Dobro jutro cure, budna od 5, lezim, razmisljam, neka me tuga uhvatila... hormoni valjda...
Anđeo_ ja imam onu starinsku kolijevku, predivnu samo joj treba malo ljubavi i novi madrac, tako da cu ju upotrijebiti kad ju malo sredim. Ali da ju nemam od prije nebih ju kupovala jer 1700 kn mi je puno za tako malo sto ce lezati u njoj. Ali opet, ako mozes i zbilja ju zelis kupi..
Jutro cure... ja sjedim u ambulanti na ogtt 😒 Prvo vadenje krvi je proslo, vadila mi triput iz vene i nije uspjela i onda jos dvaput iz prsta, veli bit ce veselo sljedeca 2 sata. Glukozu sam nekim cudom popila, al mi je muka... jos k tome 50 ljudi nagurano u jednoj prostoriji... mantram da ce sve bit u redu... 🤞🤞🤞
Jutro cure… ja sjedim u ambulanti na ogtt 😒 Prvo vadenje krvi je proslo, vadila mi triput iz vene i nije uspjela i onda jos dvaput iz prsta, veli bit ce veselo sljedeca 2 sata. Glukozu sam nekim cudom popila, al mi je muka… jos k tome 50 ljudi nagurano u jednoj prostoriji… mantram da ce sve bit u redu… 🤞🤞🤞
Ajme.. sretno onda. 💪 Meni se jako vide vene i sva sreća nikad nemam problema s tim. Moju mamu isto izbodu svaki put pa znam po njoj da boli. Radije izađi malo van na zrak nego biti s njima svima unutra. Bljak
Jutro cure, evo ja danas 30 tjedana, jos mi je 1/4 ostala
Nina, valjda ce ostatak bolje proci. Curama koje imaji preglede danas, sretno!
Jos nisam isla na ogtt ali isto me strah zbog vena :(
Jeste vi drzale neku dijetu prije ogtta ili ste normalno jele, slatko i voce i sve?
Vidim da se stalno spominje ogtt. Meni moj ginekllog nije ništa rekao, nemam pojma da ga pitam ili to ne treba svakq trudnica raditi? Zna možda netko😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Jos nisam isla na ogtt ali isto me strah zbog vena :(
Jeste vi drzale neku dijetu prije ogtta ili ste normalno jele, slatko i voce i sve?
Ja sam normalno jela. I dan prije pojela i sladoled. Kao sto je neka cura ovdje rekla, nisam sigurna tko, na ogtt ides da provjeris secer, da li šteti tebi i bebici, tako da nema smisla 3 dana biti na dijeti da ogtt bude ok a ostalo opet po starome. Bolje jedi kao i svaki dan pa da se vidi stvarno stanje šecera. Bar ja mislim tako 🤷♀️
Aurora, mislim da bi sve trudnice trebale raditi ogtt, samo ovisi o ginekologu u kojem tjednu salje teudnice na to. Moja dr salje 24-26 tjedan.
Dija, rekla mi je dr da pripazim 3 dana ranije sto jedem, ne znam sad sto tocno to znaci... Popijem si normalno i nesquik, sok od bazge, jedem i lubenice i sve osim slatkisa. Mozda mi je samo htjela reci da ne bi bilo dobro da pretjerujem sa slatkisima..
Aurora, mislim da bi sve trudnice trebale raditi ogtt, samo ovisi o ginekologu u kojem tjednu salje teudnice na to. Moja dr salje 24-26 tjedan.
Dija, rekla mi je dr da pripazim 3 dana ranije sto jedem, ne znam sad sto tocno to znaci… Popijem si normalno i nesquik, sok od bazge, jedem i lubenice i sve osim slatkisa. Mozda mi je samo htjela reci da ne bi bilo dobro da pretjerujem sa slatkisima..
I meni je moja to rekla, isto ustvari ne znam zasto. Bolje da se vidi stanje kako je pa sam ipak normalno jela. Ionako se ni jedan dan ne valja trpati slatkisima 😁
Jutro curke!
Mi evo putujemo na uzv u vinog. 😊
Endzrue bas ti hvala za ovaj tekst o robici 👍
Andeo i meni su prekrasne te kolijevkice, ali preskupe ako uzmem u obzir koliko malo cu je koristiti. To mozda eventualno za drugo dijete, kad mi kindac i kolica ostanu od prvog 😁😁
Aurora poslat ce te, bez brige.
Sretno s pregledima!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji