Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    13. Studeni 2018. 10:23

zadranka86

Cure vi ste ode svjeze od trudnoce pa ulicem ko padobranac u nadi da cu nac bar neki odgovor..recite mi od jucer me odjednom pocelo bolit malo ispod pupka sa live strane..i boli samo kad su trbusni napeti …kad se dizem okrecem onda me tocno tu na jednom mistu boli..kad lezim sve pet…molim vasss jel ima netko slicno il isto da je prosa..malo me brine al opet mislim da nine nista opasno racunam sad je to visoka trudnoca sve se rasteze isteze maximalno pa moguce od toga..ali evo ako netko ima slicno da je prosa punoo bi mi znacilo cuti jer bsss mi nije ovo ugodno..hvala vam cure i velik pozz za sve vas..

Po meni bi trebala nazvati ginekologa i pitati, svaka od nas je imala drugačije bolove, neke su imale u preponama neke u leđima, mene je bolio baš trbuh, u svakom slučaju svaku sumnju ili čudnu bol treba provjeriti kod ginekologa, meni se u tvojim tjednima događale jake kontrakcije koje nisu boljele, nisam im pridavala pažnju i na redovnom pregledu je ginekologica primjetila i poslala u bolnicu, bome sam bila pred porod, počela se otvarati itd, izdržala sam na kraju do kraja, s tim sam ti samo htjela reći da mi nismo doktori, svaka trudnoća je drugačija i svakako se konzultiraj sa svojim doktorom

• Anđeo_
    13. Studeni 2018. 11:31

Pozdrav mamisite ❤
    Evo nama konačno stigla kolica koja smo naručili tata je otišao po njih, a mi se hranimo i čekamo patronažnu 😊

• Anđeo_
    13. Studeni 2018. 15:26

Cure pitanje: jel nekoj patronažna savjetovala da ne daje bebi kapi koje pišu na otpusnom pismu da se daju?

13. Studeni 2018. 16:47

Anđeo_

Cure pitanje: jel nekoj patronažna savjetovala da ne daje bebi kapi koje pišu na otpusnom pismu da se daju?

Ove s vitaminom k ili d vitamin? Vitamin k i ne moras davati, nece nista biti, moji stariji nisu to dobivali, a ne dajem ni mladem jer sam kupila probiotik u kombinaciji s vitaminom d pa ne mogu davati k1d3 radi vitamina d. Davanje vitamina k je novo kod nas i meni se ne cini nuznim jer bebe dobiju u bolnici injekciju vitamina k ionako.

• Anđeo_
    13. Studeni 2018. 17:08

Justme123- i na k i na d vitamin mislim 

Nas_bebac
    13. Studeni 2018. 18:21

Anđeo meni je patronazna rekla da ne dajem nista od onoga sta su napisali u otpusnom ali ja je nisam poslusala jer u bolnici je dobivao bio gaju i to sam nastavljala davat jer je pedijatar reklao da mu. Dajem... Sada sam samo uzela biogaju s d vitaminom i to mu dajem,k vitamin je dobio u bolnici pa to mu ne dajem... Ionako napocetku nije bio samo dojen imao je vise AD-a nego mog mlijeka pa je ona rekla da ne dajem k1d3

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

13. Studeni 2018. 20:41

Nas_bebac

Anđeo meni je patronazna rekla da ne dajem nista od onoga sta su napisali u otpusnom ali ja je nisam poslusala jer u bolnici je dobivao bio gaju i to sam nastavljala davat jer je pedijatar reklao da mu. Dajem… Sada sam samo uzela biogaju s d vitaminom i to mu dajem,k vitamin je dobio u bolnici pa to mu ne dajem… Ionako napocetku nije bio samo dojen imao je vise AD-a nego mog mlijeka pa je ona rekla da ne dajem k1d3

Tak i ja biogaiu s d3 dajem. Ma mislim da im k1 ni ne fali jer ih piknu odmah po rodenju. Sto je tebi pedijatar rekao u vezi obiotik s vitaminom d? Meni je moja rekla da nek ni to ne dajem predugo nego kad potrosim ovu bocicu nek predemo na obicni d3 bez probiotika (sad daje oleavit, prije je bio neki drugi koji je na recept davala)

• Maggie
    14. Studeni 2018. 10:14

Kod nas opet muke po bljuckanju. Do negdje 4 ujutro nije zaspao. Čim ga spustimo u krevetić, počne bljuckati i grgljati i plakati, baš ga smeta to vraćanje mlijeka. Cim ga dignemo malo uspravno sve je ok. Muž je spavao s njim na prsima jer drukčije nije išlo. A jučer nam je bio baš ok, nosili bi ga po pol sata nakon jela malo uspravno i to bi funkcioniralo. Danas nikako.

• Maggie
    14. Studeni 2018. 10:27

Ovo za vitamin k ne kužim, mi smo vani i tu se samo daje vitamin d, a vitamin k u bolnici po rođenju. BioGaiu smo uzeli sami. Nemam pojma da li mu pomaže išta. 

14. Studeni 2018. 12:47

Maggie

Ovo za vitamin k ne kužim, mi smo vani i tu se samo daje vitamin d, a vitamin k u bolnici po rođenju. BioGaiu smo uzeli sami. Nemam pojma da li mu pomaže išta.

Ma kod nas je to nova fora. Ni 2014. niti 2016. te kapi k1 nisu spominjali kad su me otpustali iz rodilista, a sad odjednom treba. Probiotik mu ne moze odmoci pa ne skodi dat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.