Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2018. 13:49

Rorry, kikeS to vam je normalno, cisti im se koza od hormona, nemojte im to dirati (ne daj boze stiskati), slobodno im mazite lice nakon kupanja i to je to. S nekih 3 mj tek je bebama koža ko u reklami. Ja svom stavljam tetru pod glavu u kolijevci, svaki dan cistu i ako lezi na nasem krevetu, obavezmo tetra pod glavu jer stariji u svemu i svacemu dodu na krevet pa sigurno i ti mikroorganizmi s posteljine (iako jd redovito mijenjam) smetaju bebinim osjetljivim licima

petrapp2605
    06. Studeni 2018. 15:16

Justme123 tako i ja mijenjam tetrice ispod glavice svaki dan. Danas nam nije spavala od 9 do sad u 14.40 kad smo ju stavili u auto i krenuli, prestala je plakati trenutno. Vozimo se u klaićevu na pregled kukića

• neu2018
    06. Studeni 2018. 15:17

mi smo to imali, nakon hrpe hrpe pristica (obrazi, usi, malo iza vrata, malo na celu) stvorila se "narancina kora", pa to preslo u ljuskice, i onda se ocistilo skroz. sve skupa trajalo max 2 tjedna. 
    ispocetka nismo dirali, ali nisam vise to mogla gledat, sjetila se da imam termalnu vodu, pa sam time spricala. i mazala kremom aderma koje je ekstra skupa, al veliko pakiranje.
    i pocelo prolaziti. 
    na kraju je koza na tim mjestima bila malo suha, pa mi je patronazna dala jos bepanderm kremu, sad s time namazem tu i tamo.

Looda_vila
    06. Studeni 2018. 15:22

justme123

Rorry, kikeS to vam je normalno, cisti im se koza od hormona, nemojte im to dirati (ne daj boze stiskati), slobodno im mazite lice nakon kupanja i to je to. S nekih 3 mj tek je bebama koža ko u reklami. Ja svom stavljam tetru pod glavu u kolijevci, svaki dan cistu i ako lezi na nasem krevetu, obavezmo tetra pod glavu jer stariji u svemu i svacemu dodu na krevet pa sigurno i ti mikroorganizmi s posteljine (iako jd redovito mijenjam) smetaju bebinim osjetljivim licima

Isto tak i ja radim. Svaki dan pod glavu nova tetra. Bilo na kaucu, koljevci, krevetu... mojoj svaki dan izadu novi pristici, pa se povuku i tak u krug. Nekad jace, nekad manje. Ja mazem cicaplast baume b5 od la rocha i mislim da joj je puno bolje od toga.
    Mene vise muce slaufici na vraatu. Moram joj cistit ak pobjegne dok bljucka pa bude crveno... a vrištona bude kad joj to perem vodom i blazinicom.🤣🤣
    Kad idemo van prvo ju nahranim, al sa sobom uz sise😁 uvijek imam i termosicu s prokuhanom vodom i ad. Al uglavom dojim di god ima za sjest. Malo mi jedino postoje problem drzat malu jer je sad sigurno preko 5,5 kg🤪

06. Studeni 2018. 15:50

Looda_vila

justme123

Isto tak i ja radim. Svaki dan pod glavu nova tetra. Bilo na kaucu, koljevci, krevetu… mojoj svaki dan izadu novi pristici, pa se povuku i tak u krug. Nekad jace, nekad manje. Ja mazem cicaplast baume b5 od la rocha i mislim da joj je puno bolje od toga.
    Mene vise muce slaufici na vraatu. Moram joj cistit ak pobjegne dok bljucka pa bude crveno… a vrištona bude kad joj to perem vodom i blazinicom.🤣🤣
    Kad idemo van prvo ju nahranim, al sa sobom uz sise😁 uvijek imam i termosicu s prokuhanom vodom i ad. Al uglavom dojim di god ima za sjest. Malo mi jedino postoje problem drzat malu jer je sad sigurno preko 5,5 kg🤪

Cicaplast i ja koristim, definitivno najbolja krema, adremina je isto dobra, ali ova mi je nekako najdraza jos otkad smo prvi put imali pelenski osip pa nam ju je pedijatrica preporucila. 
    Petrapp jadna Lucija, taman je zaspala pa ce ju zlocesti doktor probuditi hladnim gelom dok radi uzv. Moji su se svaki put popiskili na tom uzv-u jer im skinu pelenu.

06. Studeni 2018. 18:05

Evo nas od pedijatra, osuo se jer mama mlati po cokoladi 🤦‍♀️ trebam pit puno vode i jest samo leso, dala nam je la roche da mazemo, ako ne prode za dva dana da se vratim 

• Rorry
    06. Studeni 2018. 19:51

Ma znam da je to normalno,  al bas je jadnoj tockasto lice i hrapavo.  Sitni su pristici,  tockasti,  niti se ne mogu tiskati :)  
    Kike,  pa kako mu izgleda lice kad ti je to rekla? Mislim da ne moras jesti sve leso niti mu smeta sva hrana koju pojedes, al mozes probati...  :) 

06. Studeni 2018. 19:54

Rorry

Ma znam da je to normalno, al bas je jadnoj tockasto lice i hrapavo. Sitni su pristici, tockasti, niti se ne mogu tiskati :)
    Kike, pa kako mu izgleda lice kad ti je to rekla? Mislim da ne moras jesti sve leso niti mu smeta sva hrana koju pojedes, al mozes probati… :)

Kaze jedno tjedan dana da tak jedem da se ocisti. Znaci hrapavi sitni pristici, a kad ih dira rukicama sve pocrveni. Ugl. mlatila sam slatko, sigurno je od toga. 

• Rorry
    06. Studeni 2018. 20:47

Isto tako izgleda i mojoj... 

Nas_bebac
    06. Studeni 2018. 21:33

KikeS tako i mojjj a ja cokoladuuu obozavaaaaammm 😭😭😭😭

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.