Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2018. 15:17

Dija85

Cure mene ovako nije do sad boljelo, pritisak i neko stezanje iza dolje u leđima i naprijed u zdjelici, morala sam leći. Osjetim bebu da se rita. Jesu to ti lažni trudovi? Malo se bojim…

U ledima ja lazne nisam osjetila nikad, samo prave, a i jedni i drugi ti rade pristisak (bar su meni). Lazni bi trebali prestat ako promijenis aktivnost (npr ak si hodala pa legnes), dok pravi ne prestanu nego se pojacavaju i sve je manji razmak izmedu njih (ali morala bi pratiti 2-3 sata da skuzis to s razmakom jer su meni PRAVI trudovi u prvoj trudnoci bili 4 min pa 5 min pa 3 pa 6 pa 3 pa 3 (jos uvijek imam zapisano te razmake jer sam bila odlucila mjerit i da ne idem u bolnivu prije nego su na 5 min) onda sam na prijemu rekla doktorici da su meni trudovi nepravilni i da mislim da su lazni, a ispalo je da se to smatra pravilnima iako dan danas ne znam kako).
    Javi jel ti se smirio pritisak nakon odmora 😊

12. Srpanj 2018. 15:18

Dija85 ali moguce je i da se siri zdjelica pa zato imas takve bolove

Dija85
    12. Srpanj 2018. 15:24

Justme123

Ssd sam se ustala piškiti i boli me još u ledjima ali ne onako jako. I malo pritisak naprijed. Lezati cu jos pa valjda ce biti ok. 

12. Srpanj 2018. 15:32

Dija85

Justme123

Ssd sam se ustala piškiti i boli me još u ledjima ali ne onako jako. I malo pritisak naprijed. Lezati cu jos pa valjda ce biti ok.

Najbolje tako, pa ako se nastavi, odes do dr ili nazoves za savjet (iako ja preferiram fizicki odlazak tamo jer kad sam spontani imala i zvala da sam imala sukrvicu mi je receno da je to mozda zato sto dojim i nisam dosla taj dan nego tek sljedeci i srce vise nije kucalo tak da, ispricavam se na izrazu, ali jebes telefonske konzultacije)

Aurora
    12. Srpanj 2018. 15:54

Dija85

Cure mene ovako nije do sad boljelo, pritisak i neko stezanje iza dolje u leđima i naprijed u zdjelici, morala sam leći. Osjetim bebu da se rita. Jesu to ti lažni trudovi? Malo se bojim…

Meni je zadnjih dana slično, bolovi u leđima, trbuhu, rodnici i mučnina. Ležim, odmaram i sve mi je bolje. Nisam išla kod doktora jer sam taman bila prije tjedan dana i sve je bilo dobro. Nekako ne bi da me stalno prčkaju 😀 Javi jesi bolje i jesi bila kod doktora?

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Dija85
    12. Srpanj 2018. 16:53

Aurora

Dija85

Meni je zadnjih dana slično, bolovi u leđima, trbuhu, rodnici i mučnina. Ležim, odmaram i sve mi je bolje. Nisam išla kod doktora jer sam taman bila prije tjedan dana i sve je bilo dobro. Nekako ne bi da me stalno prčkaju 😀 Javi jesi bolje i jesi bila kod doktora?

Dobro je, ležim. Beba se rita. Valjda je onda sve ok. Uplašila sam se jer nisam to do sada osjetila. Do pregleda jos 13 dana. Uf. 

12. Srpanj 2018. 17:24

Dija85

Aurora

Dija85

Dobro je, ležim. Beba se rita. Valjda je onda sve ok. Uplašila sam se jer nisam to do sada osjetila. Do pregleda jos 13 dana. Uf.

Ma bit ce sve ok, mi smo sve paranoicne vec jer citamo o svim mogucim ishodima i na prvu drugaciju stvar se zabrinemo, al vi kojima je prva beba ste jos i razumljive, al daj zamisli nas viserotke kad panicarimo iako smo prosle vec te stvari. Meni svaka trudnoca kao da je prva, mislim da mi muza vec oci bole od kolutanja na moje brige za svaku glupost.

Isssa
    12. Srpanj 2018. 17:31

Dija85

Odi doktoru, nemoj paničariti ali nek provjere, takve bolove nebi trebala osjećati, meni su rekli čim osjetim bolove u leđima da iste sekunde dođem na pregled (izašla sam u ponedjeljak iz bolnice), i konstantno su me ispitivali dali osjećam kakve bolove u leđima

12. Srpanj 2018. 18:07

Hej klokanice. 
    Dija, nadam se da si sada bolje i da je prestalo
    Issaa, drago mi je da su se stvari smirile
    Netko je bio pisao o grčevima. Ja sam jedan dan imala tako lud dan. Prvo, krenuli smo sa renovacijama pa sam se ovih dana nahodala po salonima, u jednoj trgovini smo bili proveli 4 sata, a sada sve stvari u kući treba sklanjati, složiti, pomaknuti... a meni je veći problem nešto dignuti sa poda, složiti sudje u perilicu nego da uzem štemajzl i srušim red pločica u kupatilu stojećki.. Velik mi je problem obuti i sandale a kamoli se toliko saginjati... i tako u cijelom tom ludilu sam zaboravila piti magnezij. Tako sam prekjučer nataknula japanke (jer nema kopčanja) i krenula van iz zgrade i poskliznula se na stubištu.. kao da su mi vlastite noge pobjegle od mene. Srećom, lupila sam bedrom i dočekala se na lijevi dlan. Sve je OK, beba se nije ni probudila ali se zato muž prepao. Navečer se onako žedna nakon tolikog lutanja nažderala fine ohlađene lubenice prije spavanja, pa mi se opet desilo da mi se kiselina od žgaravice (čitaj slatkoga) podigla u grlo usred noći i zagušila me, ali je muž reagirao i podignuo me jer se ja nisam mogla uspraviti, tako da od tada spavam u poluležećem položaju. Kao da mu taj šok nije bio dosta po noći, ujutro se budim i JAUČEM iza sna. On dotrčao, pas dotrčao, svo troje u panici!!!! GRČEVI me ulovili u oba lista istovremeno. Jel mi vjerujete da me još uvijek bole listovi?! Tako da sada moram malo polakše

Endzrue
    12. Srpanj 2018. 18:43

Ko ima problem sa ustajanjem lijepo se okrenete na bok malo odgurnete laktom i ustajenje ide ko podmazano.. Ja evo ne znam ja sam u 25. tjednu stomak mi je narastao dragi je na brodu.. Ne znam evo šta bi bilo da se ne mogu ustat kao neke.. Ležat dok me netko ne nazove il zvat njegove iz drugog grada da me dođu dić.. Za oblačenje sjednem na kauč pa nataknem sandale..neke ne voze jer im smeta sjedit il šta već.. Mene nitko ne pita i okretna sam jer mi auto treba i vozit ću ako treba sebe u rodilište..  Nemojte si stvarat da ste invalidi. Lijepo je iskoristit pomoć dragog al jednostavno meni ovo sve užasno  zvuči.. Ispada da ja nemam nikakvih problema i da se zapitam jel problem u meni što ih nemam.. Ništa u zloj namjeri ne mislim samo ono.. Jel ima išta pozitivno u ovoj temi zadnje vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.