Koskice skoro pa isto smo, ja sam danas 8+2 termin mi nije gin rekla ali sam vidjela da je upisala 31.sept.pratimo se eto :) meni su smeckarenja stala, ne prijeti pobacaj vise, osjecam se ok, danas malo vise muka al ok. Termin mi je iduci za mjesec dana, tj u 3.mjesecu :)
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Bok cure, nova sam ovdje :)
Čestitam od srca svim trudnicama :)
Prvi dan posljednje menstruacije mi je bio 22. 1. i danas, 32. dan ciklusa, sam napravila test i ugledala lijepi debeli plusić :) ovo mi je prva trudnoća pa ne znam što i kako dalje. Sutra ću nazvati ginekologa, ali pretpostavljam da je još rano za pregled i da mi preostaje samo čekanje, ali nema veze bitno da je plusić tu :)
Pa možda i nije prerano. Tako sam negdje i ja bila na pregledu. Zadnja menstruacija mi je bila 5.1. A na prvi pregled sam išla 6.2. Vidjela se mala točkica na ultrazvuku.
Ajme super, ništa zovem sutra ginekologa pa ću vidjet kaj će mi reć, možda i ja uskoro vidim svoju točkicu :)
Bok cure, nova sam ovdje :)
Čestitam od srca svim trudnicama :)
Prvi dan posljednje menstruacije mi je bio 22. 1. i danas, 32. dan ciklusa, sam napravila test i ugledala lijepi debeli plusić :) ovo mi je prva trudnoća pa ne znam što i kako dalje. Sutra ću nazvati ginekologa, ali pretpostavljam da je još rano za pregled i da mi preostaje samo čekanje, ali nema veze bitno da je plusić tu :)
Pa možda i nije prerano. Tako sam negdje i ja bila na pregledu. Zadnja menstruacija mi je bila 5.1. A na prvi pregled sam išla 6.2. Vidjela se mala točkica na ultrazvuku.
Ajme super, ništa zovem sutra ginekologa pa ću vidjet kaj će mi reć, možda i ja uskoro vidim svoju točkicu :)
Sretno! 😊
malac_28 dobrodošla i čestitam!
i vama koje ste obavile prvi pregled i sada mirnije dalje!
Jelena M i Kalanhoja hvala puno na odgovoru za betu.
Ja idem na pregled "tek" u srijedu,baš se veselim i jedva čekam da vidim svoju točkicu! Mislim da ću tek tad postati svjesna da sam trudna, sve mi je još nestvarno.
Meni je danas veliku većinu dana bilo baš jako slabo, imala sam malo teže vrtoglavice (a nije mi bilo mučno), samo mi se sve okretalo, naročito kad sam glavu pomicala, nije pomoglo ni ležanje u krevetu.. čak sam dobar dio vremena mislila da ću se i onesvijestiti.. ali evo nakon 5-6 sati se smirilo konačno.
Također brine me i temperatura koju imam, od nedjelje svaki dan iznad 37.. a najviše 37,5. Ne želim baš piti paracematol za tako nisku temperaturu, ali opet me brine što ne prolazi. Bojim se jer sam pročitala da je temperatura opasna u ranoj trudnoći. Doktorica opće prakse mi je rekla da mirujem, i da će sve ok biti, da je to prehlada. Ima tko savjet kakav u vezi temperature/tko doživio isto?
Meni je danas isto cijeli dan loše, ne muka nego sam slaba i tlak mi je jako pao, ne mogu biti na nogama duže od 15 minuta
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Dobro dosle nove cure, cestitke na plusicima i zelim Vam skolsku trudnocu 😊
Cure koje dolazite Sa pregleda (da ne nabrajam, sigurno bih nekog zaboravila😅) super za dobre preglede i za srceka, samo nek tako ostane 😊
Veks u trudnoci je normalna malo povisena temperatura, tako da se ja na tvom mjestu uopce ne bih brinula.
I mene neke mucnine i vrtoglavice muce, uvijek u razlicito doba dana 😲 za sada mi pomaze kad popijem Ginger Ale ili caj od djumbira
Malac28, dobrodosla!
Veks, ja sam isto odmah na pocetku trudnoce (cim sam saznala) imala povisenu temp, rekla je doktorica da nije nista strasno, da mirujem, i nisam uzimala nikakve lijekove.
Ako se ne spusti kroz par dana, mozda da tek onda uzmes.
Ako nekom nisam cestitala za trudnocu ili pregled, ispricavam se i cestitam, zelim sve najbolje svima i dalje! :)
Jel ti pomoglo išta da ublaži slabost?
Ja bih isto rekla da je možda tlak u pitanju, znao mi je i inače tako naglo padati. A i pomoglo je danas kad sam pojela na krišci kruha malo soli, osjetila sam da mi se boja malo vratila u lice..
Mislim si da možda malo i pretjerujem, što će tek biti do kraja trudnoće.. a najgore je to što inače nisam takva, dosta sam flegma i opuštena.. i sad odjednom napeta i nervozna, bojim se svega
Ništa danas ne pomaže, evo tlak mi je 86/54.. Nikad nisam imala tako nizak a jela sam slano i svašta po malo ali ne pomaze
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, uff, bas nizak tlak, stvarno nemam savjet, osim ovog sto su cure rekle da jedes slaniju hranu. Mozda neku slaniju juhu s kuhanim crvenim mesom, crveni sok, ciklu, stvarno neznam..
Lemon lemon pij sto vise, nisam pohvatala pijes li kafu - sad bi Ti sigurno pomogla...i otidji se istusiraj toplo-hladno, kad sjedis/lezis drzi noge obavezno dignute
Sortiraj odgovore
Najstariji