Dobro jutro tete klokanice! Mi se danas uspavali😊 ajme, ustanem i onaj lagani vjetric zapuse, tako me na more podsjetilo kad smo bili mali. Ujutro se spustam niz stepenice, vjetric puse, a ispod masline sjedi did s casom ledene bevande i vice Bajo moja jesi li se naspavala, aj stogod marendat...
Sad dide vise nema, oko kuce borbe, al eto, ostale uspomene za cijeli zivot.
Anusha ma mislim da ti je to jednostavno nakon sto lezis na jednom boku neko vrijeme, i beba se vise nagne u tu stranu. I onda kad se prebacis na drugu, tako i bebica krene u tu stranu. Barem ja to tako osjecam, kad se okrenem na drugu stranu imam dojam da i beba i kompletna utroba krenu u istom smjeru 😂 . Jos ako se spusti malo nize na mjehur, eto ti
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro tete klokanice! Mi se danas uspavali😊 ajme, ustanem i onaj lagani vjetric zapuse, tako me na more podsjetilo kad smo bili mali. Ujutro se spustam niz stepenice, vjetric puse, a ispod masline sjedi did s casom ledene bevande i vice Bajo moja jesi li se naspavala, aj stogod marendat…
Sad dide vise nema, oko kuce borbe, al eto, ostale uspomene za cijeli zivot.
Anusha ma mislim da ti je to jednostavno nakon sto lezis na jednom boku neko vrijeme, i beba se vise nagne u tu stranu. I onda kad se prebacis na drugu, tako i bebica krene u tu stranu. Barem ja to tako osjecam, kad se okrenem na drugu stranu imam dojam da i beba i kompletna utroba krenu u istom smjeru 😂 . Jos ako se spusti malo nize na mjehur, eto ti
Lijepe su te uspomene baš.. ja na didu svog imam jednu uspomenu koje se baš sjećam. Bila sam relativno mala kada je umro. Lijepo je to, sjetiti se.
Isssa lijepa slika zaboravih reći. 😁🇭🇷
Pozzz klokanice.
Issa lijepa slikica.
Endzrue super objasnjenje za robicu. Sad bar okvirno da znan sta potraziti.
Mi za rucak imamo peku. Uf jedva cekam.
Uvecer idemo Antmana gledat.
Anusha ti bolovi su vjerujem sasvim normalni.
Meni nekako vise pase desni bok tj nesvjesno zavrsim tako spavajuc, cudan osjecaj isto bude kad se probudim nekad ka da me pece kuk hahhha. No mislim da je nemoguce stalno bit u lijevom boku.
Ugodan dan svima!
Toliko toga sam ispisala i sve se zacrnilo pokušam opet skraćeno
H&M- odlični bodiji i hlačice, majice dosta tanje i većina kaže prevelik otvor oko vrata.. Općenito su im veličine veće od napisanih.. Imaju i oni divnih kompletića i dobre su kvalitete
C&A - ista jako kvalitetni, i majice i bodiji.. Veličine realne
Zara - meni tamo sve tanko a i veličine su veće
Orchestra iz citycentra... Kad se učlanite u klub sve je 50% pa se isplati. jedino se članstvo plaća godišnje.. Jako kvalitetni i realne veličine
Mtč nisam zadovoljna nikako.. Ostanu rupe nakon šivanja mašinom.. Puca konac.. Kvalitetne su im pidžamice i donji veš
Kik ima svega i realnih i nerealnih veličina pamuk jako kvalitetan.. I isto ima tanjih i debljih stvari
Pepco ima svega.. Slično kiku i u taj bi koš stavila i lidl
Babycentar u cityu jako kvalitetna roba i realne su veličine.. Bude tipa i tom tailor
Reserved je isto jako dobar i realne veličine ko ima prilike kupovati u njemi
Next je exclusive marka :D sve je kvalitetno divno i mekano i najljepše ukrašeno za djecu.. Njima su veličine tipa up to 3 month.. Kumica nosila do 5.mjeseca bodi.. Od 3-6 mjeseci i s njima pogriješit nećete.. Peri deri al i košta.. Bude akcija
Ko prati po fejsu postoje mame koje naručuju izvana robicu a tipa po cijeni H&M-a i jakooo kvalitetna šarena robica pa podijele poštarinu.. To su Tu clothing, matalan, george, kiabi pa bacite pogled na webshopove.
