Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    14. Lipanj 2018. 16:12

Isssa tnx za info o tecaju:) nemoj se brinut za okretanje. Jos uvijek ima dosta mjesta pa se rotira! Drago mi je da sve super sa bebačem!

Cure, odlicno za nalaze ogtt-a, mene to ceka iduci tjedan

Elza
    14. Lipanj 2018. 16:17

Poznanici je beba bila na zadak i okrenula se kako treba na dan poroda :D
    Jos je stvarno rano da bi polozaj ista znacio... :D

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 16:24

Hvala cure na info oko leukocita odmah ste me umirile 😘😍

Schinin
    14. Lipanj 2018. 16:31

Bok moje drage klokanice ja sam se citavu noc mucila sa grcevima i jutros krenula ustati iz krevata uhvatio me jedan tako "njezno" da sam se razllijepila ko palancinka po podu  muz, nakon sto mi je pomogao ustati, nije se prestajao smijati interesantno mi je da mi je mailbox zatrpan cestitkama za rodjendan a rodjendan mi tek za dva dana... al bar su ljudi mislili na to 
    komarci: ja sam najbolji repelent za moju okolinu, svi odose na mene  sad imam neko ulje sa extraktima cintronele, lemongrass i cedrovine..zasad pomaze, koliko-toliko. ikaridin (substanca koja je u autanu) teoretski smiju i trudnice, ali meni to nije bas puno pomagalo, cak mi je ovo ulje bolje
    svekyca divna cestitke na ulasku u 3. tromjesecje! i super za ogtt
    Nas_bebac takodjer divna 
    Dija nazalost trebas tamo ostati i sjediti iz jednog jednostavnog razloga - svaka fizicka aktivnost mobilizira zalilhe glukoze, pa bi mogla imati pogresne nalaze
    Isssa bravo za pregled. nist ne brini sto je na zadatak, stigne se on jos milijun puta izokrenut. moja misica se jos u 38-39tt okretala kak joj pase (za pregled obavezno glavica dole da teta dr. kaze kak je dobra curica, izadjemo van a ona poprijeko...)
    cekalica super za ogtt/ leiukociti poviseni su absolutno normalno stanje u trudnoci, ne trebas brinuti

iris2018
    14. Lipanj 2018. 16:34

hej curke :D evo mi se opremili. kolica, kolijevka, krevetić, jaje za ljuljanje, ladičar, robica...imam pitanje, zna li koja od vas da netko u Osijeku slika novorođenčad? onako ako znate, umjetnički, kao beba sa nekom trakom za kosu i suknjicom leži na nekoj fora podlozi ili jastučiću...

• Bruncili
    14. Lipanj 2018. 16:46

Cekalica123

Stigli nalazi za ogtt vec danas i dobri su tak da sam bas hepi 😍😍😍 jedino vidim kod krvne slike da su mi leukociti 11,1 a referento je do 9.7 jel se netko kuzi u to pa da mi mal pojasni dok ne odem do doktora jer naravno volim cim prije znat dal je sve ok

I meni su povecani sto je normalno za trudnocu. Tamo mi je doktorica objasnila

14. Lipanj 2018. 16:55

Cure kupila sam flastere za komarce u bubamari javim ako pomazu!!

pharmamma
    14. Lipanj 2018. 16:55

Looda_vila

pharmamma

Looda_vila

Nema me 2 dana već mi je problem pohvatiti vas:D plus pročitam sve, 80% zaboravim hehe
    Mislim da sam vidjela da imamo još novih trudnica - pa welcome! Bušice su svima divne, mogla bi i ja okinut koju sliku..bojim se polako da mi trbuh više neće stat u ekran mobitela!:D
    Isssa- nadam se da uživaš sad več sa svojim bebačom sa spoju. Daj mi reci, kak je na tečaju? Jel traje stvarno 3h?
    Mi na kraju nismo isli jer dragi ne moze, ali nasla sam termin 26-27.6 u Martićevoj, pa čemo tamo.
    Ja kupila jučer kolica, sasvim slučajno bila u lesnini išla gledat neki ormar i odem na baby odjel dolje škicnut kaj ima i vidim da je stokke xplory na - 40% jer dolazi novi (koji se razlikuje u bojama i sitnicama u dizajnu) tako da sam piknula košaru i sportski dio. Eto, pa ako neku od vas zanima, akcija traje do prodaje zaliha, no ostalo je jos jako malo boja…
    Danas sam izbacila sve zivo iz sobe koju pretvaramo u baby sobu, sad moram pripremit zidove za krečenje i brušenje, a mrzim to….najgori dio mi je to sa krečenjem -.-
    Kakvo olaksanje danas s vremenom u ZG, konacno sam spavala ko top (sa 3 odlaska na pisanje , umjesno 6 , hahha)

Oprostite što vam upadam u temu, slučajno vidjela ovo za Stokke kolica,a frendica ih pikira..😊 pa da provjerim za nju posto nije na forumu..koliko si ih platila ako smijem pitati?

5950 umjesto 9400. Znaci tu spada dolje ona baza, kosara, sportski dio, navlaka za kisu i komarce i uspjela sam tetu prodavacicu nazicat drzac za bocu :D Nek nazove prvo lesninu i provjeri sto im je jos ostalo. Znam da su bili pri kraju sa bojama. Mislim da su na popustu svega par dana i vec je skoro sve otislo:)

Hvala ti 😊

Looda_vila
    14. Lipanj 2018. 17:14

pharmamma

Looda_vila

pharmamma

Looda_vila

Nema me 2 dana već mi je problem pohvatiti vas:D plus pročitam sve, 80% zaboravim hehe
    Mislim da sam vidjela da imamo još novih trudnica - pa welcome! Bušice su svima divne, mogla bi i ja okinut koju sliku..bojim se polako da mi trbuh više neće stat u ekran mobitela!:D
    Isssa- nadam se da uživaš sad več sa svojim bebačom sa spoju. Daj mi reci, kak je na tečaju? Jel traje stvarno 3h?
    Mi na kraju nismo isli jer dragi ne moze, ali nasla sam termin 26-27.6 u Martićevoj, pa čemo tamo.
    Ja kupila jučer kolica, sasvim slučajno bila u lesnini išla gledat neki ormar i odem na baby odjel dolje škicnut kaj ima i vidim da je stokke xplory na - 40% jer dolazi novi (koji se razlikuje u bojama i sitnicama u dizajnu) tako da sam piknula košaru i sportski dio. Eto, pa ako neku od vas zanima, akcija traje do prodaje zaliha, no ostalo je jos jako malo boja…
    Danas sam izbacila sve zivo iz sobe koju pretvaramo u baby sobu, sad moram pripremit zidove za krečenje i brušenje, a mrzim to….najgori dio mi je to sa krečenjem -.-
    Kakvo olaksanje danas s vremenom u ZG, konacno sam spavala ko top (sa 3 odlaska na pisanje , umjesno 6 , hahha)

Oprostite što vam upadam u temu, slučajno vidjela ovo za Stokke kolica,a frendica ih pikira..😊 pa da provjerim za nju posto nije na forumu..koliko si ih platila ako smijem pitati?

5950 umjesto 9400. Znaci tu spada dolje ona baza, kosara, sportski dio, navlaka za kisu i komarce i uspjela sam tetu prodavacicu nazicat drzac za bocu :D Nek nazove prvo lesninu i provjeri sto im je jos ostalo. Znam da su bili pri kraju sa bojama. Mislim da su na popustu svega par dana i vec je skoro sve otislo:)

Hvala ti 😊

Nema problema. 😉🤗

14. Lipanj 2018. 18:11

Cure cestitke svima na pregledima i urednom OGTT-u i na ulasku u trece tromjesecje. Trbuscici su vam prekrasni.
    Schinin kakva je procedura na porodu kod vas tamo, citala sam maloprije clanak tu na Klokanici neke mame koja je rodila u Njemackoj pa rekoh da pitam tebe kak kod vas ide. Lijepo je cut razlicita iskustva. I islricavam se ak ste vec pisale o tome, ali imamo skoro 800 stranica pa tko bi to sad i nasao 😄
    Ako ima jos koja da je rodila vam RH, isto me zanima iskustvo. Ja sam rodila na sv. Duhu, a od iskustava sam cula samo iz Petrove od kolegica, ali mislim da je kod nas vrlo slicno iskustvo posvuda po gradovima (slobodno me ispravite ako grijesim)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.