Ja konacno kuci dosla. Isla jutros u Petrovu 3 opet izvadit krv, pa kasnije na Vuk Vrhovac na ono predavanje i aparaturu za guk profil. Malo su gurmana u meni izdeprimirali, ali Boze moj. Koliko sam shvatila sestru, bolje se iskontrolirati, pa imat dobre nalaze i onda na kontrolu svaka 4 tjedna, nego imat lose nalaze pa dolazit svaki tjedan ili dva. Sto se tice same procedure vadjenja krvi, ne cini mi se komplicirano, iglu na toj stvarcici ni ne vidis, prislonis na prst i pritisnes ko kemijsku olovku, pa se nadam da s tim dijelom nece biti problema. Lea ako hoces daj mail pa ti sve poslikam i posaljem jer ima nekih 8 stranica pa da tu ne zatrpam. Ako hoce jos koja recite.
Isssa bravo, bas si super pozitivna i ponosne smo na tebe. Samo tako 💪 ❤️
Meni inace stvarno treba da mi krv prestane curiti, ali preporucam ti da se ne stedis kad se ides piknuti jer ti treba sigurno 10 velikih kaplji krvi da bi napunila epruvetu, a ako nisi dovoljno brza, onda ti se krv zgrusa u epruvetici. Ja sam par puta napravila pokolj na prstu i samo se isfrustrirala :)
Sto se tice te dijete koju dobijes, vidjet ces za 3-4 dana koliko si zapravo puno jela prije :D al navikne se covjek na sve :)
Ja konacno kuci dosla. Isla jutros u Petrovu 3 opet izvadit krv, pa kasnije na Vuk Vrhovac na ono predavanje i aparaturu za guk profil. Malo su gurmana u meni izdeprimirali, ali Boze moj. Koliko sam shvatila sestru, bolje se iskontrolirati, pa imat dobre nalaze i onda na kontrolu svaka 4 tjedna, nego imat lose nalaze pa dolazit svaki tjedan ili dva. Sto se tice same procedure vadjenja krvi, ne cini mi se komplicirano, iglu na toj stvarcici ni ne vidis, prislonis na prst i pritisnes ko kemijsku olovku, pa se nadam da s tim dijelom nece biti problema. Lea ako hoces daj mail pa ti sve poslikam i posaljem jer ima nekih 8 stranica pa da tu ne zatrpam. Ako hoce jos koja recite.
Isssa bravo, bas si super pozitivna i ponosne smo na tebe. Samo tako 💪 ❤️
Meni inace stvarno treba da mi krv prestane curiti, ali preporucam ti da se ne stedis kad se ides piknuti jer ti treba sigurno 10 velikih kaplji krvi da bi napunila epruvetu, a ako nisi dovoljno brza, onda ti se krv zgrusa u epruvetici. Ja sam par puta napravila pokolj na prstu i samo se isfrustrirala :)
Sto se tice te dijete koju dobijes, vidjet ces za 3-4 dana koliko si zapravo puno jela prije :D al navikne se covjek na sve :)
Ma evo gledam taj papir, meni te porcije ko za vrapca 😣😣 al ak je za bebolina sve cemo izdurat. A i tjesim se da mi nije tak puno ostalo. Bila je neka curka danas, 15 tjedana i secer 5.6 ili 5.8 ne znam, a mrsava ko grana. Mislim si malecka pa tebe ce vjetar otpuhat nakon 3 dana ove prehrane
url=https://lilypie.com]
Isssa - vjerujem da ce sve proc u najboljem redu, ti si prava wonder woman:)
Petrapp - cestitike na curici!!Lucija je i nama bilo u uzem izboru:) Nemoj se brinut za posteljicu, kako je i Schinin rekla,sve to jos ima vremena uskladit. A "visokorizicna" trudnoca pise svakoj koja ima komplikacije otvorene. A sad pravac more, sve 4 u zrak i uzivancija!
Schinin mislim da se sova udomacila kod tebe :D nemoj sutra zaboravit i desert E sad si me obeshrabrila s ovim da nije preporuceno nista od ovih biljnih cajeva u trudnoci, taman sam mislila da cu uspjet nesto nac da bar malo reduciram tu vodu..uffff, smanjila sol gotovo na minimun, ne solim vise ni salate ni juhe, vrlo malo u rizot bacim..
jučer sam skinula prsten jer me navecer ulovila panika da ga necu vise moc skinut
pa do kraja trudnoce bit cu ko bova na moru (samo puna vode)
Nestrpljiva25 lijepo ti suncas bušek, zavidim ti skroz!
cure jel ima koja u pdf-u ili skenirano taj jelovnik sa vuk vrhovca da mi proslijedite na email? Nemam secer, al voljela bih probat mozda sa njihovim jelovnikom reducirat skupljanje vode.
Bila u c&a danas, nisam mogla odolit🙈😍😀
..na snizenju, jedna 40kn, druga 50 ja mislim😀
Looda_vila daj mail, posaljem ti ja sve sta sam dobila tamo danas
vilaludasta@gmail.com
hvala ti
vilaludasta@gmail.com
hvala ti
Jesam. Nema na cemu ❤️ ne znam koliko ce ti pomoci po pitanju vode, mislim da je ovo ciljano na secer, al u pravilu nije lose, mislim, izbaceno je ono sto bi i inace bilo dobro izbjegavat, samo su poprilicno male porcije. Tako da, mozda jedino da ti sebi stavis normalne porcije
Baby. Nb1, da, male su porcije, al meni su rekli da pazim na ugljikohidrate i masti, a ostalo jedem koliko hocu
Looda_vila, ovo je preslatko!
Aha, ja isto koliko sam skuzila najbitnije je izbaciti slatko, ugljikohidrate na minimum minimuma, s vocem oprezno, a meso i povrce slobodne. Koliki je tebi secer bio, zaboravila sam? I jel si bas vazes obroke po ovom njihovom ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji