Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    19. Rujan 2014. 21:16

danas sam citala da te lazne kontrakcije ne bole, samo se osjeti stezanje maternice, tvrdi trbuh, a da bole u slucaju ako se prethodno puno hodalo, stajalo, nosilo tesko, odnosno pretjeralo u tome i da zato treba usporiti... a ja zaista zadnjih tjedana picim po cijele dane kao ludakinja, a navecer padam s nogu.. i onda se to vjerojatno nocu ocituje i kroz kontrakcije :/ 
    jer evo preko dana nemam takve bolove, samo obicno stezanje... bas me zanima kako ce nocas biti, danas sam vise manje mirovala :)

da, o spavanju da ne govorim... ali gle, sve i da sad spavamo po cijele dane i noci kad dodu dani nespavanja zbog bebe nece nam to nista pomoci, nije bas da se mozes sad naspavati pa si mirna 6 mjeseci hehe :)

cloudy
    19. Rujan 2014. 21:30

beag... kako ne... jel nisi čuča onu famoznu "naspavaj se sad dok nema bebe, kad dođe nećeš moći" pa valjda ljudi znaju hihhihi 

beag
    20. Rujan 2014. 08:44

jo nemam pojma vise, moram prestat citati :) 

nocas ih nisam imala, ali me trbuh poceo boliti dolje nisko jos sinoc i sad ujutro isto tako, kao neki pritisak.. ne znam jel to od tezine bebe ili da nije upala mjehura :/ ili sto drugo...  kako god, danas ne izlazim iz kreveta, skuzila sam da mi bas treba odmor, malo sam mozda pretjerala s aktivnostima. a i vrijeme je vani za nis drugo nego izlezavanje  
    cloudy, mozda se danas uspiejm naspavati za sve buduce neprospavane noci hihihihi 

cloudy
    20. Rujan 2014. 08:52

:) hahah možda :) ja isto razmišljam da si pred porod nekih dva tjedna uzmem tjedan dana za spavanje... i samo spavam... ko zna, možda više neću morati spavati narednih 5 godina hihihi

Kokolina
    20. Rujan 2014. 10:15

Cure moje, meni otisao jutros sluzni cep!!! Valjda se nesto pocelo desavat . Iako znam da do trudova moze proci jos dosta dana, nadam se da ce ipak biti brze 

pčelica9
    20. Rujan 2014. 10:36

Super Kokolina. Drzim fige da krene brzo.

Lida2
    20. Rujan 2014. 10:58

Kokolina i tu bus prije Pcelice i mene rodila

Kokolina
    20. Rujan 2014. 11:03

Pcelice i Lida, nadam se da cemo skupa 

pčelica9
    20. Rujan 2014. 11:07

Kak Lida i ja stojimo trenutno ne bu to tak brzo. Kuzis vec da smo lagano nervozne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.