Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    12. Srpanj 2018. 06:37

Anđeo slazem se s tobom okrecem se po krevetu kao kit pa ustajem na wc haha pa me grč ulovi pa jaučem al mm blaženo spava pa slušak kako psi laju ahahha ☺️☺️ al ajde to kazu da se tjelo priprema na život sa novorođenčetom 😉😉 i naravno da jucer nakon utakmice moj bebo je odlučio cikeluu noc skakat i branit dal rukama il nogama davao je podršku Subi hahaha 😂😂😂😂 dakle vracam se opet spavat ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Endzrue
    12. Srpanj 2018. 07:57

PlavaBorovnica

Drage moje, imam pitanje, vjerujem da će iskusne mame znati najbolje. Naime razmišljam kupiti kišobran kolica i jaje, bez košare. Može li,odnosno smije li novorođenče biti u jajetu ili mora biti u košari i koliko dugo zapravo mora biti u košari?
    Pretpostavljam da ću kolica držati povremeno u stanu i da će dijete biti u kolicima u stanu.

Ja sam tako. Uzela mutsy nexo.. Imala 20% jer sam se učlanila u baby centar.. Kao su od 0 položaja al nisu skroz ravna tako da ću ja staviti neku dekicu da poravnam pa bebu.. Meni je termin kraj 10 mj pa kad i budem baš koristila kolica već će moć u njih normalna.. Jaje može bilo koje jer imaju sve vrste adaptera na kolica tipa maxi cosi cybex i be safe.. Itd u jajetu u autu se mogu 2h vozit pa ih vadit da se protegnu tako da po meni to vrijedi i za vožnje

petrapp2605
    12. Srpanj 2018. 07:57

Rastemo iz dana u dan 😊

PlavaBorovnica
    12. Srpanj 2018. 08:45

Endzrue

PlavaBorovnica

Drage moje, imam pitanje, vjerujem da će iskusne mame znati najbolje. Naime razmišljam kupiti kišobran kolica i jaje, bez košare. Može li,odnosno smije li novorođenče biti u jajetu ili mora biti u košari i koliko dugo zapravo mora biti u košari?
    Pretpostavljam da ću kolica držati povremeno u stanu i da će dijete biti u kolicima u stanu.

Ja sam tako. Uzela mutsy nexo.. Imala 20% jer sam se učlanila u baby centar.. Kao su od 0 položaja al nisu skroz ravna tako da ću ja staviti neku dekicu da poravnam pa bebu.. Meni je termin kraj 10 mj pa kad i budem baš koristila kolica već će moć u njih normalna.. Jaje može bilo koje jer imaju sve vrste adaptera na kolica tipa maxi cosi cybex i be safe.. Itd u jajetu u autu se mogu 2h vozit pa ih vadit da se protegnu tako da po meni to vrijedi i za vožnje

E, upravo sam na njih mislila. Mutsy nexo.  Ja ću vjerojatno koristiti kolica (osim vani) i u stanu, za spavanje tokom dana da beba bude uz mene u svakoj prostoriji. Zato me zanima za prvih mjeseci taj posve ravni lezeci položaj. Kao, idu u nulti a nije posve ravan. 
    Petraapp :)

Dija85
    12. Srpanj 2018. 10:04

Dobro jutro cure! Pije se kava i odmara. Poslije utakmice sinoc bolje da sjedim cijeli dan. Pred kraj utakmice sam se zatvorila u sobu, nisam se vise smjela zivcirati. I stalno ispitivala mm koliko jos do kraja?! Koliko? Jel gol? A sad? A sad? 🤦‍♀️
    Ja sinoc nadjem super kolica, rekob to je to, dostava iz slovenije i samo gotovina..pa nista od njih. Jer svekrva kupuje na rate. 

Nas_bebac
    12. Srpanj 2018. 10:20

Jutroo cure 😉😉
    Divneee bušiceee kod nas oblačno a ja punom parom perem dječju robicu 😂😂 izgleda da me nešto pere ☺️ uživajte 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

12. Srpanj 2018. 10:27

Jutro klokanice, evo ja na OGTT-u cekam zadnje vadenje i dosadujem se, jedva cekam zavrsiti pa ici po nesto za jelo. 
    Dija85 bas steta za kolica, Slovenci imaju dobrih modela, a mozda ipak nades nesto kod nas u ducanima 😊

Dija85
    12. Srpanj 2018. 10:44

Justme123

Jutro klokanice, evo ja na OGTT-u cekam zadnje vadenje i dosadujem se, jedva cekam zavrsiti pa ici po nesto za jelo.
    Dija85 bas steta za kolica, Slovenci imaju dobrih modela, a mozda ipak nades nesto kod nas u ducanima 😊

A valjda hocu da. 
    Sigurno umires od gladi. Kako si i uspjela ovako dugo izdrzati? Ja otisla na ogtt u 7 tako da sto prije budem gotova. A i tad sam umirala od gladi 😁

christyy
    12. Srpanj 2018. 11:00

Jutro curke :)
    Koliko dugo traje ogtt? I da li u međuvremenu dok čekam tamo mogu ići vaditi krv za ostale stvari? Pošto me poslao da opet izvadim kompletnu krvnu sliku...
    Meni su upravo javili iz Lesnine da su mi stigla kolica :))) i sad jedva čekam da završim s poslom da odemo po njih :) baš su me razveselili...

petrapp2605
    12. Srpanj 2018. 11:09

christyy

Jutro curke :)
    Koliko dugo traje ogtt? I da li u međuvremenu dok čekam tamo mogu ići vaditi krv za ostale stvari? Pošto me poslao da opet izvadim kompletnu krvnu sliku…
    Meni su upravo javili iz Lesnine da su mi stigla kolica :))) i sad jedva čekam da završim s poslom da odemo po njih :) baš su me razveselili…

Traje ti 2 sata, s tim da ti onda pri prvom vađenju na tašte uzmu više epruveta za ostale pretrage, a onda po jednu nakon što popiješ vodu sa glukozom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI