danas sam citala da te lazne kontrakcije ne bole, samo se osjeti stezanje maternice, tvrdi trbuh, a da bole u slucaju ako se prethodno puno hodalo, stajalo, nosilo tesko, odnosno pretjeralo u tome i da zato treba usporiti... a ja zaista zadnjih tjedana picim po cijele dane kao ludakinja, a navecer padam s nogu.. i onda se to vjerojatno nocu ocituje i kroz kontrakcije :/
jer evo preko dana nemam takve bolove, samo obicno stezanje... bas me zanima kako ce nocas biti, danas sam vise manje mirovala :)
da, o spavanju da ne govorim... ali gle, sve i da sad spavamo po cijele dane i noci kad dodu dani nespavanja zbog bebe nece nam to nista pomoci, nije bas da se mozes sad naspavati pa si mirna 6 mjeseci hehe :)
danas sam citala da te lazne kontrakcije ne bole, samo se osjeti stezanje maternice, tvrdi trbuh, a da bole u slucaju ako se prethodno puno hodalo, stajalo, nosilo tesko, odnosno pretjeralo u tome i da zato treba usporiti… a ja zaista zadnjih tjedana picim po cijele dane kao ludakinja, a navecer padam s nogu.. i onda se to vjerojatno nocu ocituje i kroz kontrakcije :/
jer evo preko dana nemam takve bolove, samo obicno stezanje… bas me zanima kako ce nocas biti, danas sam vise manje mirovala :)
da, o spavanju da ne govorim… ali gle, sve i da sad spavamo po cijele dane i noci kad dodu dani nespavanja zbog bebe nece nam to nista pomoci, nije bas da se mozes sad naspavati pa si mirna 6 mjeseci hehe :)
Mene lazni bole iako lezim cijeli dan. Kako da budem neaktivnija pa da me ne bole?
beag... kako ne... jel nisi čuča onu famoznu "naspavaj se sad dok nema bebe, kad dođe nećeš moći" pa valjda ljudi znaju hihhihi
jo nemam pojma vise, moram prestat citati :)
nocas ih nisam imala, ali me trbuh poceo boliti dolje nisko jos sinoc i sad ujutro isto tako, kao neki pritisak.. ne znam jel to od tezine bebe ili da nije upala mjehura :/ ili sto drugo... kako god, danas ne izlazim iz kreveta, skuzila sam da mi bas treba odmor, malo sam mozda pretjerala s aktivnostima. a i vrijeme je vani za nis drugo nego izlezavanje
cloudy, mozda se danas uspiejm naspavati za sve buduce neprospavane noci hihihihi
:) hahah možda :) ja isto razmišljam da si pred porod nekih dva tjedna uzmem tjedan dana za spavanje... i samo spavam... ko zna, možda više neću morati spavati narednih 5 godina hihihi
Cure moje, meni otisao jutros sluzni cep!!! Valjda se nesto pocelo desavat . Iako znam da do trudova moze proci jos dosta dana, nadam se da ce ipak biti brze
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji