Joooj beag, to mi je poznato...na leđima ni slučajno a bokovi boooleeeee! Sva sam ko tenk! Užas!
Meni jučer beba procjenjena na 3500g u punih 38tt.... Sve ok, uzv, protoci, ctg itd, pregled mi nisu radili pa nezz jesam li se kaj otvorila ili ne. Kontrola za tjedan dana.
Nego...ove kontrakcije me ubijaju...boli ko sam vrag, u križima, zdjelici, nogama, trbuhu...svuda! A izgleda da mi je započelo i čišćenje, od jučer sam bila u wc-u 5 puta a inače ne mogu po 3-4dana!
Curke pa ja vidim da nas tu sad treba roditi poprilicno
Ja sutra idem u TA 39+4tt (po njima) po meni 39+6tt. Pa cu vidjet kaj ce mi reci al mislim da ce me samo poslati doma. Da cekam i dalje. A meni je vec stvarno dosta. Ako cu jos morati cekati 2 tj budem poludila. A kak mi se cini beban ce biti ogroman jer je prije 2tj bio 3500gr.
A ja spavam ko bebica Na bokovima doduse spavam i trnu mi ruke jako jer se zalezim izmedju odlaska na wc. Al sam valjda toliko umorna da mi ni to ne smeta
Bome nas ima sad u narednih par tjedana (ili dana)!
Bit će bebica!
Ja jedva čekam, više ne mogu ništ, osjećam se preumorno, stalno bi spavala...
Joj da Zebrice, mene možda i ostave...
Ali tko zna, a možda se i nas dvije uspijemo i vidjeti sutra.
Antonija, ti bi stvarno i mogla roditi prije, s obzirom na vel.bebe i simptome! moj je prosli tjedan bio 3100, sto znaci da je sad cca. 3300... dakle mogla bi docekati i termin... a najradije bi isto da sto prije to rijesim jer ovo iscekivanje sada ufff... a bolovi..kao sto sam rekla nema sto ne boli.. evo ustala sam a uho mi vibrira haha kak sam lezala na toj strani, prste na rukama jedva savinem- do cega je to pobogu!koljena isto..kad ustajem iz kreveta jedva stanem na noge... sve to iako sam stvarno stalno u pokretu, setnji..nije da lezim stalno :/ pitam se kako cu ja roditi kad sam sva takva slomljena??!!
cure zatezanje u zglobovima vam je od nakupljanja vode u organizmu sto je sasvim normalno za kraj trudnoće...treba malo smanjit unos soli bar je meni gin tako preporučio...al meni to nepomaže tako da dok se dobro nerazgibam pola zglobova nemogu pomaknut
Pa, da, kad ustanem, treba mi pol sata da se razgibam jer sam ko Limeni iz Čarobnjaka iz Oz-a!
I meni sve natečeno i više ne splašnjava...
Beag, iskreno se nadam da si u pravu da bi ja mogla i prije jer već sam živčana na sebe samu a tek na okolinu! Nemoguća sam postala! Uh...
Al dobro, sve ćemo mi to izdržati curke! Jooooš maaaalooooo!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji