Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2018. 19:32

Nas_bebac

KikeS

Isssa

KikeS

hmm mozda onda s paketom tim nesto ne stima 🤷‍♀️

Jel ti urin možda ima čudan miris i bez pelene? Da nije neka infekcija?

ne, ne. Bas kad uzmem cistu pelenu iz paketa mi smrducka. Kad ga presvlacim ni urin ni kakica mi ne smrdi 🤔

Ti smrde kao plastika tako nesto miris neznam tocno opisat? meni su tako smrdile pa sam ih promjenila violeta mi propusta odmah je bio mokar, pa sam uzela lidlove babylove i one nisu smrdile,bile su ok sada imam moltex kao da imaju najmanje plastike u sebi, da su napravljene od prirodnih materijala (izgledaju tako) pa vidit cemo kako ce se pokazat 😊 mislim da bi te trebale bit najbolje

Pa da, neki cudan miris. Ne znam opisati 🤷‍♀️ ja sam mislila dok malo naraste prec na lidlove lupilu, kazu da su dobre. Cek zar dm nisu babylove? 

Nas_bebac
    26. Listopad 2018. 19:50

KikeS

Nas_bebac

KikeS

Isssa

KikeS

hmm mozda onda s paketom tim nesto ne stima 🤷‍♀️

Jel ti urin možda ima čudan miris i bez pelene? Da nije neka infekcija?

ne, ne. Bas kad uzmem cistu pelenu iz paketa mi smrducka. Kad ga presvlacim ni urin ni kakica mi ne smrdi 🤔

Ti smrde kao plastika tako nesto miris neznam tocno opisat? meni su tako smrdile pa sam ih promjenila violeta mi propusta odmah je bio mokar, pa sam uzela lidlove babylove i one nisu smrdile,bile su ok sada imam moltex kao da imaju najmanje plastike u sebi, da su napravljene od prirodnih materijala (izgledaju tako) pa vidit cemo kako ce se pokazat 😊 mislim da bi te trebale bit najbolje

Pa da, neki cudan miris. Ne znam opisati 🤷‍♀️ ja sam mislila dok malo naraste prec na lidlove lupilu, kazu da su dobre. Cek zar dm nisu babylove?

A da imaš pravo lupilu su lidlove a babylov dm-ove malo sam ih zamjenila 🤷🏻‍♀️ lupilu nisam probala kad probas javi dojmove da vidimo ipak su jeftinije nego pampersice 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

26. Listopad 2018. 21:18

budem naravno, nakon sto potrosimo puste pakete koje sam nakupovala na akciji 😂

maslacko456
    26. Listopad 2018. 21:36

Mi koristimo lupilu i super su nam. S pamersicama mi u dvojci ima lufta, lupilu su joj taman.. 
    Mi smo prije tjedan dana s robicom presle na velicinu 62, i vec sada su joj malene na stopalima a velike na rukama.. ta mala ocigledno ima ogromna stopala 😂😂

Dija85
    27. Listopad 2018. 08:48

Jutro mamice, mi smo sinoc bili budni od ponoci do 4 sata 🤯, 4 puta joj davala jesti da zaspe i jedva nekako. I spavala do 7. Sinoc sam joj premotavala pupak i jedan dio gaze se kao sljepio u ranicu, naspricala sam octeniseptom i cekala malo da otpusti ali nista. Pa sam odrezala staru gazu i ostavila samo dio taj koji je u ranici i omotala novo okolo. Valjda je to ok. Ne znam sta drugo da napravim, vidjet cu danas kako ce izgledati kad budem premotavala. Trbuh me zabolio od muke kad sam vidjela da to ne mogu skinuti 🤷‍♀️

Isssa
    27. Listopad 2018. 09:25

Dija85

Jutro mamice, mi smo sinoc bili budni od ponoci do 4 sata 🤯, 4 puta joj davala jesti da zaspe i jedva nekako. I spavala do 7. Sinoc sam joj premotavala pupak i jedan dio gaze se kao sljepio u ranicu, naspricala sam octeniseptom i cekala malo da otpusti ali nista. Pa sam odrezala staru gazu i ostavila samo dio taj koji je u ranici i omotala novo okolo. Valjda je to ok. Ne znam sta drugo da napravim, vidjet cu danas kako ce izgledati kad budem premotavala. Trbuh me zabolio od muke kad sam vidjela da to ne mogu skinuti 🤷‍♀️

Vi ste do 4 paradirali a mi od 4 do 6:30 😥, prdio cijelo vrijeme i nikako se smiriti, bolilo ga je i evo tek sada se pokakao.
    A za pupak ja bi na tvom mjestu to svakako išla odvojiti, natopi dobro s ocetiseptom, pa makni kako god, nama su rekli da je normalno da se zalijepi ali da svakako moramo maknuti da ne dođe do infekcije

Dija85
    27. Listopad 2018. 10:51

Isssa

Dija85

Vi ste do 4 paradirali a mi od 4 do 6:30 😥, prdio cijelo vrijeme i nikako se smiriti, bolilo ga je i evo tek sada se pokakao.
    A za pupak ja bi na tvom mjestu to svakako išla odvojiti, natopi dobro s ocetiseptom, pa makni kako god, nama su rekli da je normalno da se zalijepi ali da svakako moramo maknuti da ne dođe do infekcije

Toga me strah da. Jel smijem naspricati toliko sa octeniseptom? Nece joj nista biti? 

Nas_bebac
    27. Listopad 2018. 11:09

Jutro/dan
    Ixgleda da smo svi paradirali nocas..  I mi smo od 4.30-6.30 pa je spavao do 8 pa opet od 8-9.30plac pa zaspao.jako ga je mucio trbuščić

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

27. Listopad 2018. 11:39

Kalanhoja ja se nadam da se samo vracaju kukovi na staro mjesto jer bol je uzasna i ne bih htjela se s tim jos boriti.
    Baby.nb1 jadnicak mali, al bit ce do sve dobro, nasi susjedi imaju kikića od godinu i pol koji ima suzenje tih kanalica i refluks od rodenja i na operaciju ce u iducih pola godine, sad jos uvijek prate stanje samo, a malac je super zaigrano i veselo dijete.
    Nas_bebac onda cu i ja samo cekati da prestane samo od sebe kao i ti za misic.
    Cure, mislim da tako male bebe uopce ne vole pelene, moj se isto redovito popiski i pokaka kad mu je skinem.

27. Listopad 2018. 12:08

maslacko456

Mi koristimo lupilu i super su nam. S pamersicama mi u dvojci ima lufta, lupilu su joj taman..
    Mi smo prije tjedan dana s robicom presle na velicinu 62, i vec sada su joj malene na stopalima a velike na rukama.. ta mala ocigledno ima ogromna stopala 😂😂

e tak i mom, 1 mala, 2 velika. 🤷‍♀️ Koju onda velicinu lipilu uzmes?
    Nama je noc super prosla, ja sam doduse bila u nekom bunilu, al bio je on dobar, aaaali cim svane dan, grcevi, napinjanje, plac, sisa utjesna, pa rigoleto jer je ipak bilo previse utjehe. .eno muz se jos bori s njin da ga uspava, kad se nosi dobro je, momentom spustanja krenece kaos 🤔🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.