Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    11. Srpanj 2018. 18:44

Ajme kakve divne bušice 😍 ja sam vam dužna sliku
    Justme123- ma ne pitaj zaspala oko 5, to traje zadnjih par dana di sad nikakvih problema.. još nisam počela bauljat okolo po kući i tražit di bi još Mogla spavat 😂😂 imam kožni trosjed dvosjed i fotelju i muka mi je kad preko dana moram leć na njega il mi se koža zalijepi ili je pre hladno za leđa pa s nekim glupostima se motam jedva čekam da ga izbacim (ima da ga roknem van ko onaj navijač na snimci svoj 😂😂😂 nezz jeste to vidjele) danas sam išla gledat malo po Lesnini dragi je našao neku za 9000 kn ja odmah to su nam kolica,madrac i prematalica 🤦‍♀️ veli on
    Ok Ne žali se onda na onaj doma ( da se razumijemo on je očuvan nije ni star lijepo izgleda dok ne sjedneš na njega  ja ga nemogu vidit užas) nakraju smo završili u Designer Outler pa u City čak sam kupila 2 majčice 62 po 39 kn U CA za svoju princezu 😍
    Zaspala u 5 probudila se u 9 skuhala i u 12 otišli okolo dok smo sve obišli maloprije došli sad ćemo vidit još tekma a bome sam se full nahodala zanima me kad ću zaspat

• Anđeo_
    11. Srpanj 2018. 18:59

😍

Jelennnna
    11. Srpanj 2018. 19:08

Anđeo_

😍

Preslatkeee majice. Boja mi je ova odlicna. 

Za kut mozes nabavit neku presvlaku pa ti bude lakse s garniturom ako se ne odlucite za novu

Isssa
    11. Srpanj 2018. 19:18

Anđeo_

😍

Kako su slatke vestice 😀, ma sve mi je slatko tako malo 😍, sva sreća da moram strogo mirovati i da nemam kartice za kupnju preko neta jer bi čuda još naručila a imam svega PREVIŠE, ali tome se ne može odoljeti 😍
    Sva sreća pa banka ne dopušta kupnju preko interneta sa poslovnom karticom 😂😂😂😂
    A kaj se tiče kožne garniture, ja ih nikako ne volim, ljeti se lijepim, zimi hladno ali evo Seka i šogorica imaju i za klince je to zakon, umrljaju, poliju samo obrišeš vlažnom maramicom, a kod mene kad dođu samo strepim ko ima čokolade po prstićima i s kojim sokom će zaliti 🙈, e da, one su kupile tkane tepihe i stavljaju na sjedište, čvrsto je tkano pa se ne skliže i ne miče, eto probaj to staviti 😀

11. Srpanj 2018. 21:00

Andeo preslatke su vestice!!! A za kozni isto kauc suosjecam s tobom, kod mene ista prica pa plahtu stavljam na njega...ma kaos
    PlavaBorovnica mozes kisobran kolica, ali moja preporuka iz mog iskustva je NEMOJ, to nema amortizere na kotacima i ima te glupe kotace s kojima ne mozes nikamo osim po asfaltu, mene su kisobran kolica jako razocarala.
    Nego, ja sam sutra na OGTT-u, a pala sam po cipsu s muzem i prestala jest sad kad sam skuzila, valjda nece utjecat na rezultate, pit cu vise vode.

• Bruncili
    11. Srpanj 2018. 21:02

Ako ne rodim veceras prijevremeno s ovim nogometom, prebacit cu termin majkemi 😂😂😂

11. Srpanj 2018. 21:27

Bruncili

Ako ne rodim veceras prijevremeno s ovim nogometom, prebacit cu termin majkemi 😂😂😂

Amen! 😂😂😂

Baby.k
    11. Srpanj 2018. 22:16

Bruncili

Daaa!!

• Anđeo_
    12. Srpanj 2018. 03:18

Reko spavat ću večeras nisam prošlu noć nisam dugo ujutro pola dana hodala okolo pa tekma to je koda sam kopala 😂 al ništa ja i dalje ko sova ma ko nasukani kit se vrtim po krevetu 😆😅🤣

Nas_bebac
    12. Srpanj 2018. 06:37

Anđeo slazem se s tobom okrecem se po krevetu kao kit pa ustajem na wc haha pa me grč ulovi pa jaučem al mm blaženo spava pa slušak kako psi laju ahahha ☺️☺️ al ajde to kazu da se tjelo priprema na život sa novorođenčetom 😉😉 i naravno da jucer nakon utakmice moj bebo je odlučio cikeluu noc skakat i branit dal rukama il nogama davao je podršku Subi hahaha 😂😂😂😂 dakle vracam se opet spavat ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.