Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    12. Rujan 2014. 22:01

U najgorem slucaju cu vikat od muke iako to nikad ne radim

beag
    13. Rujan 2014. 14:02

u knjizi moja trudnoca sam citala da postoje dvije vrste epi., epi.anestezija i epi.analgezija, prva daje potpun gubitak osjeta , prestanak boli, a druga samo smanjuje bol, bez gubitka osjeta, i dalje se osjete trudovi...

mozda su zato neki ipak osjecali bol, a drugi nisu uopce :)

LuKi5
    15. Rujan 2014. 09:45

Meni su bili dali tu koja u potpunosti mice bol ali nije djelovala. Sami su se cudili kako ne djeluje tako da nekima jednostavno ne djeluje. Raspadala sam se od bolova I nije bilo sanse za prodisavanje trudova jer su mi bili jedan preko drugog bez stanke. Dali su mi da doslovno vristim. Dva put su mi je davali I nista.

14.06.2014. L ♥

beag
    15. Rujan 2014. 09:58

vjerojatno su je dali prekasno jer ako su trudovi vec poceli ne vrijedi...

brcka1902
    15. Rujan 2014. 19:49

Curke, danas nakon nuzde primjetim kapljicu bijele boje na dasci. Mislim si da je to plodna voda-nema kaj drugo biti. Jeste li i vi to imale?

Pilici
    15. Rujan 2014. 21:45

Brcka kad ti je termin?jesi probala provjerit ono sa maramicom da se nakasljes, neznam točno  kak to ide ali citala sam negdje tu pa si skicni.

zebrica

beag
    15. Rujan 2014. 21:56

da, danas je dr.na tecaju pricao o tome... popiskiti se do kraja, obrisati i na gacice staviti ili maramicu ili od wc papira napraviti kao ulozak.. setati tako 10 ak min, nakasljati se i provjeriti.. ako je mokra fleka to je plodova voda...

brcka1902
    15. Rujan 2014. 22:30

Prekosutra idem na pregled, iskreno jedva cekam da rodim i da mogu normalno hodati. Stalno osjecam stezanje ali nist konkretno da krene, ovo iscekivanje je najgore.

beag
    15. Rujan 2014. 22:37

ako je plodova voda, curkat ce ti jos.. jer dr.kaze da se to doslovno napravi rupica na vodenjaku kad pukne i moze tako pomalo curkat dok se god ne isprazni...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.