Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    07. Srpanj 2018. 15:26

Bruncili

Jelena M

Cao curke.
    Isaa super sta su se smirile kontrakcije, cestitam na ulasku u 8.
    Ja zasad nisam nista kupila od baby opreme. Malo pratim vlogove strane od novopecenih mama i ima fora savjeta.
    Za trudnicki tecaj nemam pojma kako cu stic jer kod nas je to kako sam nasla prvi pon u misecu tri dana od 13 do 14, oko bolnice je fullara u te sate, ne pada mi na pamet uru vrimena po busu se kuhat, vjerojatno cu samo platit, njima nije bitno da odslusas vec samo da je placeno.
    Popodne idem malo do ureda, bas se veselim. Imam osjecaj da sto god nisam bila na poslu. Veceras standardno utakmica.
    Uzivajte u danu curke!

Cak mislim da mi u kbc split ne placamo, samo muzevi ukoliko zelimo da su na porodu. Meni su svi tako rekli, a tih 400kn navodno zaista ulazu u opremu. Ni ja nemam ni vremena ni volje to slusati, pa cu isto samo platiti

U Splitu imaš u klubu trudnica na Splitu 3 meni bilo odlično.. Ministarstvo financira pa je freene plaća se.. Imaš i u domu zdravlja to  ti ne znam a u bolnici plaćaš samo prisustvo 400 kn nikakav tečaj te ne traže

Endzrue
    07. Srpanj 2018. 15:33

Ja na ovakve haljinice ne mogu odolit.. Ne isplati ih se šit a tako su medeneeee.. Još su zvijezde šljokice ufff

Dija85
    07. Srpanj 2018. 17:01

Endzrue

Ja na ovakve haljinice ne mogu odolit.. Ne isplati ih se šit a tako su medeneeee.. Još su zvijezde šljokice ufff

Zbilja je slatko! Mene malo bune te veličine, znači sad dok je malo nosi 50- 56, a 62-68 za nekih mjesec dana onda? Za izlazak iz rodilišta ste mi savjetovale 56, pa ću tako i uzeti. I ja vidim svasta slatko, ali ne znam koliko dugo otprilike beba nosi koju veličinu

07. Srpanj 2018. 18:14

Dija85

Endzrue

Zbilja je slatko! Mene malo bune te veličine, znači sad dok je malo nosi 50- 56, a 62-68 za nekih mjesec dana onda? Za izlazak iz rodilišta ste mi savjetovale 56, pa ću tako i uzeti. I ja vidim svasta slatko, ali ne znam koliko dugo otprilike beba nosi koju veličinu

U pocetku svako malo mijenjas velicinu i s 56 na 62 predes za cca 2 mjeseca (netko manje, netko vise), zato nema smisla kupovati puno stvari jedne velicine. Moja mala je imala toliko odjece u toj dobi da pola nikad nije obukla. Najbolje je da imas za pocetak 56 i 62, eventualno nesto 50 ako bas zelis (ali to ce ti beba mozda dvaput obuci) pa ostalo nadokulis kako dijete raste. Ako se dobro sjecam, 68 ide negdje oko 4.mjseca zivota (sin mi je ranije nosio 68 nego kcer na primjer)

07. Srpanj 2018. 18:18

Endzrue zasto se ne isplati siti ih? Meni su isto preslatke, mala mi obozava haljine i ima puno takvih, na proljece nosi s majicom kratkih rukava, na jesen sa stramplicama i dugom majicom i obozava ih, a i dok je bila mala sam imala nekoliko takvih i to sam joj najvise voljela oblaciti (jednom ju je tata oblacio za vrtic i obukao joj samo to bez icega ispod osim pelene 😄 )

Dija85
    07. Srpanj 2018. 18:28

Justme123

Dija85

Endzrue

U pocetku svako malo mijenjas velicinu i s 56 na 62 predes za cca 2 mjeseca (netko manje, netko vise), zato nema smisla kupovati puno stvari jedne velicine. Moja mala je imala toliko odjece u toj dobi da pola nikad nije obukla. Najbolje je da imas za pocetak 56 i 62, eventualno nesto 50 ako bas zelis (ali to ce ti beba mozda dvaput obuci) pa ostalo nadokulis kako dijete raste. Ako se dobro sjecam, 68 ide negdje oko 4.mjseca zivota (sin mi je ranije nosio 68 nego kcer na primjer)

Robice cu puno dobiti, samo mi je radi recimo zimske jakne da znam broj i ako bas vidim nesto lijepo pa kupim. Hvala ti

07. Srpanj 2018. 18:37

Dija85 joj kuzim te skroz, ja sam za prvo dijete nakupovala toliko robice da mala pola toga nije ni stigla obuci prije nego je prerasla jer je meni puuuno toga vel 62 bilo slatko, na kraju sam hrpu nove odjece poklonila jer mi je iduca beba bila decko.

Dija85
    07. Srpanj 2018. 18:43

Justme123

Dija85joj kuzim te skroz, ja sam za prvo dijete nakupovala toliko robice da mala pola toga nije ni stigla obuci prije nego je prerasla jer je meni puuuno toga vel 62 bilo slatko, na kraju sam hrpu nove odjece poklonila jer mi je iduca beba bila decko.

Ja cu dobiti sve za decka. Jer seke imaju decke. Na pocetku mi sad nije bitno sto ce nositi al ako je cura a ginekolog kaze da je, morati cu kupiti kasnije i haljinice i majičice da bas ne nosi sve musko. Ali sto god mogu iskoristiti cu

07. Srpanj 2018. 18:48

Dija85 ma naravno da ces iskoristiti, bila bi luda da ne iskoristis, ja sam bas sve rozo imala za nju pa nikako nisam mogla malom obuc, a i muz nije bio odusevljen tom idejom hahaha  (iskreno, ovi moji 2 se sad znaju ponekad zamijenit za majice pa mala nosi majicu a autima u vrtic jer su sad blizu velicinom, tj ona njegovu majicu 92-98 bez problema obuce, dok joj je za djevojcice ta velicina premala i to joj je sve 104-110). 

petrapp2605
    07. Srpanj 2018. 18:49

Meni će kuma proslijediti robice od njezine curice, pa ću vidjeti što mogu iskoristiti. Jučer nisam mogla odoljeti pa sam kupila 2 bodija 50, i piđamicu kombinezon 56. Moja majka kaže da sam ja bila jako sitna i duga 48cm, a nije ni muž bio velika beba, tako da mislim da bi nam 56 u startu moglo biti i dosta veliko, budući da veličina robice zapravo prati dužinu bebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.