To je evo moje mišljenje
Pozdrav klokee❤
Opet sinoć napeto😂 ali vrijedilo jeee🇭🇷🎉🎉
E hvala na objašnjenju za veličine, i ja razbijam glavu s tim. Iskusne mame, koliko mi toga treba u 56 veličini? Ne želim se pretrpati, a ne bi baš ni da mi zafali.
Ostali smo dužni fotku od jučer, evo nas na punih 25💙
Evo moj pogled :)
Uživajte cureee
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Toliko toga sam ispisala i sve se zacrnilo pokušam opet skraćeno
H&M- odlični bodiji i hlačice, majice dosta tanje i većina kaže prevelik otvor oko vrata.. Općenito su im veličine veće od napisanih.. Imaju i oni divnih kompletića i dobre su kvalitete
C&A - ista jako kvalitetni, i majice i bodiji.. Veličine realne
Zara - meni tamo sve tanko a i veličine su veće
Orchestra iz citycentra… Kad se učlanite u klub sve je 50% pa se isplati. jedino se članstvo plaća godišnje.. Jako kvalitetni i realne veličine
Mtč nisam zadovoljna nikako.. Ostanu rupe nakon šivanja mašinom.. Puca konac.. Kvalitetne su im pidžamice i donji veš
Kik ima svega i realnih i nerealnih veličina pamuk jako kvalitetan.. I isto ima tanjih i debljih stvari
Pepco ima svega.. Slično kiku i u taj bi koš stavila i lidl
Babycentar u cityu jako kvalitetna roba i realne su veličine.. Bude tipa i tom tailor
Reserved je isto jako dobar i realne veličine ko ima prilike kupovati u njemi
Next je exclusive marka :D sve je kvalitetno divno i mekano i najljepše ukrašeno za djecu.. Njima su veličine tipa up to 3 month.. Kumica nosila do 5.mjeseca bodi.. Od 3-6 mjeseci i s njima pogriješit nećete.. Peri deri al i košta.. Bude akcija
Ko prati po fejsu postoje mame koje naručuju izvana robicu a tipa po cijeni H&M-a i jakooo kvalitetna šarena robica pa podijele poštarinu.. To su Tu clothing, matalan, george, kiabi pa bacite pogled na webshopove.
To je evo moje mišljenje
Hvala ti punooo 😘
Baby.k lijepa buša ☺
Nas_bebac divan pogled! Uživaj! 🍹
Danas ovdje skoro nikoga, nadam se onda da sve odmarate, laku noć do sutra 😴😴😴
Cure hvala vam na trudu za objašnjavanje oko robice barem meni to puno znači prva mi je beba i lijepo je to čut ovako iz prve ruke mislim da manje od 56 neću kupovat jel dođe i pelena paaa...
Jel ijedna od vas kupila ili razmišljala da kupi ili ima 🤦♀️😂 kolijevku? Meni je to preeeekrasnooo 😍 malo sam gledala po internetu nema ispod 1700 kn najjeftinija a sumljam da se može iza 3 mj koristit pa neznam ni sama a nemogu odolit 😅, možda bi je i kupila a kinderbet pripremit sastrane pa poslije zamijenit
Baby.k- lijepa buša ❤
Nas_bebac- hvala uživaj i ti, divan pogled.. šta to fino piješ?
Jutro cure 😁 ja budna vec 😁😁
Baby.k ljepaa bušicaa
Anđeo sokić 😉 u fency čaši hahha 😂😂
Svima koji danas imaju preglede sretnooo ja odo vadit krv za štitnjaču i antitjela danas ☺️😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji