Kalanhoja ja sam posudila elastičnu maramu i dobro da jesam jer moj malac ne zeli u nju stavim ga i place i meskolji se oce van bas mu ne pase gospodin bi gledao okolo a ne bio zatvoren u marami 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Andeo vjerojatno Balgaic, on je glavni na odjelu, a Aksamija je predivna stvarno i tako je njezna u odnosu na neke druge doktore gore (prilikom pregleda mislim)
Kalanhoja onda joj daj da sisa i mir 😊. Nece ti grudi smetati dok je beba u marami, ali pitanje je hoce li htjeti biti u njoj, neke bebe vole, neke ne, a sto se obavljanja stvari po kuci s bebom u marami tice, vrlo si ogramicena jer se ne smijes sagnuti i slicno, znaci skuhati kavu mozes eventualno (iz mog iskustva...)
Mi se mučimo i dalje s hranjenjem konstantno. Nesto napredujemo s dojenjem ali i dalje nije dovoljno snazan pa se jos izdajamo. Obično imamo 15tak min dojenja pa on zaspe, pa promijenimo pelenu, pa bočica dok se ne zasiti, pa se ja odem izdojiti. Mlijeka kao u priči i u zamrzivacu, moram pogledati da smanjimo izdajanja ali me strah da kasnije nećemo imati problema s kolicinom ako smanjim. Međutim sad nas muče opet novi problemi. Izgleda da bebo ima refluks, pa se skroz muči nakon jela i povraca po nekoliko puta dnevno. Jedino što pomaže je da ga po pola sata nakon hranjenja nosamo u uspravnom položaju i podrigujemo, onda ne povraca. Ja ne znam kad će on stići spavati ako nam trebaju sati samo da ga nahranimo i podrignemo. Ja i muž smo već preumorni zbilja
Mi se mučimo i dalje s hranjenjem konstantno.Nesto napredujemo s dojenjem ali i dalje nije dovoljno snazan pa se jos izdajamo. Obično imamo 15tak min dojenja pa on zaspe, pa promijenimo pelenu, pa bočica dok se ne zasiti, pa se ja odem izdojiti. Mlijeka kao u priči i u zamrzivacu, moram pogledati da smanjimo izdajanja ali me strah da kasnije nećemo imati problema s kolicinom ako smanjim. Međutim sad nas muče opet novi problemi. Izgleda da bebo ima refluks, pa se skroz muči nakon jela i povraca po nekoliko puta dnevno. Jedino što pomaže je da ga po pola sata nakon hranjenja nosamo u uspravnom položaju i podrigujemo, onda ne povraca. Ja ne znam kad će on stići spavati ako nam trebaju sati samo da ga nahranimo i podrignemo. Ja i muž smo već preumorni zbilja
Probaj se izdojiti prije nego se krenete hraniti, a i poslije će beba manje čekati, tako smo mi u bolnici imali režim svaka 3 sata bi jela, i da nekad je stvarno trebalo sat vremena da se nahrani. Dobro je da se nakon hranjenja neko vrijeme nosi da dobro podrigne. Da li baš povraca (izlazi u mlazovima) ili samo bljucka? Vjerujem da ste umorni, ali bit će lakše iz dana u dan.
Mi se mučimo i dalje s hranjenjem konstantno.Nesto napredujemo s dojenjem ali i dalje nije dovoljno snazan pa se jos izdajamo. Obično imamo 15tak min dojenja pa on zaspe, pa promijenimo pelenu, pa bočica dok se ne zasiti, pa se ja odem izdojiti. Mlijeka kao u priči i u zamrzivacu, moram pogledati da smanjimo izdajanja ali me strah da kasnije nećemo imati problema s kolicinom ako smanjim. Međutim sad nas muče opet novi problemi. Izgleda da bebo ima refluks, pa se skroz muči nakon jela i povraca po nekoliko puta dnevno. Jedino što pomaže je da ga po pola sata nakon hranjenja nosamo u uspravnom položaju i podrigujemo, onda ne povraca. Ja ne znam kad će on stići spavati ako nam trebaju sati samo da ga nahranimo i podrignemo. Ja i muž smo već preumorni zbilja
Probaj se izdojiti prije nego se krenete hraniti, a i poslije će beba manje čekati, tako smo mi u bolnici imali režim svaka 3 sata bi jela, i da nekad je stvarno trebalo sat vremena da se nahrani. Dobro je da se nakon hranjenja neko vrijeme nosi da dobro podrigne. Da li baš povraca (izlazi u mlazovima) ili samo bljucka? Vjerujem da ste umorni, ali bit će lakše iz dana u dan.
Mislim da baš povraća, bilo je u mlazovima i veća količina, a zadnji put mu je skroz na usta i nos odjednom izašlo dok je spavao na leđima, bas užas. Isto bljucka puno i ne smiri se nakon jela dok to ne izađe. Po ovome sto gledam po internetu ja mislim da ga baš refluks muci jer kad ga nosimo uspravno bude ok. Čim ga spustimo za mijenjanje pelena ili spavanje u vodoravno odmah krece bljuckanje i grčenje.
Mislim da baš povraća, bilo je u mlazovima i veća količina, a zadnji put mu je skroz na usta i nos odjednom izašlo dok je spavao na leđima, bas užas. Isto bljucka puno i ne smiri se nakon jela dok to ne izađe. Po ovome sto gledam po internetu ja mislim da ga baš refluks muci jer kad ga nosimo uspravno bude ok. Čim ga spustimo za mijenjanje pelena ili spavanje u vodoravno odmah krece bljuckanje i grčenje.
I koja Lucija ti zna tako, jedan dan više bljucka, par dana ništa, pa povrati, to ti je normalno za tako male dok god nije stalno tako i dok jedu. I ja sam prvo mislila da je refluks, ali nije...isto je bilo tako par puta i kroz nosić
I moj tako bljucka/povraca kad mu je previse. Isto sam panicno guglala taj refluks, pitala i pedijatra kaze da je sve ok dok god ne povraca u mlazu danima i dok dobija na tezini. Moj redovito bljucka nakon sto sisa sam na meni, a kad se izdojim i dam na bocicu onda ne. A treba mu 100 godina da podrigne 🙄
I moj je povraćao u mlazu par puta i bljuckao, isto kad ga uspravno držim nakon jela je ok, ako idem pelenu promjeniti prebrzo odmah je rigoleto ili štucanje. Nemoj previše čitati po netu. I probaj se izdojiti netom prije nego treba papati
Uh super, hvala svima na pomoći, zbilja nisam znala da je to tako često i normalno. Pitala sam frendice ali one su valjda imale sreće sa svojim klincima. Danas ga više nosamo nakon jela i evo zasad je super. Imamo ljuljacku za bebe pa ću ga probati u to staviti nakon jela nekada, nismo ju još ni isprobali a za ovo mi se čini korisna.
Cure vi ste ode svjeze od trudnoce pa ulicem ko padobranac u nadi da cu nac bar neki odgovor..recite mi od jucer me odjednom pocelo bolit malo ispod pupka sa live strane..i boli samo kad su trbusni napeti ...kad se dizem okrecem onda me tocno tu na jednom mistu boli..kad lezim sve pet...molim vasss jel ima netko slicno il isto da je prosa..malo me brine al opet mislim da nine nista opasno racunam sad je to visoka trudnoca sve se rasteze isteze maximalno pa moguce od toga..ali evo ako netko ima slicno da je prosa punoo bi mi znacilo cuti jer bsss mi nije ovo ugodno..hvala vam cure i velik pozz za sve vas..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji