Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    16. Rujan 2014. 20:24

A joj baš sam se prepala hvala puno

Lusilu

Kokolina
    17. Rujan 2014. 11:23

Pcelice, nista jos??? Sutra ce ti biti tjedan dana da si prenijela, kaj ne?

pčelica9
    17. Rujan 2014. 11:37

Nista jos. Ma i s tim datumima su mi sve smuljali.  u biti imam ja jos jedan datum od pocetka trudnoce kad je kao bebac zaostajao a to je bio 18.9. ali u medjuvremenu je on nadoknadio tu razliku dapace i veci je od toga koliko bi trebao biti po tjednima tako da je meni doktor rekao da vjerovatno nece cekati taj datum nego da ce ipak ici vn na termin po mengi. Ali izgleda da nis od toga. Makar kak meni izgleda ne bu ni sutra nis od toga. A tek u ponedjeljak imam novi pregled. Makar kak oni pregledavaju ni tad ne budem nis novog saznala. Kak si ti?

Pilici
    17. Rujan 2014. 13:16

Pcelice jel ludis vec hehe . Na kolko su vam bebe procjenjene kilažu u zadnjim tjednima?

zebrica

Kokolina
    17. Rujan 2014. 13:41

Bome mogu mislit kak ti je. više ni sam ne znaš kad ti je točno termin. a kaj je najgore ne znaš kak ti budu gledali koliko si kao prenijela (jer ono kao dozvole samo 2 tj , pa idu na inducirani). ništa, ti lijepo sad nađi neke stepenice pa gore - dolje po njima .
    ja sam isto, ne osjećam se ništa drugačije. sutra idem na pregled sa točno 39tt, pa  ćemo vidjet kaj kažu. možda me i ostave jer su tak moju frendicu ostavili u vinogradskoj na promatranju sa 39 tt jer je imala prije tog carski, isto kao i ja. e sad... javit ću vam sutra u svakom slučaju .

Zebrice, meni ti je sa 37 tt procijenjena na 2970g 

Tina0208
    17. Rujan 2014. 13:46

joooj curke drzim vam figice da bude cim prije i bezbolnije...ima vas dosta izgleda...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.