Meni u bolnici uopce nisu sad radili procjenu a zadnji put kad sam bila kod svojeg ginica bio je 3100 on je procjenio da bi mogao imati oko 3800 kad se rodi.
meni su dijete procijenili na 3600 par dana prije poroda,a rodila se sa 3200 tako da ne vjerujte tome bas previse...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma ni ne vjerujem previše, uostalom meni je i sam dr. rekao da su odstupanja +- 250g a i uz to još znaju biti velike razlike. Kako bude, bude.
bas tako... ja sam cak dozivjela da mi je na jednom uzv-u beba bila veca nego na iducem...
Laura 21.08.2014 :-*
Ahahaahaha, ne mogu vjerovati, meni su sa prvim čak i pogodili, ali neću se na ništa puno oslanjati jer sam više slučajeva u zadnje vrijeme čula da su fulali nego da su pogodili.
Tak su i meni prvu par dana prije nego se rodila procijenili na 4200, a rodila se sa 3900 .
Ova je izgleda manja
Brcka to ti se većinom zna desiti, da one kaj su se otvorile ranije i morale mirovati na kraju dočekaju termin ili čak prenesu... Ne brini, još malo i gotovo
Brcka odmaraj se, kod kojeg si dr./drc. Bila danas?
Kokolina sta te mozda i ostave? Drzim fige da bude sve ok i krene prirodno.
Bojim se tih procjena, posto mi je secer(druga vrijednost) 10.1 a ja imam apetita puno previse samo jedem. Mada pazim svaki dan mora bit kuhano, svaka dva dana juha. Al opet me strah.
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji