Evo me, prezivjela sam! 😉 4 puta me bola u venu i ni kap krvi nije izasla pa su onda vadili iz prsta. Inace imam uzasne vene od kemo prije 11 godina tako da mi je svako vadenje krvi mucenje. Ja sam jela normalno (seka je radila klipice i pojela sam sladoled navecer), a i ako sad tri dana pazis sto jedes onda to nisu pravi rezultati ogtt-a.
Delilah predivna 😘
Delilah divna si, a slika je prava umjetnicka! Daj mi posudi muza za fotkanje, moj meni odreze glavu il me slika dok mu govorim kako da me slika 😂
Haljinica mi je predivna, ova sa svadbe.
Endzrue ma to nema veze, ja sam u prosloj trudnoci u ponoc smazala 3 bajadere jer sam zaboravila da ujutro idem na ogtt i bio je dobar ogtt
Ja sam danas zvala za tecaj u Merkur da se narucim ali nista ,na godisnjem svi ...
pozz cure😊 ja isto idem sad koji dan na ogtt i jedem ko i do sad, nek se pokaže realno kako je😏
evo i naše slikice za punih 29 tt☺
Justme123 kako sam muza naucila slikat, rekla sam mu samo okidaj bez prestanka jedna ce valjat 😂 dakle imam 1000 slika od tjedan dana i stvarno pali fora s okidanjem bezbroj puta
Justme123kako sam muza naucila slikat, rekla sam mu samo okidaj bez prestanka jedna ce valjat 😂 dakle imam 1000 slika od tjedan dana i stvarno pali fora s okidanjem bezbroj puta
😂😂😂 zakon! Hvala ti sto si podijelila metodu, pokusat cu i ja svog istrenirat
Evo nas konacno s uzv-a.... Bome smo cekali 2 sata, doduse i doktor je stigao tek u 11, a ja bila narucena u 10.
Izgleda da nosim Klitchka uglavnom, beba je dosta velika, tj. velicinom odgovara za 30.tt . Par puta je mjerio i svaki put je velicina i trbuha i glavice odgovarala 30tt, tezina je procijenjena na 1720g
Pomaknuo mi je kontrolni pregled sa 31.7. na 24.7. i to moram doci s rezultatima guk profila da vidimo na cemu smo sa secerom. Jos jednom ce napraviti pregled i uzv, ali moram doci sa stvarima, ako rezultati ne budu dobri ostat cu kod njih 1-2 dana. Rekao je da se strogo pridrzavam dijete jer ako beba nastavi ovim tempom rasti, morat ce uvesti inzulin. Moram se naruciti i na Rebro ili Srebrnjak na fetalni echo da pregledaju bebino srce jer zna doci do opterecenja kod ovako brzog/velikog rasta, iako veli da njemu sve izgleda potpuno u redu, al za svaki slucaj. Eto...
Sto se tice te klope prije ogtta, mislim da nema svrhe "varati", na kraju krajeva to rade radi nas. A i ova sestra na V.Vrhovcu je rekla da vecina trudnica kojima bude granicni rezultat ove prve vrijednosti secera nataste uvijek to odbijaju na nesto sto su vecer prije pojele pa mozda to nije bas tako, ali veli da u pravilu nema veze s tim. Ako je normalan bit ce normalan i ujutro, ako nije nece.
Delilah divne su ti slicice. Tak i ja muzu velim, opali vise slika, jedna onda mora valjat. Al bome nije neki nadareni fotograf. Ili zijevak, ili mi je jedno oko zatvoreno, ili sam u nekom glupom pokretu. Moje su uvijek uspjesnije.
Tea divna si
Isssa bas mi je drago da idete doma. I sad miruj, nemoj doc u napast pa samo cu ovo, samo cu ono.
A ova prica s kolicima, grozno. I sama radim kao prodavac, ali alergicna sam na takve stvari. Za neke stvari ti stvarno treba savjet nekoga tko se u to razumije. Pa ne kupujes hlace, pa da znas koje ti stoje. To sto je guzva i sto nema dovoljno prodavaca nije problem tebe kao kupca, niti ti to trebas osjetiti. Sve se to da izhendlati, ako znas kako. Mene je zato prodavacica u Lesnini odusevila, sve u malom prstu i tocno ti nije zao potrositi i na ono sto mozda nisi planirao kupiti.
url=https://lilypie.com]
Mi smo bile na 4 d scanu :) preodusevljena sam.. beba napreduje super, u 55% je tako da je najprosjecnija beba ikad, isto kao sto je moja trudnoca isla za sada :)
Ovdje se ogtt radi samo ako si u rizicnoj kategoriji tako da ja ne radim.. ako budem osjecala neke od simptoma mislim da cu poci privatno i vidjeti ali za sada se osjecam ok.
Hej curee jeli po vama normalno da vas boli prepona?
Mene ubija vec par dana.. Bas me koci.. A i beban ne pomaze s time da se danas ljeno javlja....
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bravo za preglede cure ❤
Dija85- ajme da malo je pobrusit (AKO ima potrebe) ofarbat kupit gore mozak mi ne radi i pokušavam se sjetit i nejde nejde ono šta visi ono znaš preko koljevke/kindaća 😂😂😂 (super sam to objasnila)
Delilah- prekrasne fotke slažem se s Christyy ona u dugoj haljini je toooop umjetnička koda je profesionalac, i hvala na savijetu sljedeći put ima da 100 opali nek samo stišće 😬
Jusme kad ga nagovorim da me slika baš to odreže mi glavu i onda kako god ispadne kaže uuuuu baš je dobra 😂😂 al provalila sam ga uvijek to kaže kako god ispala 🙄
Isssa- sad sam još neodlučnija za bolnicu 😂 dvoumila se između Petrove i Merkura prevagnuo merkur ( baš su bili detaljni na ovom pregledu sad kad sam bila na hitnoj ) i sad opet ne znam kad si tako lijepo objasnila , Merkur je prevagnuo jel me kad sam bila nekih 9 tjedana hitna odvezla u Petrovu i nije baš bio detaljan pregled ko sad a sad si razmišljam vjerojatno jer je bila puno niža trudnoća...
Bruncili- shvaćam da danas svatko radi sugdije al onda neka se bar malo potrude pa i ako ne zna nećeš tolko zamjerit al ovo je na rubu bezobrazluka i mislim da je to individualno kakva je osoba ja i ako nebi znala da prvi dan radim potrudila bi se maximalno ak treba i googlala dok nema ljudi pa naučila osnove 😓
Nisi jedina mislim da se većini diže kosa na glavi od toga bilo to 5 ili 10 000 kn moj je novac i nisam ga našla na cesti..
Sortiraj odgovore
Najstariji