bas sam htjela pitati kako vam je sa spavanjem? imate neki raspored vec?
nama spava od nekih 21 ili 22, pa smo ju budili u ponoc (promjena pelene i flasica ako hoce), pa nam spava do 5-6. danas cemo probat bez tog budenja u ponoc, al nekak sumnjam da ce spojiti do ujutro. preko dana bih rekla da spava barem 4 puta po sat vremena.
sto se mlijeka tice, meni nije nestalo niti se smanjilo kad je preko noci pocela dugo spavati.
Kalanhoja je u pravu, sto su bebe vece, bolje izvlace mlijeko pa i krace jedu i imaju vece pauze izmedu. Mi imamo super raspored vec, jede oko 20h pa oko 23-24 pa spava do 5 ujutro i onda opet oko 8 jede (nekad mu pomaknem na 7 radi voznje starijih u vrtic pa svejedno odspava do 12), pa oko 12 jede pa oko 16 pa sve ispocetka, ovo je prosjek neki, ima dana kad tijekom dana odspava skoro 5 sati pa jede u 2 sata dva puta i opet odspava duze. Ima preko 5 kg, vagala sam se s njim i bez njega pa po time procjenjujem, kako moji klinci dobro dobivaju na tezini dok su bebd, nisam nikad imala potrebu kupiti vagu za bebe pa ne znam koliko tocno ima.
Looda_vila kako je proslo u poliklinici Helena, jesi dobila sve odgovore kojima si sr nafala?
Jeste išta radile da bi postigle takve rasporede ili je to beba sama od sebe složila? Meni se sad s 3 tjedna (1 tjedan po terminu) to čini još kao znanstvena fantastika
mi imamo 2 i pol mjeseca, i jedno mjesec dana nam je slican raspored spavanja kao justme123
samo ovo zadnje hranjenje prije spavanja je bilo u ponoc, sad cemo polako pomicati na ranije, jer smo ju morali buditi i ne bi puno pojela. inace, tempirali smo jedino ponoć hranjenje, ostalo se samo slozilo.
Jeste išta radile da bi postigle takve rasporede ili je to beba sama od sebe složila? Meni se sad s 3 tjedna (1 tjedan po terminu) to čini još kao znanstvena fantastika
Vodim se po njemu, nisam nista forsirala (ali otpocetka je mirna i nezahtjevna beba), a i moja najstarija si je slican raspored bila slozila vec s mjesec dana (jedino me srednji zaje.avao), al velim, ujutro mu ponekad pomaknem hranjenje jer dvoje starijih vozim u vrtic pa dobije jesti ranije, a vikendom si on vrati na svoje
Maggie, i moja je spavalica od prvog dana, u pocetku sam se uzasno mucila da ju probudim za obrok, znalo je trajati i po 15 minuta da ju dovedem u fazu da moze u snu sisati. Sad je ipak lakse probudim i vise je budna nego prije. Nemamo svaki dan isti raspored, ali se trudimo nauciti ju da je kupanje uvijek u isto vrijeme navecer i da uhvati tu rutinu, kupanje, hranjenje, spavanje, onda se i ostalo nekako poslozi.
Pozdrav svim mamama na forumu😀 imam jedno pitanjce za sve, da li ste cijepili svoje bebace? Ako jeste, da li sa obveznim cijepivima ili i dodatno protiv rota virusa i pneumokoka... pa ako moze kakav savjet i vase misljenje...😀
mi smo samo obvezno, s time da nam nitko nije ni predlozio dodatno cijepljenje o kojemu pricas. sad citam o tome i mozda bi bilo pametno. imate kakvih inf o tome, cijena, nuspojave i sl.?
Sortiraj odgovore
Najstariji