Nazalost nemam sretne vijesti, otvorena sam samo 2 prsta tak da su me primili na lezanje i poslali spavat...a trudovi me i dalje rasturaju...i sad sam i tuzna jer ne mogu biti s muzem i panika me hvata i uz to sam brutalno umorna a nema sanse spavat i :(
aaaa, pa zašto ga ne puštaju tebi?? hajde glavu gore samo hrabro.. boli ali možeš ti to, razmišljaj o svojoj bebici i kako čćeš je konačno zagrlit.. javi nam se sa sretnim vjestima
Ivana draga nadam se da je proslo i da se vec mazite
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ivana...nadam se da si se bar malo uspjela odmoriti...i da ćeš bebicu uskoro imati u.zagrljaju :)
sretnooo!!!
cure, koja je razlika izmedu laznih t. i onih braxton h. kontrakcija?? mene je nocas 3,4 puta u odredenim razmacima bolio donji dio trbuha i donji dio leda po par minuta, neka bol kao otprilike menstrualna... :/ a citam u vezi tih braxton kontr.da se bol javlja samo u naprijed...
ok, laznjaci i braxton kontr. su jedno te isto... whatever! :/
ugl., jeste li ih vi imale i kako ste ih osjecale? ja sa u 36.tj.
Ja sam u cetvrtak zavrsila na hitnoj jer mi je od jutra bio napet i tvrd trbuh i jako me bolio. Uz to sam imala i kontrakcije povremeno. Al ne jake. Uglavnom na ctg nisu zabilljezili nijedan trud, otvorena sam 1 prst a bila sam 36+6tt. Rekao mi je doktor da se tijelo priprema za porod iako je meni to malo rano. I eto sinoc poceli opet trudici ali u ledja i moram priznati da mi je bilo jako bolno i neugodno. Bojim se mislit kak ce me boljet kad budem radjala. Jer prvi porod mi je bio induciran i boljelo me nekak u noge i trbuh. Rekao je da moze svaki dan krenut i da pratim pokrete bebe i trudove i to je to.
Mozda se i tebi beag tijelo priprema ko i meni,
o pa vi ste jako blizu, po koliko vam traju ti lazni trudovi?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji