Dobro jutrooooo 😀😀😀😀
Ima nas više koje ne spavamo, sve to ide u rok službe 😂
Ja sam budna od 5:30, popila sam kavu, tablete, doručkovala, i kaj sad??????? Mislim da ću uskoro na drugu rundu spavanja 😂
Anđeo kolijevke su preslatke, i ja sam zamalo kupila, i jako praktične ali ipak sam odustala, makar nikad se nezna 🤔🤔
A kaj se tiče baldahina mislim da ga nebi kupovala da ga nisam dobila uz kinderbet, a za ogradicu definitivno jesam, nema straha za bebicu, dapače po meni je to super, baš mi je kuma prije mjesec dana rekla da obavezno to kupim, ona je rodila prije 2 mjeseca i nije ju imala, kao netreba joj i malom je glavica tokom spavanja izašla kroz rešetke od kinderbeta van, možete si zamisliti koji šok je doživjela, isti tren je otišla kupiti.
Za dude definitivno jesam, pa moraju imati neku utjehu i vježbaju mišiće lica 😀
Vreće za spavanje su odlična stvar, samo eto neka djeca ih ne prihvaćaju nikako a neka super, sestrini su oboje bili u vreći a od šogorice niti jedna, takva djeca 😇, a kakav će biti naš mali to ćemo tek saznati 😀
Mogu vam reći da me lagano počela primati panika 😂, kao do termina imam još manje od 2 mjeseca, a kad su mi u bolnici rekli da bi bilo super još bar 3 tjedna da izdržim onda me panika počela hvatati 🙊, tek sam onda postala svjesna koliko mi je još malo vremena ostalo do poroda, moguće da izdržim i do kraja, vidjet ćemo 😀
Muž je nervozan od kad sam završila u bolnici i nekako sam si zamislila da i njega hvata panika zbog bebe, i pitam ga sinoć a veli on meni "ma nije zbog bebe, pa Bože dragi to je beba, nije PUMA 😂", nego se zbog mene brine, a ❤️ moje😊
Nije puma 😂😂😂 strašan je hehe
Dobro jutro cure! Tezak mi dan danas. Umorna sam vec sada. Ne mogu ni spavati, kako znam da je beba poprečno stalno mislim da na koji god bok legnem da joj drobim glavu. 🤦♀️🤦♀️🙄 znam da se ona namjesti kako joj pase ali mozak mi neda mira.
Ja evo popijem kavu i odoh do grada obaviti neke sitnice. Sto cete vi raditi?
Jutro drage moje! Zadnjih dana vas samo čitam, al ne stignem vam pisati. Mi uživamo na moru, niti ja ne spavam baš nešto najbolje. Trbuh raste naočigled, a bebica udara ko velika. Noćas me takvi grčevi u listovima uhvatili da sam probudila i muža i kumove koliko sam jaukala. Dužne smo vam sliku punog tjedna. Sve bušice su preslatke koje ste stavile 😘
Jutro trudnice :)
Petrapp i moj raste iz dana u dan naočigled i udara mali nenormalno i to po cijele dane. Nisam mogla sinoć zaspati jer mi je trbuh baš skakao cijelo vrijeme.
Ja se ovih dana baš nekak grozno osjećam, često mi bude muka, kičma me boli i trbuh me stalno zateže i baš sam sva kenjkava :( Valjda to tak treba biti... I baš osjećam da mi je sve teže ujutro se ustati i ići raditi. U petak idem ujutro na ogtt i vadit krv i mokraću i svašta nešto na šta me poslao pa nakon toga pičimo na more..
Nas_bebac ajme već je 30 tj... Meni je sve nakon 30 već uzbuna da se bliži porod i da sve treba pripremiti... btw- divan trbuh
Jel ja sada u petak ulazim u trece tromjesecje? 😱
Da :) 28.tj je treće tromjesečje
Dobro jutro, ja bome već dvije noći baš dobro spavam.
Što se tiče kolijevke mi ćemo ju imati jer smo ju naslijedili ali da nismo ne bi kupovala. Također planiram kupiti nešto za zaštiti ogradicu i malenu planiram stavljati u vreću za spavanje. Također bi joj uzela onu ovčicu Ewan iz dm-a. To sam ja bila frendici kupila za malog i još uvijek nakon godinu dana odlično mu služi za uspavljivanje.
Petrapp i moj raste iz dana u dan naočigled i udara mali nenormalno i to po cijele dane. Nisam mogla sinoć zaspati jer mi je trbuh baš skakao cijelo vrijeme.
Ja se ovih dana baš nekak grozno osjećam, često mi bude muka, kičma me boli i trbuh me stalno zateže i baš sam sva kenjkava :( Valjda to tak treba biti… I baš osjećam da mi je sve teže ujutro se ustati i ići raditi. U petak idem ujutro na ogtt i vadit krv i mokraću i svašta nešto na šta me poslao pa nakon toga pičimo na more..
Nas_bebac ajme već je 30 tj… Meni je sve nakon 30 već uzbuna da se bliži porod i da sve treba pripremiti… btw- divan trbuh
Daaa vec 30 ja počela naveliko nosit od robu doma i prati (peglala jos nisam) i posteljinu i sve a krevetic stoji za montirati kaze mm maa ima jos vremena hhahah 😂😂 kada ja kazem da mozda bas i nema jer da 10t brzo prođe onda se zamisli hahhaha 😁😁
Uh uh ni ne budemo se okrenule pošteno vec cemo drzat bebice u rukama jaoooo.. .
Dija85 da daa zadnje tromjesječje kuca na vrata ☺️☺️
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja se ovih dana baš nekak grozno osjećam, često mi bude muka, kičma me boli i trbuh me stalno zateže i baš sam sva kenjkava :( Valjda to tak treba biti… I baš osjećam da mi je sve teže ujutro se ustati i ići raditi. U petak idem ujutro na ogtt i vadit krv i mokraću i svašta nešto na šta me poslao pa nakon toga pičimo na more..
Nas_bebac ajme već je 30 tj… Meni je sve nakon 30 već uzbuna da se bliži porod i da sve treba pripremiti… btw- divan trbuh
I ja imam osjecaj da rastem iz dana u dan na ocigled, kazem to jucer mm a on kaze najedi se suhih šljiva 😂😂😂 pa reko, nisam puna kakice nego beba raste brzo🤦♀️😁
Ja ogradice obožavam stvarnoI baldahine obožavam , preslatki su…
Igračke nema šanse da bi stavljala i takve gluposti…
Ajme Nina pa ti si postavila već sve ili? Ja htjela postavit ali svekrva mi nije dalaI bolje da nije hhaha samo se prašina skuplja ,mi ćemo početkom 9-og mj sve…
Haha, nisam, slika je sa neta 😉 Mi smo uzeli onaj kindac next to me i stoji spremljen ispod kreveta. Sve je to slatko i rastopis se dok vidis slozen krevetic, al treba misliti i na funkcionalnost. S prvim djetetom bih stvarno bila uzela sve moguce, sad vec znam sto mi stvarno treba, a sto je u biti samo za ukras 😁
Jutrooo kloksice. Ja kao pravi ljenivac odmaram svojski, najmanje 8-9 sati sna. Koristim guzvu dok mogu. XD
Sretno svima s pretragama, ja sam pokupila uputnice al tek krajem iduceg tjedna mislim ic na OGTT i onda u 28 tu Rh imunizaciju.
Uzivajte u danu!
Sortiraj odgovore
Najstariji