Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    09. Srpanj 2018. 10:27

Curke moje evo usla i ja u 29.tjedan 😁😁😁
    U subotu smo narucili kolica jer nismo htjeli izlozbena, al i tamo sam pukla ko kokica. Narucuje zena ta kolica iz centrale i ja ju molim ako mi moze pokazat kako se iz kosare pretvara u sportski dio. Veli frajerica meni da je guzva i da cu isprobat sama kad dodju. Ljudi moji sta mi je digla zivce. Znaci kolica dodju sa popustom oko 6800. Halo! Pa to je necija dvomjesecna placa a ona meni da cu vidjet kad dodju. Zar sam ja kriva sta njih nema dovoljno? Sto je subota i njoj se ne radi??? Mislim da se od moje face prepala i teksta da sam i ja cekala red i da ne idem dok ne pokaze. Sljedecih 20min je mrdala oko kolica, na kraju je muz prije nje skuzio... stvarno vise ne znam jel to do poslodavca, radnika ili mojih hormona al mrzim kad mi se netko tako postavlja za moje novce koje sam krvavo zaradila. A kad sam pitala usporedbu maxi cosi  i be safe autosjedalica, odg je bio da se maxi cosi vise kupuje!!! Proguglajte pa cete znat...

09. Srpanj 2018. 10:40

Bruncili

U subotu smo narucili kolica jer nismo htjeli izlozbena, al i tamo sam pukla ko kokica. Narucuje zena ta kolica iz centrale i ja ju molim ako mi moze pokazat kako se iz kosare pretvara u sportski dio. Veli frajerica meni da je guzva i da cu isprobat sama kad dodju. Ljudi moji sta mi je digla zivce. Znaci kolica dodju sa popustom oko 6800. Halo! Pa to je necija dvomjesecna placa a ona meni da cu vidjet kad dodju. Zar sam ja kriva sta njih nema dovoljno? Sto je subota i njoj se ne radi??? Mislim da se od moje face prepala i teksta da sam i ja cekala red i da ne idem dok ne pokaze. Sljedecih 20min je mrdala oko kolica, na kraju je muz prije nje skuzio… stvarno vise ne znam jel to do poslodavca, radnika ili mojih hormona al mrzim kad mi se netko tako postavlja za moje novce koje sam krvavo zaradila. A kad sam pitala usporedbu maxi cosi i be safe autosjedalica, odg je bio da se maxi cosi vise kupuje!!! Proguglajte pa cete znat…

U pravu si potpuno, nema se ona sta izvlaciti na guzvu jer ti dajes njima 7000 kuna i ima ti pokazat i kak se kolica izvrnu na krov ako pitas. Ja isto imam zivcane slomove kad za nesto puno novaca dajem, a lijeni su mi odgovoriti na pitanje.
    Sto se tih dviju sjedalica tice, to sam ti i ja gledala, be safe je meni nekako ljepsa, ali obje imaju dobre ocjene i svrstane su u kategoriju sigurnih autosjedalica, a maxi cosi je starija nego be safe pa ju zato ljudi vise kupuju (moje misljenje, iako ima i maxi cosi nove modele) cak su i cijenom tu negdje.

• Bruncili
    09. Srpanj 2018. 10:43

Justme123

Bruncili

U subotu smo narucili kolica jer nismo htjeli izlozbena, al i tamo sam pukla ko kokica. Narucuje zena ta kolica iz centrale i ja ju molim ako mi moze pokazat kako se iz kosare pretvara u sportski dio. Veli frajerica meni da je guzva i da cu isprobat sama kad dodju. Ljudi moji sta mi je digla zivce. Znaci kolica dodju sa popustom oko 6800. Halo! Pa to je necija dvomjesecna placa a ona meni da cu vidjet kad dodju. Zar sam ja kriva sta njih nema dovoljno? Sto je subota i njoj se ne radi??? Mislim da se od moje face prepala i teksta da sam i ja cekala red i da ne idem dok ne pokaze. Sljedecih 20min je mrdala oko kolica, na kraju je muz prije nje skuzio… stvarno vise ne znam jel to do poslodavca, radnika ili mojih hormona al mrzim kad mi se netko tako postavlja za moje novce koje sam krvavo zaradila. A kad sam pitala usporedbu maxi cosi i be safe autosjedalica, odg je bio da se maxi cosi vise kupuje!!! Proguglajte pa cete znat…

U pravu si potpuno, nema se ona sta izvlaciti na guzvu jer ti dajes njima 7000 kuna i ima ti pokazat i kak se kolica izvrnu na krov ako pitas. Ja isto imam zivcane slomove kad za nesto puno novaca dajem, a lijeni su mi odgovoriti na pitanje.
    Sto se tih dviju sjedalica tice, to sam ti i ja gledala, be safe je meni nekako ljepsa, ali obje imaju dobre ocjene i svrstane su u kategoriju sigurnih autosjedalica, a maxi cosi je starija nego be safe pa ju zato ljudi vise kupuju (moje misljenje, iako ima i maxi cosi nove modele) cak su i cijenom tu negdje.

Ma da sam htjela 17 puta da mi ih sastavi i rastavi trebala je to uciniti! 500injak kn razlike je jedino sta je ona rekla kao razliku. Pa toliko sam pismena da znam i sama procitat cijenu na etiketi. Luda ko kupus sam bila!

christyy
    09. Srpanj 2018. 10:50

Jutro curke :) Sretno svima na pregledima danas 
    Bruncili haha e takva sam i ja! Mom mužu bude neugodno kad ja tak krenem ali takva sam i inače a kamoli sad pod hormonima. I isto bilo da kupujem stvar od 50 kn ili 10 000 kn, ako lijepo zamolim da mi nešto objasniš ili pokažeš onda mi lijepo objasni ili pokaži a ne da mi bude nadrkana jer ona sad tu mora raditi a rađe bi bila na moru ili ne znam ja di. I ja moram raditi i svi ostali ljudi jbg takav je život.. Evo nanervirala sam se hahah

Jelennnna
    09. Srpanj 2018. 10:58

Jutro svima. 
    Ja taman od ginekologa skupila sve uputnice sta mi tribaju.
    Aurora ja sam u petak bila na pregledu i bas mi je rekla za Ogtt da ga je najbolje radit oko 28 tjedna jer se tad on najvise iskaze, pretpostavljam da cure koje je slalo prije je slalo vec ako je beba veca od tjedana ili ako su neki misec imali veci porast tezine od prosjeka. Meni nista nije rekla da pripazim. Mislim standardno jest ka i ostalih dana, od slatkog malo lubenice neizostavne i casicu sladoleda. Vecinom tako jedem pa da se vidi stvarno stanje. 
    Po meni te kolijevke se uopce ne isplate za samo 3 mjeseca, a ima preslatkih krevetica s gore onim igrackicama i svim pa mi je bolje uzet neki skuplji krevetic tako nego nesto sta jako kratko se moze koristit. 
    Ja sam isto pocela lagano gledat stvarcice, kolica i ostalo i stvarno prodavaci nisu bas za objasnit. Jucer mi jedna objasnjava za neka ka predobra su limited edition kao, mislim se da bas je to sad najbitnije da su ogranicena serija hahhha. 

Aurora
    09. Srpanj 2018. 11:03

Hvala vam 😀 nazvat ću i pitati onda doktora koji ga mijenja jer imam tek u 30tom tjednu pregled😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Delilah
    09. Srpanj 2018. 11:17

Nije me bilo duze vrijeme, ali nadoknadila sam zadnjih 50 strana.
    Justme123 pitala si za svadbu, stavit cu sliku, lagana haljinica koju sam vec imala u ormaru(smrsavila sam 18 kila prije trudnoce, pa jos uvijek stanem u nju 😂)i ravne sandale s debelim donom.
    Christy ja mislim da sam jedina koja nema navijacku majcu u ormaru i cestitke na ulasku u 3. Tromjesecje
    Dija85 i Svekyca cestitke na djevojcicama 😀
    Plava borovnica nadam se da je sve ok proslo
    Nina mislim da slika izvrsno prikazuje nase trenutno stanje 😂
    Palcica12 zavidim ti na odlicnom ljetovanju, moje je trajalo tjedan dana
    Lana i ja mislim da je to pisonja na slici definitivno...
    Issa drzite se i dalje, bit ce sve ok, saljem pozitivne vibre 😀
    LEA drago mi je da su bubrezi bolje 😁
    A sad, ja sam na plus 6,7 kila, i dalje se sama brijem, krajem 7og mjeseca ponovo imam kontrolu, moram u Petrovu radi RH negativne i na Vuk Vrhovac 17.7. Prekontrolirat TSH makar je zadnji bio ok (1.7 je bio), na moru sam dobila alergiju na sunce koja se povukla od subote od kad sam doma, ljetovanje mi je bilo jako aktivno, u 6 dana smo obisli Rovinj, Pulu (Arena i zerostrasse), dugu uvalu, Brijune, Rt kamenjak, Medulin i Trsat 😀 a kad sam prvu vecer legla u krevet doma uzasno mi se vrtilo i sinoc sam mjerila tlak koji je do sad bio savrsen 100/70 otkucaji 92 i slijede slikice

Ouzfit sa svadbe i moj najdrazi...
    Ouzfit sa svadbe i moj najdrazi...

Isssa
    09. Srpanj 2018. 11:37

Hej cure, nisam sve polovila, nemojte mi zamjeriti 😊
    Sretno svima na pregledima, i čestitam na djevojčicama 😀😀
    Evo mene su otpustili iz bolnice, doma na mirovanje i za 3 tjedna kontrola u trudničkoj ambulanti 😀
    Iskustvo iz Petrove: nemam primjedbe, sestre, doktori i svi ostali jako ljubazni, susretljivi, puni razumijevanja, ma top su 😀 Hrana obilata i fina, svaki dan jogurti, voće, kreveti ok (na daljinski), čistoća na vrhuncu, klimatizirano je, televizor.... ma nemam kaj reć, preporučam svima 😀, jedino kaj je potrebno nositi su spavaćice, WC papir i ručnici 😀
    Eto nadam se da sam nekom olakšala odabir bolnice 😀

Endzrue
    09. Srpanj 2018. 11:39

Ja sam večer prije ogtt-a u 10 jela griz sa kraš exspressom.. Bila sam gladna a to mi se jelo.. I nisam pazila 3 dana prije šta jedem jer mi to nrbi bilo realno.. Kao pazit ću 3 dana a čim prođe kontrola natrpat se nezdravim.. Nebi mogla tako varat.. I svejedno je bilo ujutro 4.2, 6.6, i 5.1

christyy
    09. Srpanj 2018. 11:50

Delilah slike su mrak! Posebno ona u dugoj haljini. Top!
    Isssa ja ću roditi u Petrovoj i sad mi je dosta lakše što si ovo napisala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.