Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    21. Veljača 2018. 15:53

Jelena M

Schinin

Jelena kakoti zavidimnadomacemvocu i povrcu! kako smo preselili sad ovdje prvo moram nac farmere od povjerenja… i meni je jedna od najdrazih stvari za dorucak zobene sa bobicastim vocem, samo sto je ovdje uzasno tesko naci zobene bez seceraovdje je u stvari tesko naci bilo sto bez secera i bez high fructose corn syrup

cure, necete vjerovati, napravila sam terminsutra krv za stitnu, 27 imamo UZ i 5. idemo da se upoznamo sa dr….

Gust ti je raspored prilicno. Meni je u ponedjeljak pregled, pretpostavljam da ce mi odma radit ultrazvuk.

Ja sam insistirala da mi vade krv za stitnu a vode obicno dr ne pravi uz nego imaju "prenatal diagnostics"  tako da tad necu ni vidjet dr. Da cu se nahodat, to sigurno hocu 😂

Schinin
    21. Veljača 2018. 16:13

Jutro cure 
    Evo i kod mene krenule trudnicke tegobe, neka latentna mucnina nit hoce nit nece 😥 i imam osjecaj da ce mi se zdjelica raspast 😞
    Meni kafa nekako ne pase u t, znam popit do 8 kafa dnevno, sad jednostavno ne ide vise od dva gutljaja, pa se ni ne mucim... I apetit mi se pozdravio na neodredjeno...
    Btw  to je mit da ne treba naglo prestati pusiti, sve je kako si poslozis u glavi, strucnjaci za odvikavanje od pusenje cak preporucuju nagli rez

Jelennnna
    21. Veljača 2018. 16:29

Evo sam namistila tablicu. :-) 
    Hvala na objasnjenju. 
    Ja osobno vec neko vrime ne pusim. Tu i tamo znala sam pusit ako bi di vani izasla. Slazem se s Schinin da nije preporucljivo naglo. Mislim tipa ako budete osjecale bas da Vam trazi i da mislite x puta na dan sta bi dala da jednu zapalim da je bolje onda zapalit nego da Vam je tilo pod stresom. Ako Vam prirodan bude taj rez s duhanom ( tj ogadi vam kao nekima kava) to bi bila win win situacija.

Dija85
    21. Veljača 2018. 16:56

Kalanhoja

Zna li netko kada se dobiju trudničke knjižice?

Ja sam ju dobila jučer na pregledu. Drugi pregled je bio

Jane_Doe
    21. Veljača 2018. 17:00

Dija85

Kalanhoja

Zna li netko kada se dobiju trudničke knjižice?

Ja sam ju dobila jučer na pregledu. Drugi pregled je bio

I ja sam je dobila na drugom pregledu. U 8 tt.. 

• NemamNadimak77
    21. Veljača 2018. 21:58

Pregled prošao dobro. Sve ok, srce se "čuje". I po zm i po Uzv sam 7+2. Jedino ne idem raditi, zbog iscjedka. Dobila trudničku i uputnice za krv. 

Jane_Doe
    22. Veljača 2018. 06:52

NemamNadimak77

Pregled prošao dobro. Sve ok, srce se "čuje". I po zm i po Uzv sam 7+2. Jedino ne idem raditi, zbog iscjedka. Dobila trudničku i uputnice za krv.

Super, cestitam za srceko 😊

Jelennnna
    22. Veljača 2018. 08:30

NemamNadimak77

Čestitke i od mene!!! 

Delilah
    22. Veljača 2018. 08:40

Kada ginekolog najranije moze otvorit cuvanje trudnoce? Naime, ja sam odgojiteljica u jaslicama gdje haraju razne bolesti i nakon god i pol pokusavanja mi ne dolazi u obzir raditi u takvim uvjetima, i doktor obiteljske medicine mi je od 4t+1 dan otvorio bolovanje zbog bolova u ledima, e sad neznam koliko cu moc vuc takvo bolovanje, a na prvi pregled idem u pon kad ce bit 5 t kad je jos prerano da se cuje srceko...

Jane_Doe
    22. Veljača 2018. 09:04

Delilah

Kada ginekolog najranije moze otvorit cuvanje trudnoce? Naime, ja sam odgojiteljica u jaslicama gdje haraju razne bolesti i nakon god i pol pokusavanja mi ne dolazi u obzir raditi u takvim uvjetima, i doktor obiteljske medicine mi je od 4t+1 dan otvorio bolovanje zbog bolova u ledima, e sad neznam koliko cu moc vuc takvo bolovanje, a na prvi pregled idem u pon kad ce bit 5 t kad je jos prerano da se cuje srceko…

nisam sigurna, ali kod mog ginekologa je praksa da otvara bolovanje nakon srcane reakcije.. ne pita previse, ako kazes da zelis na bolovanje otvori ti bez problema..

ali ti svom objasni situaciju i mozda ti otvori vec u pon.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.