Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2018
    11. Srpanj 2018. 13:49

Bokic cure, evo i nas u zadnjem tromjesečju. Jucer na redovnoj kontroli-vaginalni pregled zatvorena sve ok, UZV-SVE OK. ali stomak je tvrd i imam te neke kontrakcije na sta sam se i zalila i sto je i vidjela, kaze mirovanje, ne 100% nego sa smanjim aktivnost i kad god osjetim da je stomak tvrd, da legnem. A on meni uvijek tvrd. 🤔 Ono sto me muci sto sam i njoj rekla, bole me krsta, nekad samo jedna neka nekad obe pa tako i trticu zahvati, kaze ne preskaci magnezijum,a ja bas prrskacem jer zaboravim. 😅 Iduca kontrola sa 32 tjedna. Busice su vam predivne, vidim i Issaa da je bila h bolnici, drago mi je da je sve ok, vi ste se i pripremile, svaka cast, ja jos nista skupila nisam za bebu niti kupovala ne zuri mi se😅 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Baby.k
    11. Srpanj 2018. 13:50

Bok klokanice! 😊
    Prvo bravo svima na pregledima i ogtt-u! 👌🏻👌🏻
    I ja sam sinoć lakše spavala, uz prozor širom otvoren, ma milina. Dragi se zamotao kao burrito, a ja se pokrila tek pred jutro😂 
    Čitam komentare kako vam bebe ne daju spavati, ja onda moram svoju pohvaliti. Jako je aktivna beba, nekad me tako lupi jako i iznenada da se i prestrašim, ali po noći nemamo problema. Nadam se da će tako biti i kad rodim😁
    Što se tiče robice, ja sam naručila BRDOOO robice u 56/62 veličini za 500 kn, preko 60 komada. Od bodića, benkica, hlačica sa stopalima, običnih hlačica, pidžamica. Jedva čekam da mi sve to stigne😊😊🤗
    I kad sam već kod robice, koliko mi zaista toga treba u 56 veličini? Trebam li uopće uzimati nešto u 50?

Baby.k
    11. Srpanj 2018. 13:51

I sve imate predivne bušiceee😍😍😍

Isssa
    11. Srpanj 2018. 14:22

Hej cure, ma predivne ste sve, bušice preslatke 😍, nalazi dobri svima, ma super 😀
    Amy bit će sve super, pik magnezij i odmaraj 😀
    Mene danas hormoni šibaju na naj jače, plačem od smjeha stalno, gledala sam neku komediju i suza suzu ganja, pa su bili sažeci golova na SP i gle čuda opet plačem😂😂😂😂, neznam kak ću tekmu preživjeti.
    Ja danas očito nisam sva svoja, čitala sam i ovo na klokanici i VRIŠTIM od smjeha, poludila sam totalno 😂😂😂😂
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/kako-mame-s-klokanice-opisuju-poro-ajnu-bol-7843?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=7843&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

maslacko456
    11. Srpanj 2018. 14:24

Isssa

Hej cure, vidim da ste "slatke" postale, izdržite na dijeti i sve će bit ok 😀
    Nama su stigla kolica, prezadovoljna sam, lagana, okretna, praktična, puno dodataka imaju (komarnik, sunce, kiša), jučer smo nećakinju od 9 mjeseci đirali u kolicima, baš je lijep položaj, nagib kolica 😀 i mala odma zaspala 😂

Jesu li to Donna? Ona koja su i autosjedalica? To mi je bas super

Isssa
    11. Srpanj 2018. 14:33

maslacko456

Isssa

Nama su stigla kolica, prezadovoljna sam, lagana, okretna, praktična, puno dodataka imaju (komarnik, sunce, kiša), jučer smo nećakinju od 9 mjeseci đirali u kolicima, baš je lijep položaj, nagib kolica 😀 i mala odma zaspala 😂

Da-da, to su Doona, sve u jednom 😀

maslacko456
    11. Srpanj 2018. 14:46

Isssa

maslacko456

Isssa

Ona su mi predobra.. nagovarala sam muza na njih a mi cak nemamo auto 🤣🤣  na kraju smo odabrali Baby elegance.. autosjedalicu cu koristiti za voznju taksijem od bolnice do stana da sam odlucila uzeti kolica koja su je davala kao poklon 😂

Isssa
    11. Srpanj 2018. 14:48

maslacko456

Isssa

maslacko456

Isssa

Ona su mi predobra.. nagovarala sam muza na njih a mi cak nemamo auto 🤣🤣 na kraju smo odabrali Baby elegance.. autosjedalicu cu koristiti za voznju taksijem od bolnice do stana da sam odlucila uzeti kolica koja su je davala kao poklon 😂

Baš su lijepa kolica, i djeluju lagano 😀

PlavaBorovnica
    11. Srpanj 2018. 17:14

Drage moje, imam pitanje, vjerujem da će iskusne mame znati najbolje. Naime razmišljam kupiti kišobran kolica i jaje, bez košare. Može li,odnosno smije li novorođenče biti u jajetu ili mora biti u košari i koliko dugo zapravo mora biti u košari? 
    Pretpostavljam da ću kolica držati povremeno u stanu i da će dijete biti u kolicima u stanu. 

Palcica12
    11. Srpanj 2018. 18:43

PlavaBorovnica

Drage moje, imam pitanje, vjerujem da će iskusne mame znati najbolje. Naime razmišljam kupiti kišobran kolica i jaje, bez košare. Može li,odnosno smije li novorođenče biti u jajetu ili mora biti u košari i koliko dugo zapravo mora biti u košari?
    Pretpostavljam da ću kolica držati povremeno u stanu i da će dijete biti u kolicima u stanu.

Kisobran kolica mogu ali moraju biti od nultog polozaja, moze se voziti i u jajetu ne mora biti u kosari. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.