Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    16. Rujan 2014. 10:52

Tako je i meni, jedan dan me baš steže uz pravilne razmake i dosta je bolno i onda drugi dan sve prestane.

antonio
    16. Rujan 2014. 14:49

Evo i mene min kod vas oprostite da se ne javljam ali jednostavno ne stignem vise nista citam vas sa mobitela dok mala spava i pratim vas,a zelim svim curama zazelit brz i ljep porod.

• lusilu
    16. Rujan 2014. 20:00

Cure ja bila danas na kontroli 33+3i kaže mi gin da mi je cerviks omeksan.....nisam otvorena beba je glavicom okrenuta prema dolje....jel koja u sličnoj situaciji?

Lusilu

• lusilu
    16. Rujan 2014. 20:02

Sad sam vam se baš ugurala u krivu temu.sorry

Lusilu

pčelica9
    16. Rujan 2014. 20:14

Bitno je da nisi otvorena. Ali moras malo usporiti da ti se ne bi poceo skracivati cerviks jer ces inace morati mirovati. Meni je isto bio dosta rano omeksao cerviks ali samo mi je rekao da malo usporim i da izbjegavam duge voznje u autu. Eto mene vec i presla termin tako da nista ne brini.

brcka1902
    16. Rujan 2014. 20:19

Pcelice ja ti i mirujem jos od 4 tog mjeseca samo lezim, prohodam do wc-a i blagavaone i do doktora ko stara bakica jer me odpocetka boli i imam skraceni cerviks.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.