Ja neću uzimati posteljinu jer ne namjeravam pokrivati bebu pokrivačem zbog opasnosti od gušenja. Također mi ne treba ni jastuk jer beba ne spava na njemu, a radi iste opasnosti ga neće imati u krevetiću. Ja sam si kupila dvije plahte i dvije vreće za spavanje za početak. Ikea ima super stvari, dobar je pamuk a i cijene su ok! Ogradicu (onu ukrasnu pa mučnu) ću kupiti naknadno kad se bebonjak počne okretati.
Ja neću uzimati posteljinu jer ne namjeravam pokrivati bebu pokrivačem zbog opasnosti od gušenja. Također mi ne treba ni jastuk jer beba ne spava na njemu, a radi iste opasnosti ga neće imati u krevetiću. Ja sam si kupila dvije plahte i dvije vreće za spavanje za početak. Ikea ima super stvari, dobar je pamuk a i cijene su ok! Ogradicu (onu ukrasnu pa mučnu) ću kupiti naknadno kad se bebonjak počne okretati.
Ja ću morati uzeti pokrivač za bebača jer je moj termin 9.mj i od tog mjeseca će već biti hladno a neću da mi se bebač smrzne... Jastuk isto razmišljam dal da stavim al skroz je spljošten pa mislim da nebude problema. Ogradice mislim oko cijelog kindača metnut jer me strah onih rešetki kad su gole bez ogradice.. A baldahin mi je preslatka stvar i super stoji pa sam njega isto kupila.
Mymix, ma i meni je termin kraj 9. mjeseca ali računam si da s razlogom postoje zimske i ljetne vreće za spavanje. Koliko sam čitala o tome, shvatila sam da vreća mijenja pokrivač. Naravno da ću imati spremne dekice pa ju lako pokrijem ako baš smrzne na minus 20. Ali ja nisam iskusna, prvo dijete, pa sam možda i u krivu..
Hej cure, vidim da ste "slatke" postale, izdržite na dijeti i sve će bit ok 😀
Nama su stigla kolica, prezadovoljna sam, lagana, okretna, praktična, puno dodataka imaju (komarnik, sunce, kiša), jučer smo nećakinju od 9 mjeseci đirali u kolicima, baš je lijep položaj, nagib kolica 😀 i mala odma zaspala 😂
Veks ja sam cula za vid daje to normalno i s vremenom nakon poroda da prodje. Ja sam jucer isto imala kao bljestece krugove, ali me bolila glava cili dan (obicno kad sam prehladjena ili migrena vidim te bljestece u periferiji oka).
Anusha- Meni isto prvo tak da se i ja snalazim Blago ovima u ljeti koje su rodile one nemaju brige sa pokrivanjem još..
Isssa-Odlična kolica , prefora i medena su... Ja isto volim laganija
Mene će moj bebo izlupat čitavu kak je krenuo, lupa i ne staje...
Jel se ikome u trudnoći vid dosta pogoršao? Inače imam naočale, ali zadnjih mjesec dana ne vidim s njima baš najbolje. Imam često i omaglice, tj. vidim "zvijezdice". Ne znam koliko je to normalno, sutra ću provjeriti sa doktoricom.
Meni se pogoršao, ali me unaprijed moja aplikacija upozorila da bi se to moglo desiti i da je to normalno. Meni nije toliko da vidim zvjezdice ali kao da mi moje leće ne odgovaraju ili da imam lošu percepciju dubine.
Mimmyx ma joooj muku mučim s tim vrećama jer od iskusnih mama čujem da je i zimi dovoljna ona bez rukava a ja si mislim pa kako ako se ja sama zimi volim cijela uvući pod pokrivač
Issssa kolica su top!
Ovo za vid - meni se nije pogoršao osim što povremeno vidim neke iskrice ali to povezujem s nižim tlakom. Svakako napomenite doktoru ako vidite blješteće krugove, negdje sam pročitala da to može biti znak preeklampsije. Vjerojatno nije jer to nije baš često (navodno ju ima svega 5% trudnica) ali bolje pripomenuti. Barem bih ja tako!
Issaa - kolica su pregenijalna.
nisam prokomentirala sliku koju sam okačila. Sin mi je bio jednom na UZV držao šakice kao da svira harmoniku i dr. je uhvatio baš da se svaki prstić vidio - tako da se moj muž sada već angažirao oko glazbenog obrazovanja.
Što se tiče ovog otvrdnjenja trbuha, ja imam osjećaj da se beba proteže jer baš toliko i traje. Iskreno, nisam se zabrinula oko toga, ali imam osjećaj da će mi strije popucati koliko me nategne.
Ne znam kako vi, ali ja imam osjećaj da mi je svakim danom trbuh za 1cm veći, kao da rapidno raste
Sortiraj odgovore
Najstariji