Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    29. Kolovoz 2014. 22:13

ivana sretnoooooo, i brzooo!!! ;)

url=https://lilypie.com]

ivanahaha
    30. Kolovoz 2014. 00:04

Nazalost nemam sretne vijesti, otvorena sam samo 2 prsta tak da su me primili na lezanje i poslali spavat...a trudovi me i dalje rasturaju...i sad sam i tuzna jer ne mogu biti s muzem i panika me hvata i uz to sam brutalno umorna a nema sanse spavat i :(

tena123
    30. Kolovoz 2014. 00:10

aaaa, pa zašto ga ne puštaju tebi?? hajde glavu gore samo hrabro.. boli ali možeš ti to, razmišljaj o svojoj bebici i kako čćeš je konačno zagrlit.. javi nam se sa sretnim vjestima

Tejuska♡
    30. Kolovoz 2014. 05:43

Ivana draga nadam se da je proslo i da se vec mazite

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Pilici
    30. Kolovoz 2014. 06:04

Ivana kako ste?
    Tea ti si ranoranioc to beba budi? hehe

zebrica

cloudy
    30. Kolovoz 2014. 08:34

Ivana...nadam se da si se bar malo uspjela odmoriti...i da ćeš bebicu uskoro imati u.zagrljaju :)

beag
    30. Kolovoz 2014. 09:59

sretnooo!!! 

cure, koja je razlika izmedu laznih t. i onih braxton h. kontrakcija?? mene je nocas 3,4 puta u odredenim razmacima bolio donji dio trbuha i donji dio leda po par minuta, neka bol kao otprilike menstrualna... :/ a citam u vezi tih braxton kontr.da se bol javlja samo u naprijed...

beag
    30. Kolovoz 2014. 10:03

ok, laznjaci i braxton kontr. su jedno te isto... whatever! :/ 
    ugl., jeste li ih vi imale i kako ste ih osjecale? ja sa u 36.tj.

Lida2
    30. Kolovoz 2014. 11:21

Ja sam u cetvrtak zavrsila na hitnoj jer mi je od jutra bio napet i tvrd trbuh i jako me bolio. Uz to sam imala i kontrakcije povremeno. Al ne jake. Uglavnom na ctg nisu zabilljezili nijedan trud, otvorena sam 1 prst a bila sam 36+6tt. Rekao mi je doktor da se tijelo priprema za porod iako je meni to malo rano. I eto sinoc poceli opet trudici ali u ledja i moram priznati da mi je bilo jako bolno i neugodno. Bojim se mislit kak ce me boljet kad budem radjala. Jer prvi porod mi je bio induciran i boljelo me nekak u noge i trbuh. Rekao je da moze svaki dan krenut i da pratim pokrete bebe i trudove i to je to.
    Mozda se i tebi beag tijelo priprema ko i meni,

Pilici
    30. Kolovoz 2014. 11:40

o pa vi ste jako blizu, po koliko vam traju ti lazni trudovi?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.