Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    09. Srpanj 2018. 21:10

Bravo curke! To je to!  Slazem se Looda_vila, podsvijest i autosugestija su cudo.
    Znate vi kako sam se ja jutros scimala. Ustanem i idem se otusirati i u jednom trenutku mi kroz glavu pa jebote ja idem na pregled, a depilacija 0 bodova. Jer kao idem na uzv samo i sigurno je preko trbuha i uopce mi nije palo na pamet. I stojim u kadi, gledam dole, ok dlake su prekratke, sad ako krenem, samo cu je izmasakrirat. Idem ovako pa sta bude. I bio je samo preko trbuha  Al mislim da su oni jadni u tolikoj strci,  da ni ne primjecuju takve stvari.

url=https://lilypie.com]

sarajka
    10. Srpanj 2018. 00:41

Evo i mene sa slicnim " problemom" . Vec tri tjedna mi se desava upravo isto, povremeno cak više puta u danu osjetim da mi se stomak na desnoj strani izboci i jako zategne ali ja sam to pripisivala polozaju bebice, eventualno BH kontrakcijama. Prije desetak dana sam bila na pregledu, ginekolog mi je rekao da je sve u redu sa trudnocom .Ta povremena zatezanja mu nisam spominjala... Slazem se sa Endzrue da ne trebate panicariti, i da se treba opustiti jer ocito sve mi imamo slicnu simptomatologiju karakterističnu za odredjeni period trudnoce. I da je to normalno. Jer u suprotnom , znaci da svi imamo problem. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Jelennnna
    10. Srpanj 2018. 10:40

Jutro klokanice. 
    Vidim da ste se raspisale o tom zatetanju trbuha. Meni se isto dogodi nekad par puta u danu pa nekad nikako. To su ti po meni BH laznjaci XD.
    Od mama sta su rodile cesto cujem da pravi trud pocne iz ledja pa eto ako osjetite istovremeno bol u ledjima i to zatezanje trbuha vise puta u danu sigurno da nije lose nazvat svoju ordinaciju i pitat jel to normalno. 

Super Issa sta si vec kod kuce te sta si imala pozitivno iskustvo u bolnici. 

Ja se probudila kao bumbar natecena. Imam 2 kg vise no jucer ujutro XD ( znam jer se vazem svako jutro). Malo sam i cudnog raspolozenja. 
    Uzivajte u danu!

Elza
    10. Srpanj 2018. 13:06

Pitanje za mame s iskustvom i za sve ostale koje znaju :)
    Koja posteljina je najbolja za pocetak? Moram kupiti sve za spavanje jer nemam nista.. jucer sam gledala i cini mi se da je 6u1 ok? Sto vi kazete?

mimmyx
    10. Srpanj 2018. 13:43

Kalanhoja

Koja posteljina je najbolja za pocetak? Moram kupiti sve za spavanje jer nemam nista.. jucer sam gledala i cini mi se da je 6u1 ok? Sto vi kazete?

Moja je isto 6u1 ja mislim.....Mi smo dobili posteljinicu i ogradicu i jastuk i pokrivač i dekica je bila...Zelena sa bijelim posto je dečko

• LadyDi19
    10. Srpanj 2018. 13:45

Hello curke da se i mi malo javimo.. Isla na ogtt danas, ali sam povratila, pa me ginic oslobodio te pretrage.. Kaze valjda je sve u redu.. Tek za 10 dana na kontrolu.. Curka se sve vise lupa, bas sam se vec bila zabrinula.. Kao drugo dijete se osjeti puno ranije a ja nista.. 

Jelennnna
    10. Srpanj 2018. 14:25

LadyDi19

Hello curke da se i mi malo javimo.. Isla na ogtt danas, ali sam povratila, pa me ginic oslobodio te pretrage.. Kaze valjda je sve u redu.. Tek za 10 dana na kontrolu.. Curka se sve vise lupa, bas sam se vec bila zabrinula.. Kao drugo dijete se osjeti puno ranije a ja nista..

Vjerojatno ti je kao meni posreljica sprijeda pa se kasnije dosta osjeti. Bas se sjecam neko je jos s 13 tjedana pisao kako osjeti, a ja evo tek sad zadnja 3 4 tjedna osjetim. 
    S tim da zadnji put na pregledu kaze mi ka full je aktivan unutra, a ja to van nista specijalno nisam osjetila. 

Jelennnna
    10. Srpanj 2018. 14:28

Kalanhoja

Ja ne namjeravam uzimat one sa strane stvarcice i ogradu onako u tkaninu, ne svidja mi se. Namjeravam samo klasicno posteljinu i za iznad kreveta one igrackice. 
    Baldahin isto ne namjeravam.

Nina ❤
    10. Srpanj 2018. 14:50

Isssa drago mi je da si bolje i da ste doma, ipak je ljepse nego u bolnici. 😊
    Stigli moji nalazi ogtt od jucer i secer mi je povisen, dobila sam uputnicu za dijabetologa i sad se vec pripremam na tu famoznu dijetu. 😣 Vrijednosti su mi 
    GUK 0 -5.0
    GUK 60 -11.6
    GUK 120 -8.7

10. Srpanj 2018. 15:41

Bokic cure.... Ja sam dosla iz bolnice sa onog GUk profila.. Sve u redu od uvz do ctg i secera.. Kontrola za 4 tj... Kazu dijeta 1800 kalorija... Ma daj.. necu se toga držati... Jest cu sve kao u do sada normalno i samo pripazit na slatko... To minimalno...... Nadam se da uživate u danu.. 😁😁😁😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.