Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    12. Srpanj 2018. 11:13

petrapp2605

christyy

Jutro curke :)
    Koliko dugo traje ogtt? I da li u međuvremenu dok čekam tamo mogu ići vaditi krv za ostale stvari? Pošto me poslao da opet izvadim kompletnu krvnu sliku…
    Meni su upravo javili iz Lesnine da su mi stigla kolica :))) i sad jedva čekam da završim s poslom da odemo po njih :) baš su me razveselili…

Traje ti 2 sata, s tim da ti onda pri prvom vađenju na tašte uzmu više epruveta za ostale pretrage, a onda po jednu nakon što popiješ vodu sa glukozom.

Znači onda sva vađenja obavim za 2h zapravo? ma odlično :) evo i ti si me razveselila upravo :)

12. Srpanj 2018. 11:19

Andeo ma nisam se mogla ustat ujutro kad sam planirala, gasila sam alarm dva puta. Opet sam jako kasno (zapravo rano ujutro hahaha) isla spavat pa eto. Al rijeseno je, sad si idem po dorucak i cekam nalaze i molim se da je sve ok jer nisam tip osobe koji zna izdrzat dijetu (pa ni pod cijenu zdravlja).
    Christyy ja to privatno radim pa samo OGTT radim i uzmu mi po 1 epruvetu svaki put. Ujutro das urin, ozvade ti krv, popijes glukozu, cekas 1h pa vadis drugi put i onda treci put 2 h od dolaska tj od prvog vadenja. Meni je ok pretraga, nije mi zlo bilo nego samo dosadno jer moras sjesiti tamo, Endzrue je smjela doma, jer je blizu labosa di je vadila, pa se vratiti na vadenje pa sam malo ljubomorna na nju.
    Slazem se u vezi stvari za curice, izbor je deset puta veci i sve je slade nego za decke, za decke imaju 3 boje i 2 modela i gotovo 

Endzrue
    12. Srpanj 2018. 11:47

Za u kući ti neće onda biti problem samo naslažeš dekicu ili neku drugu podlogu.. Skroz mrva treba da se potpuno poravna.. Ja sam kolicima  oduševljena em manja em lako sklopiva.. Sva 4 kotača se vade.. Lako se voze(ko i sva) a opet su baš elegantna.. Ja sam uzela grey melange boju da mi je svjetlija koža

Endzrue
    12. Srpanj 2018. 11:51

Ja vam mogu slikat s balkona ulaz u dom zravlja :D dijeli nas 1 red kuća.. Nisam varala sa dugim šetnjama al da me spasilo je jer sam uspjela i odspavat :) rekla je ništa fizički rad pa sam poslušala 😆

12. Srpanj 2018. 12:08

Endzrue

Ja vam mogu slikat s balkona ulaz u dom zravlja :D dijeli nas 1 red kuća.. Nisam varala sa dugim šetnjama al da me spasilo je jer sam uspjela i odspavat :) rekla je ništa fizički rad pa sam poslušala 😆

Na to sam ja i mislila, mogucnost da si odspavas, tocno to je meni falilo, a i babe dodu u cekaonicu sa 10 parfema na sebi pa aj ti to izdrzi

Nas_bebac
    12. Srpanj 2018. 12:13

Cure sreznoo na OGTT-u meni je najgore bilo to čekanje... A i ja sam morala vadit vipe epruveta krvi pa mi nije bilo poslije jako dobro ali odes taj dan prespavas i to je to ☺️☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

12. Srpanj 2018. 13:06

Evo ga, slikica za puni tjedan 

12. Srpanj 2018. 14:34

Evo ga, OGTT uredan :)

Dija85
    12. Srpanj 2018. 14:52

Cure mene ovako nije do sad boljelo, pritisak i neko stezanje iza dolje u leđima i naprijed u zdjelici, morala sam leći. Osjetim bebu da se rita. Jesu to ti lažni trudovi? Malo se bojim...

Dija85
    12. Srpanj 2018. 14:52

E da i lijepe bušice i Justme123 super za nalaz! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.