znaci nisam jedina nije da mi je drago cuti, ali je hehehe
salim se!
pa to je ludnica, stvarno kako cemo roditi, siriti noge, podnijeti trudove i tiskati sa svim ovim simptomima!!!!!!!!!!!
je li ti bililo tako i u prvoj t.?
Drage moje, želim vam svu sreću na porodu ;)
Meni je u prvoj trudnoći bilo užasno zadnjih mjesec dana, bolila me zdjelica, nisam mogla hodat, sjedit, kad sam legla, nisam mogla mijenjat položaj kolko me bolilo, ustat iz kreveta nisam mogla, a u jutro me morao muž oblačit jer nisam mogla podić nogu s poda da obučem hlače :D U drugoj je bilo još gorje s tim da sam bila doma s skoro dvogodišnjakinjom :D Ali kad se to čudo rodi, zaboraviš sve bolove i baš ti je super :)
Meni u prvoj nije bilo tako moram priznati. Normalno sam spavala, nisam imala problema sa zglobovima, jedino su me malo koljena znala boljeti dok sam po stepenicama išla. Valjda zato kaj sam bila mlađa
Sad imam osjećaj ponekad da ću se raspasti. Moj bi trebao sad svaki dan krenuti tako da još ovo malo budem zdurala.
curke vidim tu da dosta spominjete kolko su vam bebe procjenjenje,pa da vas "utjesim" :)) mene je moja pametna ginicka uvjeravala da mi beba ima 3000g i da ce ko perce izac iz mene,kad gle cuda bembolina imala 4020 i 54cm,u boksu me svi u cudu gledali da sta pricam da mi je mala beba...tako da te procjene jako puno odstupaju :/
kod mene noćas prva lažna uzbuna, sad sam 36+2 i znam da je još rano, ali kod jednog od odlazaka na wc primjetih mokre gaćice i bol u trbuhu poprilično jaka, iako sad stalno imam kontrakcije pa mi je to bilo manje čudno. uglavnom, bila je lažna uzbuna, izgleda se samo pojačao iscjedak.
A kod mene zatisje pred buru
Nit beba previse migolji, nit me kaj boli, koda nisam ni trudna
Nemam ni stezanja, ni iscjetka nista....mozda onda nekaj i krene
Curke stvarno vam nije lako.ja bas imam sreće izgleda. Skoro punih 38tt, trbuh nosim super, spavam, bolova nema...jos mi je bebo danas procijenjen na 3850g.a ja nikad lakša u cijeloj trudnoći.zaista cudno.tu i tamo bude nekih tegobica al zaista nista strasno...
A u kojem tjednu vam se pojačao iscjedak ja sam sad 33+5 i iscjedak mi je pojačan,doduše imam ga cijelu trudnoću al sad nešto jače pa mi je fin.dao vagonalete svaki drugi dan
Lusilu
Meni se pojačao oko 37tt ali bijele je boje i nema mirisa tako da je dr rekao da je to normalno. Samo sad je još malo vodenkastiji pa stalno gledam da nije nekaj drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji