Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    07. Srpanj 2018. 09:18

Jutrooo! Prijavljujem konacno kvalitetno prospavanu noc😌😃 uz samo jedno budenje na wc!! 
    Ja vec obavila plac, mljekaru...sad cekam muza da se probudi, pa da dorucukujemo zajedno i onda na kavu u kvart. Poslijepodne sam zacrtala cistku jednog ormara i seljenje nepotrebnih stvari u podrum.. navecer tekma i to je to !
    Baby.nb1 proucila sam malo ono sto si mi poslala..uf ufff porcije su stvarno za vrapčiće😊😂 meni bi to sve islo skoro u jedan obrok haha... mislim da je meni najveci problem voce, stvarno ga jedem puno previse... pokusat cu malo sa ovom dijetom normalnih porcija + voce sa niskim glikemijskim indexom. 😎

Looda_vila
    07. Srpanj 2018. 09:23

Evo dio s placa😃
    Danas cemo kinesku..stir fry, nisam jos odlucila koju kombinaciju povrca + piletina + rizini rezanci 😋😋

Isssa
    07. Srpanj 2018. 09:49

Dobro jutro klokanice 😀
    Uživajte u vikendu 😉
    Mi smo zakoračili u 8 mjesec trudnoće, mališan je jako živahan, boksa me sve u 16 😍
    Kontrakcije su se smanjile, to je naj bitnije, i dalje sam na promatranju 😀

Baby.nb1
    07. Srpanj 2018. 10:25

Looda_vila super ti je ulov, skroz fotogenican. 
    Ja evo tek kavu skuhala. Plan je pocistiti ostatak stana, sinoc sam samo kupaonu. I jutros se muz digne i veli moram se ici brijati. A meni mrak na oci jer poslije njega kupaona ko Hiroshima. Al dobro, nek obavi sta ima, pa cu preletit jos jednom ako buye potrebno. Veli pazit ce. Mhm 😑
    Nadam se da ce nogac proci bezbolnije od prosli put, po pitanju zivaca. 
    Negoooo dogurali moj malisa i ja sluzbeno do 3.tromjesjecja 🎊🎊🎊🎊 nestvarno brzo
    Poslije stavimo slikicu. 
    Isssa pusa za vas u bolnici ❤️
    Rorry mogu ti rec da si me bas utjesila. Tako nekako sam i ja planirala. Drzim fige da i ova kontrola bude ok

url=https://lilypie.com]

Dija85
    07. Srpanj 2018. 11:12

Dobro jutro klokanice, i ja bila budna od 5, ali onda dragi dosao u 6 s posla i potjerao me u krevet s recenicom kako mozes biti takva? Ne das djetetu da spava, rekoh beba spava kad hoce a ne kad ja spavam. Ne ne kaze on, dok ti odmaras i ono odmara,ako si ti gladna i ono umire od gladi. 😏🤦‍♀️ sinoc mi je s tim pokusao izazvati griznju savjesti da jedem opet, nisam bila gladna, samo željna necega. nije uspio. 💪😁 ja pijem kavu sada pa staviti juhu nek se kuha i kasnije dragini ja ideko na kavu, pa cekati utakmicu i onda prosetati do grada na sladoled i koncert grupe Vigor. Ne slusamo to, ali nema bas dogadanja u nasem gradu pa idemo prosetati. 
    Isssa ajme 8. Mj 😱 panika me hvata evo odmah  😰

mimmyx
    07. Srpanj 2018. 11:14

Jutro curke, svidaju mi se kompletici za curicu i kad sam vidla povrce sjetila sam se da se meni pise stroga dijeta , za poludit😑
    Isssa- vec si ti daleko dogurala ,cestitke 😘i drzi se....
    Mi smo 28+1tt😉
    Pozz svima😁

