Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rorry
    07. Studeni 2018. 22:29

Ajme,  kako vi zabundate svoje  ja svojoj obucem robicu koju ima za po doma i flis jaknicu (ne medu) i pokrijem dekom,  a zimogrozna je! Iako,  ovdje je dosta toplo, a i idemo u setnju obicno oko 1

maslacko456
    08. Studeni 2018. 00:10

Daaa, ja sad mislim da moja nije dovoljno toplo obucena... ja stavim pletenu jaketu preko robice sto nosi doma i dodam kapicu a ode je dosta hladnije.. ispod 10 stupnjeva je..  a bude mi ful topla.. mislim da je ona na tatu, njemu je uvik vruce

Elza
    08. Studeni 2018. 05:59

I ja ju obucem kao za po doma, samo sto stavim kapicu i debelu dekicu. Kod nas je jos toplo i bude u kosari zaklonjena. Pipnemo joj rukice, budu tople.

• Maggie
    08. Studeni 2018. 07:44

Tako i mi trenutno s kapicom i debelom dekicom. Imamo medo odijelo ali nismo računali da će biti baš tako mali  pliva u njemu. Nije mu hladno, sav je topao.

Što se dojenja tiče, evo bolje nam je krenulo s tim novim sesiricima, barem ne odbija sisu ali još ne znam da li povlači dovoljno. Ostavim ga do 15 min na cici i bude mlijeka u šeširiću, i ponudim bočicu kasnije i uvijek hoće još jesti. Sutra radimo mjereni obrok tako da ga važu prije i poslije jela pa ćemo vidjeti da li ista pojede tako.

• Maggie
    08. Studeni 2018. 07:50

Danas smo imali lošu noc, do 4 ujutro nikako zaspati. Popije par gutljaja bočice pa stane i odbije, zaspe i onda traži za par minuta jos. A ne možeš ga natjerati da popije više odjednom jer jednostavno odbija. Patronazna mi je rekla da probamo imati duže pauze između obroka od 2, 3 sata tako da se nauči. To funkcionira ako hoće dudu ali nocas nikako nije htio. Nije nam svaka noć takva, jučer je bilo super sa spavanjima od 3.5h, zato smo danas platili 

Dija85
    08. Studeni 2018. 09:42

Jutro! Za nama je dobra noć, zaspala oko 9 i probudila se u 5. U 8 sam ju ja morala buditi jer sam mislila da ce mi sisa eksplodirati. 
    Evo pijem kavu i sva sam u traženju božićnih poklona. Znam da je malo rano, ali tu je 5 nećaka. Treba to sve odjednom kupiti. Pa rasporedim na dva mjeseca, bude lakše.
    Kupujete li svom dragom poklon? Mi smo se dogovorili da nema poklona, ako se kome sta ovako svidi kupimo, ali rođendani, Božić i tako to ne. Ja ne znam kupiti mali poklon pa me to traženje nekad izludi

08. Studeni 2018. 11:05

Maggie

Danas smo imali lošu noc, do 4 ujutro nikako zaspati. Popije par gutljaja bočice pa stane i odbije, zaspe i onda traži za par minuta jos. A ne možeš ga natjerati da popije više odjednom jer jednostavno odbija. Patronazna mi je rekla da probamo imati duže pauze između obroka od 2, 3 sata tako da se nauči. To funkcionira ako hoće dudu ali nocas nikako nije htio. Nije nam svaka noć takva, jučer je bilo super sa spavanjima od 3.5h, zato smo danas platili

Oprosti, ali ta patronazna ti je idiot! Ne moze beba od tjedan dana imati tako duge pauze, za njih je normalno da jedu svaka 2 sata ili cesce, pogotovo jos kad je beba ranije rodena i ima zuticu! No na stranu to, kad bebac odbija nastaviti jelo, probaj ga podici da se podrigne pa ce onda nastaviti, to podrigivanje je jako podcijenjeno, a zaostali zrak njih jako muci (zamisli da lezis i zlo ti je, a ne mozes se sama uspraviti da podrignes da sve to prestane). Nadam se da cete se naspavati danas 😘

08. Studeni 2018. 11:10

Dija85 mi samo djeci kupujemo, odavno si mi odrasli ne poklanjamo nista (ne samo muz i ja nego i sira obitelj), ponekad kupimo jedno drugom poklone koji su zapravo za kucu ili auto tipa set tanjura ili zimske gume 😂, ali zato za godisnjicu kupimo nesto bas nama namijenjeno.

Dija85
    08. Studeni 2018. 12:15

justme123

Dija85 mi samo djeci kupujemo, odavno si mi odrasli ne poklanjamo nista (ne samo muz i ja nego i sira obitelj), ponekad kupimo jedno drugom poklone koji su zapravo za kucu ili auto tipa set tanjura ili zimske gume 😂, ali zato za godisnjicu kupimo nesto bas nama namijenjeno.

Da da, ni siroj obitelji ne kupujemo. Kad idemo na rucak ponesemo litru rakije i cokoladu. Tako nesto. A za godisnjicu odemo na veceru. 😁

Isssa
    08. Studeni 2018. 12:24

justme123

Maggie

Oprosti, ali ta patronazna ti je idiot! Ne moze beba od tjedan dana imati tako duge pauze, za njih je normalno da jedu svaka 2 sata ili cesce, pogotovo jos kad je beba ranije rodena i ima zuticu! No na stranu to, kad bebac odbija nastaviti jelo, probaj ga podici da se podrigne pa ce onda nastaviti, to podrigivanje je jako podcijenjeno, a zaostali zrak njih jako muci (zamisli da lezis i zlo ti je, a ne mozes se sama uspraviti da podrignes da sve to prestane). Nadam se da cete se naspavati danas 😘

Moj je bio kao i njezin sitan i žuticu i jeo je svaka 3 sata, dojila sam ga na zahtjev ne na sat, sad sa 2 mjeseca jede svaka 2 sata na zahtjev. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.