Ja na ovakve haljinice ne mogu odolit.. Ne isplati ih se šit a tako su medeneeee.. Još su zvijezde šljokice ufff
Zbilja je slatko! Mene malo bune te veličine, znači sad dok je malo nosi 50- 56, a 62-68 za nekih mjesec dana onda? Za izlazak iz rodilišta ste mi savjetovale 56, pa ću tako i uzeti. I ja vidim svasta slatko, ali ne znam koliko dugo otprilike beba nosi koju veličinu
Te mjere su ti bebina veličina 50 je 1 mjesec 56 je 1-2 mjeseca 62 je 2-4mj 68 je 4-6mj 74 6-9mj a 80 9-12 s tim što sve ovisi i o markama tipa Zara i H&M imaju veće modele, C&A taman i tako... Idite na Emporium dječje veličine ima i na google kad se napiše i izbaci sve od cipela veličine kape i tako.. 50 je recimo bilo dobro mojoj kumici za izać i prvih mjesec dana H&M na preklop bodi a realno smetajupelene da bi beba stala u bodi :) s tim što imate komadić tkanine sa kopčicama kao produživač bodija... Mogu probat nać..
Endzrue zasto se ne isplati siti ih? Meni su isto preslatke, mala mi obozava haljine i ima puno takvih, na proljece nosi s majicom kratkih rukava, na jesen sa stramplicama i dugom majicom i obozava ih, a i dok je bila mala sam imala nekoliko takvih i to sam joj najvise voljela oblaciti (jednom ju je tata oblacio za vrtic i obukao joj samo to bez icega ispod osim pelene 😄 )
Zato što sam ja ovo platila 50kn a materijal je samt sa šljokicama.. Nema ga za kupit drugo trebaš i ove dugmetiće imat i napravicu za postavit ih i sad ako ću napravit 5 komada ne isplati se materijal i ruke za tih 50kn to hoću reć :) isplati ih se kupit gotove.. Daleko da se ne može sašit al je isplativije od ovih ljetnih laganih pamučno platno materijala
Mislila sam da se meni osobno ne isplati šit :D za ro postoje veći dućani gdje uđem i kupim :D za ovo sam znala da mi mala kuma nema pa sam morala uzet i za iskoristivost se slažem jer baš ove imaju na 3 mjesta kopčanja tako da će moć duže i uzela 62 taman zima proljeće.. Ja imam sreće što mi je jako puno robice prošlo kroz ruke i tih dućana pa točno znam kakav je koji i kvalitetom i veličinom.. Većina odbija kik recimo a dućan je odličan
Zaboli li vas mjehur kada se okrećete i namještate po noći? Inače ne osjetim druge tegobe s mjehurom, urin izgleda normalno i doktor uvijek kaže da je urin b.o.
Zaboli li vas mjehur kada se okrećete i namještate po noći? Inače ne osjetim druge tegobe s mjehurom, urin izgleda normalno i doktor uvijek kaže da je urin b.o.
Dobro jutro! Pa mene zaboli dolje kad se okrecem, sad jel to tocno mjehur to ne znam, ali da, osjetim pritisak na njega.
Endzure hvala za info 😘 rekla sam da necu kupovati i sinoc narucim od jedne cure par majica dugih rukava preslatke a jeftine, 62/68 to ce joj biti taman za zimu. Jednostavno se takvim stvarima ne moze odoliti ☺
Endzrue zasto se ne isplati siti ih? Meni su isto preslatke, mala mi obozava haljine i ima puno takvih, na proljece nosi s majicom kratkih rukava, na jesen sa stramplicama i dugom majicom i obozava ih, a i dok je bila mala sam imala nekoliko takvih i to sam joj najvise voljela oblaciti (jednom ju je tata oblacio za vrtic i obukao joj samo to bez icega ispod osim pelene 😄 )
Zato što sam ja ovo platila 50kn a materijal je samt sa šljokicama.. Nema ga za kupit drugo trebaš i ove dugmetiće imat i napravicu za postavit ih i sad ako ću napravit 5 komada ne isplati se materijal i ruke za tih 50kn to hoću reć :) isplati ih se kupit gotove.. Daleko da se ne može sašit al je isplativije od ovih ljetnih laganih pamučno platno materijala
Shvatila sam da se tebi ne isplati sivati, ali me zanimalo zasto, hvala ti na odgovoru. Svejedno sam sigurna da je ta tvoja 10x kvalitetnija od onih u npr HM-u. Koji jos ducan valja osim Kika? Moji cesto dobiju stvari iz HM-a i C&A, iako ja vise volim one male ducane s djecjom odjecom kakvih je sve manje jer imaju kvalitetnije stvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji