Sa 28tt mi je procjenjena na 1380 a sad sam 32tt. S tim da mi je propisala djetu i upozorila da nesmijem dobit ni kilu do sljedeceg uzv, sto je meni malo cudno jer trudnice se obicno najvise debljaju zadnje tjedne a ja imam apetita da bi i slona mogla pojest moram se kontrolirat Budemo vidjeli sta ce reci.
zebrica
Zebrice, danas sam bila kod doktorice Bilandžija Marijane. Mlada je i na prvi pogled simpatična dokica ali na povijesti bolesti mi je napisala da se osjećam dobro, a ja joj komentirala sve tegobe. Pričale smo za uzv a poslala me samo na ctg... valjda je procijenila da sam naspram drugih trudnica super.
Ja sam bila na +12 sad u ponedjeljak a nadam se da cu roditi prije slijedece kontrole.
Jel vas boli kad ispod rebara, vec par dana osjecam to nemogu duboko udahnut a da neosjetim,na ljevoj strani, i osjecam da su mi noge tak teske nikak se nemrem namjestit uf
zebrica
uh, mene je to dosta dugo bolilo i onda je samo prestalo.. to ti ili beba gura, pritisce ili kako se maternica siri i povecava tako gura druge organe... proci ce
a noge.. meni zadnjih tjedana naoticu i bole.. ma sve me boli, svaki misic, zglob prepone.... a o spavanju da ne govorim... pola noci ne spavam, na ledima ne mogu nikako, pretezak mi je trbuh, doslovce ne da mi disati, a na boku se sva zalezim, ujutro boli uho, rame... i tak mi je tesko spavati... i uz sve me jos bole zglobovi na prstima, pogotovo ujutro
sve ne vjerujem da je to moguce!
Sortiraj odgovore
Najstariji