Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    18. Rujan 2014. 22:47

Tak je i moj i dao mi je veaginalete 3 svaki drugi dan da stavljam.

Lusilu

beag
    19. Rujan 2014. 08:47

ja imam taj vodenasti vec 2 mjeseca... a sad pred kraj svaki put pomislim da nije vodenjak puko 

mene su nocas prali neki bolovi u ledima i trbuhu u nekoliko navrata.. pojma nemam jesu li to jos uvijek laznjaci ili kaj...  malo jaca bol od menstrualne... 
    stalno mislim na ono :" Ma znat ces kad budu pravi!" 

Lida2
    19. Rujan 2014. 08:48

Ja sam nocas sanjala da sam probala roditi al nije islo
    TO je zato kaj je danas termin a ja opterecena s tim iako mislim da nebu nista

Lana9
    19. Rujan 2014. 11:46

E curke, meni je termin 12.10., još malo i skužila sam u zadnja 2 dana na ulošku jači iscjedak bijelo žučkaste boje. Jel to možda znak da se približava veliki dan?  Nemam nikakve kontrakcije, barem ih ja ne osjećam. Cijeli tjedan sam bolesna, uhvatila me neka prehlada, tak da dosta kašljem. Pa si mislim da mi možda nije jači iscjedak od tog naprezanja radi kašlja... Kak je Vama koje ste pred kraj što se tiče iscjedka? hvala hvala Na pregled u bolnicu idem u ponedjeljak, tad ću biti u 38 tjednu.

Kokolina
    19. Rujan 2014. 12:00

Pred kraj ti je uvijek jaci iscjedak, al ak nema mirisa onda je sve ok. Iako ja imam jos 6 dana i meni je sad iscjedak vise proziran...

beag
    19. Rujan 2014. 13:44

Lida,  mogu si mislit kak ti je bilo kad si se probudila hehe, kad se po noci probudim prvo na sto pomislim je porod i onda nikak izbacit iz glave, mozda zato ni ne mogu ponovno zaspat pa pola noci zvjerinjam. 

Lina, mislim da isjedak nema puno veze sa priblizavanjem poroda,  ja ih imam cijelu t., bijelkaste, prozirne, pojacane, ovakve onakve... zadnja 2 mj. obilne prozirne pa sad pred kraj svaki put pomislim da nije pl.voda ... a ako ti je zuckasti to ti je onda i neka upalica/bakterija.. za to mi je dr.davao plymicol u nekoliko navrata... ali nije to nista strasno..

cure, jos malo jos malo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.