Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2014. 13:32

Ja se sjecam da kad mi je anesteziologinja dala epi, a ja nastavila prodisavat trudove, da me jadna sva zbunjena pitala pa kaj jos uvijek moras prodisavat trud, kaj ti nije pomoglo?!? Valjda inace primi tak da ne moras prodisavat, pa se iskreno nadam da ce mi drugi put bolje primit hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Kokolina
    12. Rujan 2014. 14:01

Ma meni vam je koma to što sam ja, iako po trudnoći drugorotka, zapravo prvorotka .
    Jer sam prvi put išla na dogovoreni carski zbog curke koja je bila na zadak. E sad ja znam kaj je carski, a ne znam kaj je vaginalni porod. i sva sam izbezumljena. 
    a još sam k tome čula da zbog prethodnog carskog nemrem dobit epiduralnu. al zato prihvaćam sve kaj mi ponude protiv bolova 
    jedino kaj me veseli je to kaj su rekli da me neće mučiti, u smislu da ako se ne budem sama prirodno otvarala da me neće dugo mučiti i davati mi drip ak nisam ni malo otvorena, nego će me poslat opet na carski. i da ako porod ne krene sam do 41.tj da idem odmah na carski. 
    iskreno, više ni sama ne znam kaj mi je bolje, ali iako me strah vaginalnog voljela bih da se ovaj put ipak sve završi prirodnim putem...

pčelica9
    12. Rujan 2014. 14:24

Ja znam da moja frendica kad je dobila epi, ko da nije ni imala trudove, lijepo ležala i uživala, a na ctg-u su gledali kak joj idu trudovi...ja se takvom nečem nadam, ali zadovoljit ću se i sa trudovima koje mogu osjetiti ali da me baš ne rasturaju...17 sati 

pčelica9
    12. Rujan 2014. 14:28

A gle to ti je po meni velika utjeha, ak su rekli da te neće mučiti to je super...a ak bu sve išlo brzo onda se nemaš čega bojati...ja bi i bolove i sve pretrpila da je to išlo malo brže ali ja sam se fakat dugo otvarala i to me izmrcvarilo, kad bi mi sad neko rekao biti ćeš gotova za dva sata možda ni ne bi uzimala epi, a ovako pripremam se da će mi opet biti ko i prvi put...

pčelica9
    12. Rujan 2014. 16:28

To i pokusavam, misliti pozitivno i nadati se da ce ovaj put ipak ici malo brze. S obzirom da mi je i cijela trudnoca drukcija od prve mislim si mozda bu tak i sa porodom. 

pčelica9
    12. Rujan 2014. 18:08

Izdrzat cemo mi to kako god ispalo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.