u knjizi moja trudnoca sam citala da postoje dvije vrste epi., epi.anestezija i epi.analgezija, prva daje potpun gubitak osjeta , prestanak boli, a druga samo smanjuje bol, bez gubitka osjeta, i dalje se osjete trudovi...
mozda su zato neki ipak osjecali bol, a drugi nisu uopce :)
Meni su bili dali tu koja u potpunosti mice bol ali nije djelovala. Sami su se cudili kako ne djeluje tako da nekima jednostavno ne djeluje. Raspadala sam se od bolova I nije bilo sanse za prodisavanje trudova jer su mi bili jedan preko drugog bez stanke. Dali su mi da doslovno vristim. Dva put su mi je davali I nista.
14.06.2014. L ♥
vjerojatno su je dali prekasno jer ako su trudovi vec poceli ne vrijedi...
Curke, danas nakon nuzde primjetim kapljicu bijele boje na dasci. Mislim si da je to plodna voda-nema kaj drugo biti. Jeste li i vi to imale?
Brcka kad ti je termin?jesi probala provjerit ono sa maramicom da se nakasljes, neznam točno kak to ide ali citala sam negdje tu pa si skicni.
zebrica
da, danas je dr.na tecaju pricao o tome... popiskiti se do kraja, obrisati i na gacice staviti ili maramicu ili od wc papira napraviti kao ulozak.. setati tako 10 ak min, nakasljati se i provjeriti.. ako je mokra fleka to je plodova voda...
Prekosutra idem na pregled, iskreno jedva cekam da rodim i da mogu normalno hodati. Stalno osjecam stezanje ali nist konkretno da krene, ovo iscekivanje je najgore.
ako je plodova voda, curkat ce ti jos.. jer dr.kaze da se to doslovno napravi rupica na vodenjaku kad pukne i moze tako pomalo curkat dok se god ne isprazni...
Sortiraj odgovore
Najstariji