PlavaBorovnica
    07. Srpanj 2018. 11:28

Isssa,🎉🎉 bravo, 8.mjesec! Samo hrabro :)  Bože, kako lete dani. 
    Dija, daaaa sve postaje ozbiljno i bliže i bliže! Jos ce nama falit ove trudnicke muke kad dođu pravi izazovi i bebe. 
    Looda villa, jao finog voća i povrća! Mmmm, papati.
    Petraapp, da da i jogurt 😀
    Mi ćemo krajem idućeg tjedan kad se dragi vrati s terena napokon krenuti u nabavku opreme i svega, jer eto trenutno smo na jednom bodiju i poklonjenom paru čarapica. Ni kreveta ni kolica ni ičega. Još žalim za onim kolicima propuštenim, nadam se ubrzo to preboljeti.

Looda_vila
    07. Srpanj 2018. 12:03

Isssa 💪💪bravo za 8.mjesec...jos malooo izdrzite 2in1 i u sigurnim tjednima si! Nadam se da su te sad u Petrovoj zbilja prisilili na odmor...ili vec friziraš po odjelu? znam takve kao ti, pčele radilice, nikad mira :))
    Da, ovo moje povrče, dođe mi da izradim sliku i okačim na zid
    PlavaBorovnica ne brini, imas jos vremena da sve u miru nabavis, kupis, spremis. A kolica...ocito ti nisu bila suđena:)) negdje neka puno bolja i ljepsa cekaju na tebe i tvoju curicu
    Mi smo kupili vecinu ovih vecih stvari (kolica, kinderbet, kolijevku, ormar, komodu..) nismo nis jos sastavili,  dosta robice sam dobila, nesto kupili... Jos kad dođu svekar i žena mu iz Ch početkom kolovoza, samo salju slike sta su kupili....vec ima i cipele za planinarenje 🙉🙉
    Al kad vidim još popis ostalih sitnica za higijenu, bolnicu...kozmetika ...zaboli me glava! ulošci ovakvi, onakvi, neke mrezaste gace, pelene, komprese, krema za guzu, krema za bradvice,  krema za ne znam ni ja sta...uff 😓

Jelennnna
    07. Srpanj 2018. 12:40

Cao curke. 
    Isaa super sta su se smirile kontrakcije, cestitam na ulasku u 8.
    Ja zasad nisam nista kupila od baby opreme. Malo pratim vlogove strane od novopecenih mama i ima fora savjeta. 
    Za trudnicki tecaj nemam pojma kako cu stic jer kod nas je to kako sam nasla prvi pon u misecu tri dana od 13 do 14, oko bolnice je fullara u te sate, ne pada mi na pamet uru vrimena po busu se kuhat, vjerojatno cu samo platit, njima nije bitno da odslusas vec samo da je placeno.
    Popodne idem malo do ureda, bas se veselim. Imam osjecaj da sto god nisam bila na poslu. Veceras standardno utakmica. 
    Uzivajte u danu curke!

• Bruncili
    07. Srpanj 2018. 13:38

Jelena M

Cao curke.
    Isaa super sta su se smirile kontrakcije, cestitam na ulasku u 8.
    Ja zasad nisam nista kupila od baby opreme. Malo pratim vlogove strane od novopecenih mama i ima fora savjeta.
    Za trudnicki tecaj nemam pojma kako cu stic jer kod nas je to kako sam nasla prvi pon u misecu tri dana od 13 do 14, oko bolnice je fullara u te sate, ne pada mi na pamet uru vrimena po busu se kuhat, vjerojatno cu samo platit, njima nije bitno da odslusas vec samo da je placeno.
    Popodne idem malo do ureda, bas se veselim. Imam osjecaj da sto god nisam bila na poslu. Veceras standardno utakmica.
    Uzivajte u danu curke!

Cak mislim da mi u kbc split ne placamo, samo muzevi ukoliko zelimo da su na porodu. Meni su svi tako rekli, a tih 400kn navodno zaista ulazu u opremu. Ni ja nemam ni vremena ni volje to slusati, pa cu isto samo platiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.