Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    09. Studeni 2018. 12:58

Looda_vila mislim da mozes mi smo bili kumovi na krstenju mojoj necakinji, mi smo bili par ali isto tako nismo morali biti par jer ne potpisujes nista, jedino si "obavezan" pomagat roditeljima da dijete odgajaju po pravilima crkve... Tako barem kod nas...
    Justme123 i moj beban ce se na proljece krstiti, odlucili smo tako jer ce bit jaci a i vrijeme će biti bolje nece biti prehladno bojim se da bi se sada moga prehladiti u crkvi ipak je crkva stara a opet dugo stojis unutra za bebu...
    I mi cekamo prvi pregled pa cemo obavit al brzo ce to 14.11 me naruvila 😁 iako bi ja i sada ali MM se neda dok doktorica ne kaze da je sve uredu hahah on je discipliraniji od mene 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    09. Studeni 2018. 13:37

Petra, pa  vi cete imar festu i pol..manji svatovi! 😁al neka, lijepo je to kad se obitelj skupi i podruzi. Cestitke na promociji! Lijepa godina za tebe!😊
    Nas ce bit oko 30-35. I radimo ih  sad oko Bozica jer jedino tad mozemo vecinu familije skupit na okupu. 
    Bas sam gledala te haljinice na mali andeo...moram vidjet i kakvu jaknicu ili kaputic isto. Bit ce sad sajam u west gateu, pa cu i tamo prozujat. 
    Planira koja od vas ic?
    Kod nas u crkvi griju ja mislim i sam obred traje 15-20min, tako da to opce nije strasno. A restoran je isto tako u krugu 500 m.
    Teta90, meni je receno ..sve dok beba dobiva na kilazi..pa makar i manje, da je to sve okej. Ima svoj tempo, kad je gladan - dat ce do znanja i to je to.
    Iza nas je tjedan dana  nazovimo to tako " ritma"  - ide spavat oko 20-21h, budi se izmedu 2-3, sisa pola sata i spavanac do pola 7-7...onda ju i kakanje. Nadam se da ce tako nastsviti i dalje.🤗🤗 
    Danas mi se jadnicak tak lupila rukicom u glavu kraj oka..da je tako zaplakala..dotrcala sam iz kuhinje vidjet sta je, a ona sirota sva crvena kraj oka. Sad joj i suzice idu malo 😕
    Jesu vama bebe pocele trpat sake u usta?..moja je to pocela prije 2 dana, opsesivno ih trpa, neda mi opce da joj maknem rukicu i stavim dudu, ne smijem pipnut🤣 pa ssm stavila medeka izmedu ramena i glave..da ne moze s rukom u usta, pa je poludila hahah😂

maslacko456
    09. Studeni 2018. 14:19

Mi cemo isto obaviti krstenje na proljece.. tad imam izravnih letova za doma, pa ce biti lakse a i prijatelji koji su ovdje mogu uzivati u Zadarskom proljecu 😂 onda cu ostati nekih mjesec dana da se moji izgustaju s njom 😁
    Nama je pregled 20.11 pa cemo vidit sto kazu.. ali patronazna me pregledavala na svakom posjetu i rekla da je sve ok pa se nadam da je ostalo..  ode ne rade ultrazvuk kukova ako ne misle da je potreban pa mislim da cu je privatno odvesti da budem sigurna :)
    Looda moja si trpa sake gdje god uspije, najcesce fula usta pa se pogodi u oko ali se odmah ususka cim su joj ruke kod lica pa je pustim da gusta 😂
    Jesi ti bila spomenila da ne znas kako joj cistiti slaufice ispod vrata? Ja imam isti problem 😂 moja se uzbucala da joj vise ni ne vidim vrat a place kad ga taknem 😂 cistim ga dok spava 😂😂

Dija85
    09. Studeni 2018. 14:20

Looda_vila

Petra, pa vi cete imar festu i pol..manji svatovi! 😁al neka, lijepo je to kad se obitelj skupi i podruzi. Cestitke na promociji! Lijepa godina za tebe!😊
    Nas ce bit oko 30-35. I radimo ih sad oko Bozica jer jedino tad mozemo vecinu familije skupit na okupu.
    Bas sam gledala te haljinice na mali andeo…moram vidjet i kakvu jaknicu ili kaputic isto. Bit ce sad sajam u west gateu, pa cu i tamo prozujat.
    Planira koja od vas ic?
    Kod nas u crkvi griju ja mislim i sam obred traje 15-20min, tako da to opce nije strasno. A restoran je isto tako u krugu 500 m.
    Teta90, meni je receno ..sve dok beba dobiva na kilazi..pa makar i manje, da je to sve okej. Ima svoj tempo, kad je gladan - dat ce do znanja i to je to.
    Iza nas je tjedan dana nazovimo to tako " ritma" - ide spavat oko 20-21h, budi se izmedu 2-3, sisa pola sata i spavanac do pola 7-7…onda ju i kakanje. Nadam se da ce tako nastsviti i dalje.🤗🤗
    Danas mi se jadnicak tak lupila rukicom u glavu kraj oka..da je tako zaplakala..dotrcala sam iz kuhinje vidjet sta je, a ona sirota sva crvena kraj oka. Sad joj i suzice idu malo 😕
    Jesu vama bebe pocele trpat sake u usta?..moja je to pocela prije 2 dana, opsesivno ih trpa, neda mi opce da joj maknem rukicu i stavim dudu, ne smijem pipnut🤣 pa ssm stavila medeka izmedu ramena i glave..da ne moze s rukom u usta, pa je poludila hahah😂

I moja trpa. Ima vec tjedan dana. Bas to, opsesivno. Stalno mislim da je gladna. Sad je bila na sisi skoro 3 sata, jedva nekako zaspala

09. Studeni 2018. 14:25

KikeS pa di ces bolji poklon za Bozic  😉
    Nas_bebac iz moh iskustva, manje bebe bolje podnesu krstitke, jedno sam krstila s 3mj, jedno s 8 i mala je bila jako nervozna i islo joj je sve na zivce, a mali je skoro sve prespavao i bilo je puno lakse (nama kao roditeljima).
    Looda_vila nama su rekli da kumovi mogu biti samo ako su vjencani i to u crkvi, inace da je jedno od njih kum/kuma, ali smiju ti oboje stajati naprijed. A jadna, moj se isto nekad nenadano opali po glavi, a ruke u usta gura ili kad je gladan ili kad ga boli pa se tjesi, ali mu ja radije dam dudu pa prestane rukicu sisati

09. Studeni 2018. 15:12

Looda_vila kad je taj sajam u westgateu?

Looda_vila
    09. Studeni 2018. 15:18

Bas moram  pitat koja je procedura kod nas u crkvi, jer mi bi rado da kum bude jedan frend od muza, a kuma s moje strane. Nemaju veze jedno s drugim..  nazvat cu zupni ured pa provjerit.
    Dija tako i ja mislila da je gladna...al radila bi to i nakon samog sisanja, tako da sam tu opciju iskljucila. Najdraze joj je kad je u koljevci, gleda mobil iznad sebe i žvače rukice na najjace..a izmedu toga se smije. 🙈🤣
    Masalcko da, ja vodim sa svojom isto bitku kad joj trebam vrat ocistit...a em ne vdiim nis od tih slaufica em mi gospodica neda ni da je pipnem. 
    Ti si bome hrabra kad ju diras dok spava 😂😂 ja se nebum igrala s tim hahah..radije ja odslusam 30sec vriske dok joj malo to pobrisem😁🤣

Looda_vila
    09. Studeni 2018. 15:21

justme123

Rekla mi je frendica zadnji tjedan u 11mj. Ne znam tocno koji datum, valjda ce objavit uskoro.

petrapp2605
    09. Studeni 2018. 15:48

Looda_vila

justme123

Rekla mi je frendica zadnji tjedan u 11mj. Ne znam tocno koji datum, valjda ce objavit uskoro.

23.-25.11.je sajam.
    Zar nije kum/kuma na krštenju jedna osoba? 

Looda_vila
    09. Studeni 2018. 16:14

petrapp2605

Looda_vila

justme123

23.-25.11.je sajam.
    Zar nije kum/kuma na krštenju jedna osoba?

Da, u pravu si. Jedna osoba.. osim ako nisu bracni par. S tim da kum/kuma ne moze bit rastavljen..ah.
    Nis, imat ce onda samo kuma😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.