Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    10. Srpanj 2018. 23:56

Ogradice su meni preslatke i meni je baldahin premeden ali opet nepotreban pa necemo nepotrebno trositi 😊😊
    Cure imam pitanje se je desilo kojoj da ima malo amorfnih soli u mokraci? Je to nesto zabrinjavajuce ili?

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

11. Srpanj 2018. 01:01

Nas_bebac

Ogradice su meni preslatke i meni je baldahin premeden ali opet nepotreban pa necemo nepotrebno trositi 😊😊
    Cure imam pitanje se je desilo kojoj da ima malo amorfnih soli u mokraci? Je to nesto zabrinjavajuce ili?

Koliko sam cula, to je cesto kod trudnica vegetarijanki, ali zaboravila sam zasto. Znam da postoji dijeta neka u slucaju da je veca koncentracija (izbjegava se odredeno povrce, cokolada, smanji s eunos soli u prehrani i slicno). Mislim da bi ti doktor vec nesto rekao da smatra to zabrinjavajucom kolicinom jer se u trudnoci tolerira odredena kolicina svega i svacega u urinu (malo proteina, ako nije visok tlak i slicno)

Nas_bebac
    11. Srpanj 2018. 01:32

Justme123

Nas_bebac

Koliko sam cula, to je cesto kod trudnica vegetarijanki, ali zaboravila sam zasto. Znam da postoji dijeta neka u slucaju da je veca koncentracija (izbjegava se odredeno povrce, cokolada, smanji s eunos soli u prehrani i slicno). Mislim da bi ti doktor vec nesto rekao da smatra to zabrinjavajucom kolicinom jer se u trudnoci tolerira odredena kolicina svega i svacega u urinu (malo proteina, ako nije visok tlak i slicno)

Hvalaaa 😉 to je sada izbacilo van na ovoj pretragi inace je do sada bilo sve ok izgleda da sam pretjerala u vocu i povrću 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    11. Srpanj 2018. 02:05

Vidim nisam jedina koja nemože spavati 😆 nikako se namijesti vruće pa prohladno pa me boli kuk pa beba ima party i tako...

11. Srpanj 2018. 02:57

Anđeo_

Vidim nisam jedina koja nemože spavati 😆 nikako se namijesti vruće pa prohladno pa me boli kuk pa beba ima party i tako…

Joj ja vec 2 ili 3 noci imam problem s nemirnim nogama i rukama i dode mi da si ih odrezem, zaspim pred jutro na kaucu vecinom, ludim lagano, necu izdrzat tako do 10.mj. A i to sta kazes, ako se sve drugo smiri, onda beba ima party .

Aurora
    11. Srpanj 2018. 03:03

Justme123

Anđeo_

Vidim nisam jedina koja nemože spavati 😆 nikako se namijesti vruće pa prohladno pa me boli kuk pa beba ima party i tako…

Joj ja vec 2 ili 3 noci imam problem s nemirnim nogama i rukama i dode mi da si ih odrezem, zaspim pred jutro na kaucu vecinom, ludim lagano, necu izdrzat tako do 10.mj. A i to sta kazes, ako se sve drugo smiri, onda beba ima party .

Ja se isto pridružujem 😀 već par dana nikako da odspavam noć. Mislim da pretjerujem po danu, a onda me navečer uhvate bolovi posvuda plus bebica lupa sve jače i nema mira. Uf, tko će izdržati 😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

11. Srpanj 2018. 03:24

Nas_bebac

Justme123

Nas_bebac

Hvalaaa 😉 to je sada izbacilo van na ovoj pretragi inace je do sada bilo sve ok izgleda da sam pretjerala u vocu i povrću

A mozda si i manje pila dan ili dva prije pretrage pa je ispalo tako, opcenito bi mi trudnice trebale piti vise tekucine (i zbog oticanja i grceva i tko zna cega jos)

• Anđeo_
    11. Srpanj 2018. 03:46

Par dana loše spavam  sinoć sam uspjela zaspat oko 1 a preksinoć do 5 ujutro bila budna I naravno da sam do 11 spavala 😑 dragi je kosio pored mog otvorenog prozora i uopće to nisam čula 🤔😴

Isssa
    11. Srpanj 2018. 08:07

Dobro jutrooooo 😀😀😀😀
    Ima nas više koje ne spavamo, sve to ide u rok službe 😂
    Ja sam budna od 5:30, popila sam kavu, tablete, doručkovala, i kaj sad???????  Mislim da ću uskoro na drugu rundu spavanja 😂
    Anđeo kolijevke su preslatke, i ja sam zamalo kupila, i jako praktične ali ipak sam odustala, makar nikad se nezna 🤔🤔
    A kaj se tiče baldahina mislim da ga nebi kupovala da ga nisam dobila uz kinderbet, a za ogradicu definitivno jesam, nema straha za bebicu, dapače po meni je to super, baš mi je kuma prije mjesec dana rekla da obavezno to kupim, ona je rodila prije 2 mjeseca i nije ju imala, kao netreba joj i malom je glavica tokom spavanja izašla kroz rešetke od kinderbeta van, možete si zamisliti koji šok je doživjela, isti tren je otišla kupiti.
    Za dude definitivno jesam, pa moraju imati neku utjehu i vježbaju mišiće lica 😀
    Vreće za spavanje su odlična stvar, samo eto neka djeca ih ne prihvaćaju nikako a neka super, sestrini su oboje bili u vreći a od šogorice niti jedna, takva djeca 😇, a kakav će biti naš mali to ćemo tek saznati 😀 
    Mogu vam reći da me lagano počela primati panika 😂, kao do termina imam još manje od 2 mjeseca, a kad su mi u bolnici rekli da bi bilo super još bar 3 tjedna da izdržim onda me panika počela hvatati 🙊, tek sam onda postala svjesna koliko mi je još malo vremena ostalo do poroda, moguće da izdržim i do kraja, vidjet ćemo 😀
    Muž je nervozan od kad sam završila u bolnici i nekako sam si zamislila da i njega hvata panika zbog bebe, i pitam ga sinoć a veli on meni "ma nije zbog bebe, pa Bože dragi to je beba, nije PUMA 😂", nego se zbog mene brine, a ❤️ moje😊

Nas_bebac
    11. Srpanj 2018. 08:53

Jutroo evo mene iz druge runde buđenja 😁😁 hahha
    Isssa -  mene vec sada panika lovi a kamo li ne tebe 😂😂
    Evo i nas na okruglih 30

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.