Dug dan i još traje😓
Ni nosanje ni pjevanje ne pomaže, ni kupanje. Dojim cijeli dan 😰 Ne znam što joj je danas...čak mi se čini da nisu grcevi jer se ne napreže kao inače, a i obavila je već danas.
Christyy ovisi i koliko je savova bilo, a i o tebi samoj, ja sam imala epiziotomiju s cca 5 savova na prvom porodu i dobra 3 tjedna se nisam usudila sjesti (sto od bolova, sto psihicki neki strah) dok je cura koja je bila sa mnom u sobi nakon 8 savova sjedila vec iduce jutro. Normalno je da ju osjetis i da te zateze, jos ces neko vrijeme to osjecati, treba tijelu da se oporavi i zacijeli, uzmi si tih 40 dana babinja kao neki okvir, nije bez razloga toliko vremena :) . Bas mi je zao za muza, kako hendlas sve skupa onda?
PlavaBorovnice koliko vidim po tickeru, vi ste sad na onih 6 tjedana pa je mozda skok u razvoju 🤔
Boze dragi sto umor radi! Borovnice, procitala sam da ti je mjesec i 4 dana, a ne 4 tjedna 🤦🏼♀️
Justme rekli su mi da imam 3 vanjska sava pa me bas zato brine jer kao nije puno i tek sam prije nekih tjedan dana uspjela sjesti skroz normalno s tim da jos osjetim zatezanja pa i dalje pazim
Sto se tice hendlanja oko svega uspijem nekako jedva 🙄 izdajanja, pa oko malog, pa muza, kucanski poslovi, pa stalno neki gosti... ma zene smo mi, mozemo sve 😊
Ovdje uopce ne cijepe to u rodilistu, valjda samo ako si kriticna skupina.. svasta rade drugacije..
Christyy, ja sam npr imala 5 vanjskih savova, ne znam koliko unutarnjih i mogla sam sjediti vec sljedeci dan.. jos ja ne znam siditi normalno nego stalno nogu podvlacim pod sebe.. izludivala sam sve sestre u bolnici kad bi me provjeravale 😂 nisam imala skoro nista krvarenja nego mozda prvi tjedan, i od treceg dana nisam pila vise tablete za bolove.. znaci super sam se oporavljala, ali isto me i sad 5 tjedana kasnije zna kao zategnuti ako se previse naprezem.. to je bio invanzivan postupak, triba vrimena da se oporavimo
Plava borovnica - i moja je bila nemoguća jučer. Htjela je samo cicu, cikala je od 18h - 3 ujutro, cim bi ju makla sa cice odmah plač, ali bas vrištanje. Izludila sam 😓😓😓
Super da mlijeko može biti 8 dana u frižideru. Meni je zapravo dosta da mogu držati 1 dan tj da pripremim dozu za idući dan. Patronažna mi je bila rekla da smijem 12 h, a po.tome nisam mogla pohraniti niti od danas do sutra. Hvala za link! ☺️
Jučer smo bili u šetnji, nakon nekih sat vremena je počela plakati,dala sam joj bočicu (40ml, nisam uspjela više izdojiti 😣) ali i nakon bočice je i dalje plakala. Već mi je došla muka jer smo bili daleko od auta ali na moje čuđenje smirila se nakon 5 min i zaspala. Sto vi radite kad vam počnu plakati u javnosti?
Maslacko ma mogu i ja sjediti i sve radim ali osjetim tu i tamo pa sam pocela misliti da nesto nije ok jer sam mislila da ce do sada sve vec biti u normali ali valjda treba jos malo vremena..
Kalanhoja ja svom tempiram kad treba jesti (jede na svaka 3h) pa ga nahranim prije nego idemo negdje i gledam da sam za 3 h na nekom mjestu di se mogu izdojiti ili mu napraviti ad. Uvijek nosim termosicu sa sobom i svu pripremu i funkcionira
I ja uvijek prvo nahranim pa negdje idemo, tako da za sad nismo imali problema.
E cure, jel dobila kojoj bebica sitne pristice po licu? Moja ima i ne znam bih li joj to mazala s necim. Probala sam bepanthenom, ali kao da se samo zacrveni od toga.
I ja uvijek prvo nahranim pa negdje idemo, tako da za sad nismo imali problema.
E cure, jel dobila kojoj bebica sitne pristice po licu? Moja ima i ne znam bih li joj to mazala s necim. Probala sam bepanthenom, ali kao da se samo zacrveni od toga.
Ja sam bas pitala cure na fejsu, meni moj cijelo lice sitni pristici i kako se on dira sve pocrveni. Ne mazem s nicim samo malo umijem s vodom, a popodne zovem pedijatra.
Christyy eto, ja sam imala 5 i dugo me boljelo bas,tako da mislim da se ne moras brinuti dok god nije neka promjena nastala npr da nista jije boljelo 2 tjedna i odjednom boli i nateceno je ili nesto slicno.
Sortiraj odgovore
Najstariji