Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maslacko456
    14. Studeni 2018. 15:18

Maggie a gdje zivis? U irskoj npr ga daju u bolnici po rodenju, 3-4 dan bebi vade krv iz pete i tu testiraju na autoimune bolesti i ako primjete probleme sa zgrusavanjem krvi onda ti savjetuju da uzmes i vitamin k, inace ne.. 
    Probaj ga staviti da spava pod kutem, imas kupiti one kose trokutaste jastuke koji bi mu mogli pomoci da spava bez sve te muke? Pitaj patronaznu ima li kakav savjet ?

Nas_bebac
    14. Studeni 2018. 16:26

Justme123 nama je peedijatrica rekla do 3 mj da dajem

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    14. Studeni 2018. 19:33

Maggie- možda bi ti ovakav jastuk pomogao, ja sam ga kupila u Magic Babyu mislim da je oko 220-230 kn, stavila sam ga ispod madraca tako da mi cijeli madrac ima nagib

• Maggie
    14. Studeni 2018. 19:59

Je vidjela sam te jastuke. Skužili smo da naš krevetić ima opciju nagiba tako da to sad prvo isprobavamo. Danas tokom dana nam je ok bio, ali mislim da nas noć više pati jer se pred spavanje baš najede prasac. Budemo vidjeli. Sutra nam opet dolazi patronažna pa ćemo pitati.

Maslacko mi smo u švicarskoj

• Maggie
    14. Studeni 2018. 20:45

Novo pitanje za iskusnije mame koje su se izdajale  imamo previše mlijeka, ne stane više ni u zamrzivač. Mali očito ne popije koliko ja uspijem producirati, a sad je i sve vise na cici pa još manje troši izdojeno. Ali još nije spreman za 100% cicu nego vježbamo i izdajamo se. Rado bi smanjila broj izdajanja ali ne znam je li to ok? Znam da ne smijem naglo smanjiti jer će biti prepune, ali možda mogu razrijediti polako ili skratiti vrijeme? Rekli su mi da mi je svakih 4 sata ok, a sad sam već na svoju ruku skratila na skoro svakih 5. Strah me je li to ok da poslije ne bi imali problem s mlijekom kad bude jeo vise.

petrapp2605
    14. Studeni 2018. 22:36

Maggie

Novo pitanje za iskusnije mame koje su se izdajaleimamo previše mlijeka, ne stane više ni u zamrzivač. Mali očito ne popije koliko ja uspijem producirati, a sad je i sve vise na cici pa još manje troši izdojeno. Ali još nije spreman za 100% cicu nego vježbamo i izdajamo se. Rado bi smanjila broj izdajanja ali ne znam je li to ok? Znam da ne smijem naglo smanjiti jer će biti prepune, ali možda mogu razrijediti polako ili skratiti vrijeme? Rekli su mi da mi je svakih 4 sata ok, a sad sam već na svoju ruku skratila na skoro svakih 5. Strah me je li to ok da poslije ne bi imali problem s mlijekom kad bude jeo vise.

Ako smanjiš broj podoja ili izdajanja smanjiti će ti se proizvodnja mlijeka, a kasnije bi ju trebala moći ponovo potaknuti sa češćim izdajanjem ili dojenjem (vjerujem da ćete ubrzo uspjeti se hraniti samo na sisi). 

Elza
    15. Studeni 2018. 09:12

Da li vama curi mlijeko po noci? Kod mene svaku noc poplava, ne znam kako da to riješim. Stavljam si one jastucice pod potkosulje ali to se sve pomakne. Probala sam jucer spavati s grudnjakom i odmah sam zaradila 2 kvrge 😒 Kako vi to rjesavate?

mmama2
    15. Studeni 2018. 09:39

Kalanhoja

Da li vama curi mlijeko po noci? Kod mene svaku noc poplava, ne znam kako da to riješim. Stavljam si one jastucice pod potkosulje ali to se sve pomakne. Probala sam jucer spavati s grudnjakom i odmah sam zaradila 2 kvrge 😒 Kako vi to rjesavate?

Ja sam u to prvo vrijeme spavala sa tetrama u potkusulji, bez grudnjaka afkors😂 
    Inace imam jos mj dana do poroda i vec sada se budim u poplavam, oh joy

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    15. Studeni 2018. 09:39

Kalanhoja

Noćas i da je htjelo curiti nije moglo 😂 ovo nam je prva takva noć inače spava od 2 i pol do 3 sata i malo više po noći, noćas 45 min do sad vremena i vrisak samo na cicu 🤦🏻‍♀️ strgana sam, bojim se zaspat dok ona cica 😏.
    Inače mlijeko zna nekad procurit al to je jako malo, ja sam u kvrgicu dobila u bolnici jel sam imala ranu na bradavici pa sam štedila tu cicu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jučer sam isto osjetila da me boli usla sam u kadu i masirala pa bebu idući podoj na tu cicu.
    Grudnjak nosim onaj za dojenje super mi je mekan fin mogu lijepo namjestiti jastučiće a nije skup na placu sam ga kupila...

Tea686
    15. Studeni 2018. 10:36

Pozz mame😁 nisam dugo pisala pa evo da se i ja malo javim. Vidim da se dosta vas izdaja, a ja evo nemam brige s tim. Moj Dominik samo sisa od rođenja, ni jedanput se nisam trebala izdajati ni dati mu dohranu. Rodio se s 2900, iz rodilišta došli s 2770, s mjesec dana je imao 4390, a sad mislim da ima možda i 6kg🤗 mali buco hehe😁 sutra će imati 2mj., a u ponedjeljak idemo na vaganje i cijepljenje pa ću točno znati. evo i slikice da ga vidite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.