danas sam citala da te lazne kontrakcije ne bole, samo se osjeti stezanje maternice, tvrdi trbuh, a da bole u slucaju ako se prethodno puno hodalo, stajalo, nosilo tesko, odnosno pretjeralo u tome i da zato treba usporiti... a ja zaista zadnjih tjedana picim po cijele dane kao ludakinja, a navecer padam s nogu.. i onda se to vjerojatno nocu ocituje i kroz kontrakcije :/
jer evo preko dana nemam takve bolove, samo obicno stezanje... bas me zanima kako ce nocas biti, danas sam vise manje mirovala :)
da, o spavanju da ne govorim... ali gle, sve i da sad spavamo po cijele dane i noci kad dodu dani nespavanja zbog bebe nece nam to nista pomoci, nije bas da se mozes sad naspavati pa si mirna 6 mjeseci hehe :)
beag... kako ne... jel nisi čuča onu famoznu "naspavaj se sad dok nema bebe, kad dođe nećeš moći" pa valjda ljudi znaju hihhihi
jo nemam pojma vise, moram prestat citati :)
nocas ih nisam imala, ali me trbuh poceo boliti dolje nisko jos sinoc i sad ujutro isto tako, kao neki pritisak.. ne znam jel to od tezine bebe ili da nije upala mjehura :/ ili sto drugo... kako god, danas ne izlazim iz kreveta, skuzila sam da mi bas treba odmor, malo sam mozda pretjerala s aktivnostima. a i vrijeme je vani za nis drugo nego izlezavanje
cloudy, mozda se danas uspiejm naspavati za sve buduce neprospavane noci hihihihi
:) hahah možda :) ja isto razmišljam da si pred porod nekih dva tjedna uzmem tjedan dana za spavanje... i samo spavam... ko zna, možda više neću morati spavati narednih 5 godina hihihi
Cure moje, meni otisao jutros sluzni cep!!! Valjda se nesto pocelo desavat . Iako znam da do trudova moze proci jos dosta dana, nadam se da ce ipak biti brze
Kak Lida i ja stojimo trenutno ne bu to tak brzo. Kuzis vec da smo lagano nervozne.
Sortiraj odgovore
Najstariji