Mi smo bile na 4 d scanu :) preodusevljena sam.. beba napreduje super, u 55% je tako da je najprosjecnija beba ikad, isto kao sto je moja trudnoca isla za sada :)
Ovdje se ogtt radi samo ako si u rizicnoj kategoriji tako da ja ne radim.. ako budem osjecala neke od simptoma mislim da cu poci privatno i vidjeti ali za sada se osjecam ok.
❤️ Obozavam te slikice
Nas bebac mislim da ti je to normalno s obzirom na sirenje zdjelice i svega. Mene ne boli, ali mi poprilicno pucketaju te kosti kad se ustajem iz lezeceg ili sjedeceg polozaja
url=https://lilypie.com]
Bravo za preglede cure ❤Dija85-ajme da malo je pobrusit (AKO ima potrebe) ofarbat kupit gore mozak mi ne radi i pokušavam se sjetit i nejde nejde ono šta visi ono znaš preko koljevke/kindaća 😂😂😂 (super sam to objasnila)
Delilah-prekrasne fotke slažem se sChristyyona u dugoj haljini je toooop umjetnička koda je profesionalac, i hvala na savijetu sljedeći put ima da 100 opali nek samo stišće 😬
Jusmekad ga nagovorim da me slika baš to odreže mi glavu i onda kako god ispadne kaže uuuuu baš je dobra 😂😂 al provalila sam ga uvijek to kaže kako god ispala 🙄
Isssa-sad sam još neodlučnija za bolnicu 😂 dvoumila se između Petrove i Merkura prevagnuo merkur ( baš su bili detaljni na ovom pregledu sad kad sam bila na hitnoj ) i sad opet ne znam kad si tako lijepo objasnila , Merkur je prevagnuo jel me kad sam bila nekih 9 tjedana hitna odvezla u Petrovu i nije baš bio detaljan pregled ko sad a sad si razmišljam vjerojatno jer je bila puno niža trudnoća…
Bruncili- shvaćam da danas svatko radi sugdije al onda neka se bar malo potrude pa i ako ne zna nećeš tolko zamjerit al ovo je na rubu bezobrazluka i mislim da je to individualno kakva je osoba ja i ako nebi znala da prvi dan radim potrudila bi se maximalno ak treba i googlala dok nema ljudi pa naučila osnove 😓
Nisi jedina mislim da se većini diže kosa na glavi od toga bilo to 5 ili 10 000 kn moj je novac i nisam ga našla na cesti..
😂😂 mislis na baldahin?
Baby.nb1 - i meni pucketaju ponekad kukovi najviše isto mislim da je normalno prepone me za sada ne bole, imam dosta trudnica oko sebe i skoro sve se žale da ih boli trtica i to po dan-dva mene je jednom zabolila na par min (valjda se sad nisam urekla 😂😂) al me išijas par puta hvatao hvala Bogu ništa strašno
Dija85- TAKO JEEE 😂😂😂 cak sam i krenula googlat hahah al nije google prepoznao moj "savršen" opis 🤦♀️ evo od posta
do sad mi je na vrh jezika kako se veli al nejde i nejde dragi nije shvatio šta mu hoću objasnit i sad kad si napisala baldehin ja mu kažem mislila sam na baldehin, a veli on aaaa takooo mi reci PA REKLA BI DA SAM SE MOGLA SJETIT 😂😂😂😌
hej zenske! iskusne mame imam pitanje: zadnjih 2 dana imam osjecaj da se beba jakoooooo 'upire' , cijela desna strana trbuha zna mi bit izoblicena, kao da se tamo ugnjezdila cijelim leđima i guzom, jos to nebi bi ni problem, samo sto je mene trbuh počeo bolit, ko da ce mi puknut misic, koza... Legnem ja, pomazim trbuh malo, osjetim da se ona opusti...al nakon nekog vremena opet. Danas mi se to dogodilo kad sam bila vani u setnji, tako jako se uprla da sam mislila da ce mi trbuh rastvorit, morala sam sjest na klupu ... 😓😳 ne znam opce sta da mislim.... jel to normalno??? Danas sam isto tako prvi put svjesno ulovila da štuca 10-ak min je onako ritmicno poskakivao trbuh, to sam uzivala.
Isssa - drago mi je da su te pustili doma i da si imala pozitivno iskustvo s ostankom u bolnici. Mislim da je to jako vazno za psihicku pripremu zene za porod u bolnici. A sad se cuvaj doma!
Delilah - divne su ti slikice, bas ste uzivali
Baby.nb1 - velikaa bebica vec! jel ti to od početka onda za skoro 2 tj veca beba ili sad zadnjih par pregleda? Vjerujem da je sve okej sa bebacem kako ti i doktor veli..samo voli malo papati vise:) meni je u 16 i 20 tjednu govorio kako je moguce da bude veca beba, jer po svim mjerama je isto odgovarala da je tjedan vise starija, da bi se sad sad u 25 i 28 tjednu vratila u mjere koje joj odgovaraju ..tako da vjerujem da su to sve faze!
hej zenske! iskusne mame imam pitanje: zadnjih 2 dana imam osjecaj da se beba jakoooooo 'upire' , cijela desna strana trbuha zna mi bit izoblicena, kao da se tamo ugnjezdila cijelim leđima i guzom, jos to nebi bi ni problem, samo sto je mene trbuh počeo bolit, ko da ce mi puknut misic, koza… Legnem ja, pomazim trbuh malo, osjetim da se ona opusti…al nakon nekog vremena opet. Danas mi se to dogodilo kad sam bila vani u setnji, tako jako se uprla da sam mislila da ce mi trbuh rastvorit, morala sam sjest na klupu … 😓😳 ne znam opce sta da mislim…. jel to normalno??? Danas sam isto tako prvi put svjesno ulovila da štuca10-ak min je onako ritmicno poskakivao trbuh, to sam uzivala.
Uobicajeno, na zalost, moj to radi zadnja 2 tjedna i uzasno me zivcira jer me boli (isto ko i tebe, osjecaj ko da ce puknut koza na tom mjestu koliko se upre beba). Sad ce ti bit sve intenzivniji pokreti, t ti ces ih osjecat sve jace, a beba ima sve manje mjesta pa ce bit sve neudobnije i tebi i njoj. Isto sam prosla s prvo 2 djece
Isssa bas mi je drago da si doma i da si zadovoljna bolnicom. Sigurna sam da si neodlucnimamolaksala odluku :)
Andeo pa eto, muzevi su nam pravi fotografi ocito kad sve imamo takva iskustva da nas slikaju jednom pa kako ispadne i to dok im objasnjavamo kako da slikaju. Bogu hvala pa nisam neka blogerica kojoj trebaju lijepe slike jer taj blog nitko ne bi pratio 😂
hej zenske! iskusne mame imam pitanje: zadnjih 2 dana imam osjecaj da se beba jakoooooo 'upire' , cijela desna strana trbuha zna mi bit izoblicena, kao da se tamo ugnjezdila cijelim leđima i guzom, jos to nebi bi ni problem, samo sto je mene trbuh počeo bolit, ko da ce mi puknut misic, koza… Legnem ja, pomazim trbuh malo, osjetim da se ona opusti…al nakon nekog vremena opet. Danas mi se to dogodilo kad sam bila vani u setnji, tako jako se uprla da sam mislila da ce mi trbuh rastvorit, morala sam sjest na klupu … 😓😳 ne znam opce sta da mislim…. jel to normalno??? Danas sam isto tako prvi put svjesno ulovila da štuca10-ak min je onako ritmicno poskakivao trbuh, to sam uzivala.
Uobicajeno, na zalost, moj to radi zadnja 2 tjedna i uzasno me zivcira jer me boli (isto ko i tebe, osjecaj ko da ce puknut koza na tom mjestu koliko se upre beba). Sad ce ti bit sve intenzivniji pokreti, t ti ces ih osjecat sve jace, a beba ima sve manje mjesta pa ce bit sve neudobnije i tebi i njoj. Isto sam prosla s prvo 2 djece
Prepala sam se jučer skroz. Znala se ona upirat, vrpoljit, okretat..no, to bi trajalo koju minutu i pusti, al jučer brate mili...dobrih 20-ak minuta se upirala, desna strana trbuha tvrda ko kamen, izbocen skroz (valjda je to guza ili leda) , ja pomazim a ona jos vise upre...(oocito voli da ju se mazi po guzi haha) samo sam gledala taj dio trbuha i cekala da pukne koža, da se rastvori i mahne mi rukom van.
Danas opet isti scenarij, od jutra do sad valjda 5x je vec to napravila...a svaki put me boli uzasno. Pa sta ce bit tek kasnije... Hvala ti za odgovor, ja sam mislila danas vec doktora zvat da pitam jel to normalno.
Looda_vila- ja sam do 5 ujutro imala "borbu" mislim da mi guzu nabijee desno skoro kod prepone skroooz a nogice dole i onda se upire prvi put da je baš tako jakoo aktivna bila još uvijek nije još bolno ali je nelagodno (ti si ipak u višim tjednima nego ja pa mi je beba manja Mislim da je zato tebi bilo bolno a meni nelagodno ) i vidi se kvrgica pogotovo kad sam se okrenula na suprotnu stranu a koža se nategnula i tanja na tom dijelu onda sam laganoo sa rukom i makne se na max 20 min i nazad 😂😥 veli svekrva da nevjerojatno i dragi je isto stalno dole desno išao 😂😂 danas mir 1 se javila izgleda da ju je to izmorilo a ja sam spavala od pola 2 do 2 probudila se kihnula na putu na wc upiskila se pa se tuširala ( u 20h sam pojela veliki komad lubenice pametnjakovicka) tako da niš nisam spavala zaspala oko 5 ujutro
Nebi te htjela plašiti ali potpuno ista stvar se meni dešavala i mislila sam da je to normalno i da se mali migolji i okreće i kao "guzu je izbočio van", kad je ginekologica to vidjela prvo me pitala kolko često je to u danu i ja velim cca 3 puta i kaže ona da to nije beba nego jaka kontrakcija i hitno u bolnicu, sva sreća da je primjetila i da se to na stolu desilo. Trbuh se NESMIJE stvrdnuti kao u grč a meni je bio tvrd ko kamen. Ja bi na tvom mjestu išla provjeriti za svaki slučaj, daj Bože da je samo guza.
Sortiraj odgovore
Najstariji