Sa 28tt mi je procjenjena na 1380 a sad sam 32tt. S tim da mi je propisala djetu i upozorila da nesmijem dobit ni kilu do sljedeceg uzv, sto je meni malo cudno jer trudnice se obicno najvise debljaju zadnje tjedne a ja imam apetita da bi i slona mogla pojest moram se kontrolirat Budemo vidjeli sta ce reci.
Sa 28tt mi je procjenjena na 1380 a sad sam 32tt. S tim da mi je propisala djetu i upozorila da nesmijem dobit ni kilu do sljedeceg uzv, sto je meni malo cudno jer trudnice se obicno najvise debljaju zadnje tjedne a ja imam apetita da bi i slona mogla pojest moram se kontroliratBudemo vidjeli sta ce reci.
Meni je beba s 31tt procijenjena na 3 kg. baš me zanima kak je velika sada s 37tt.
Sa 28tt mi je procjenjena na 1380 a sad sam 32tt. S tim da mi je propisala djetu i upozorila da nesmijem dobit ni kilu do sljedeceg uzv, sto je meni malo cudno jer trudnice se obicno najvise debljaju zadnje tjedne a ja imam apetita da bi i slona mogla pojest moram se kontroliratBudemo vidjeli sta ce reci.
A dobro to nije tak puno vece od nekog prosjeka. A koliko si kila do sada dobila?
zebrica
Zebrice, danas sam bila kod doktorice Bilandžija Marijane. Mlada je i na prvi pogled simpatična dokica ali na povijesti bolesti mi je napisala da se osjećam dobro, a ja joj komentirala sve tegobe. Pričale smo za uzv a poslala me samo na ctg... valjda je procijenila da sam naspram drugih trudnica super.
Jel vas boli kad ispod rebara, vec par dana osjecam to nemogu duboko udahnut a da neosjetim,na ljevoj strani, i osjecam da su mi noge tak teske nikak se nemrem namjestit uf
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji