroda dijeta ! A ja gladna ko vuk!
    Jucer mi seceri nisu bili dobri, poslje vecere 7.6! Ali meni se cini da oni ni neznaju kakva prehrana ide za ada dijetu, samo su kolicine mizerne!
    Cure koje se spremate put rađaone, sretno i zelim vam brzinske porode! Ja cu jos malo pricekati! 

Njihove mjere u bolnici za hranu su neke mjere koje samo oni imaju. Morala sam biti na dijeti I meni u bolnici donosili duplo od onoga sto sam smila jesti, a onima koji nisu bili na dijeti davali hrane pa da misa ne bi s tim nahranili. Sto kaze renata, svi u pekare po burek ili nesto tako da se posteno najedu :))) Jos malo, sretno. :))

14.06.2014. L ♥

renata6
    25. Rujan 2014. 08:39

Antonija žao mi je što to prolaziš, tješi se uskoro će biti gotovo i moći ćeš se napapati onako kako želiš. Ja sam zadnjih mjesec dana bila u bolnici i doslovce gladovala, ne mogu reći da je hrana bila užasna ali nama trudnicama nije bila dovoljna. Nakon doručka grupno smo odlazile u bolničku kantinu po sendviče, bez obzira na tlak, šečer...Bile smo gladne, a zar se onda ne podiže navedeno, kad samo misliš kako ćeš se napapati... Sretno, izdrži, još malooo!

25. Rujan 2014. 10:08

Hvala vam curke na utjehi... 
    Tek sad vidim koliko se sve priblizilo a sve te muke cu zaboravit kad primim svoju strucu u ruke! 
    Samo da bude sve ok, a moji budu mi donesli nekaj za papati kad stignu u posjetu da lakse izdrzim jer me uzasno glava rastura zbog gladi! 

LuKi5
    25. Rujan 2014. 10:29

Antonija84

Hvala vam curke na utjehi… 
    Tek sad vidim koliko se sve priblizilo a sve te muke cu zaboravit kad primim svoju strucu u ruke! 
    Samo da bude sve ok, a moji budu mi donesli nekaj za papati kad stignu u posjetu da lakse izdrzim jer me uzasno glava rastura zbog gladi! 

Drz se draga...jos je jakoo malo ostalo do grljenja I mazenja s malom strucom

14.06.2014. L ♥

mama3x
    25. Rujan 2014. 10:18

Evo i jedan savjet od mene. Meni su prije prvog poroda rekli da ću znati kada počne :/ .... a ako se pitam da li je to što osjećam trud, onda sigurno nije...kad je krenulo, pomislila sam: vidi stvarno - ovo se ne može zamijeniti ni s čim.

Boška2
    25. Rujan 2014. 13:20

Brcka sretno! Antonija,cula sam da secer skace od nervoze i stresa,pa mislim da bi bilo najbolje napapati se i misliti samo na to kako ces uskoro maziti se sa svojom srecicom!! Sto manje,koliko je to moguce,razmisljati o porodu.

<3<3<3 Karl <3<3<3

Pilici
    25. Rujan 2014. 14:54

Brcka ima kakvih promjena?antonija jesi se najela ?

zebrica

Tejuska♡
    25. Rujan 2014. 15:52

Brcka sretnoo 

Antonija drzi mi se <3 jos jakoo maloo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

25. Rujan 2014. 19:02

Zebrice...napapala sam se, rucak je zacudo bio ok a veceru sam malcice podebljala..hehehe!
    Glava me i dalje boli, dr. mi dala dva lupoceta od po 500mg i ako ne pusti do 8 dat ce mi nest jace da mi se nebi to zahuktalo! A sve si nekak mislim da mi je to od botavka u zatvorenom prostoru jer sam navikla landrati po vani...
    Kolko god sam nestrpljiva moram vam priznati da mi vrijeme leti!! Jos maloooo!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI