Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:28

Rorry

Issa, ma daj, tebe su ranije narucili? Ja sam i dalje za 4 tjednaPlava borovnica, mojoj je glava dolje, ali je nekako ukoso, rekao mi je dr.da se bude slozila

Da, eto svaki ginekolog ima svoj način rada, idući put imam samo pregled, bez UZV-a , jedino je rekla da ju podsjetim da škicne na uzv dali se mali okrenuo pošto je na zadak 😊
    Rorry u kojem si tjednu?

Gold👑
    15. Lipanj 2018. 08:28

Dobro jutro klokanice
    Ja isto svaka 4 tjedna idem i dalje, i prvoj t sam tako, sljedeci ptegled ce mi bit u 31. tt pa ce od tad vjerovatno cesce onda ... Moj bebac je isto od pocetka ili poprecno ili na zadak, jos uvijek nije bio glavicom prema dolje al ima jos puno vremena 😊
    Rorry koji si ti tjedan? 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:32

Teta90

Dobro jutro!
    Isssa, bravo za pregled! Sta vec su poceli cesci pregledi u trudnoci? 😱 Bas mi je brzo proslo! Ja imam jos 3 puta (24, 28, 32) i mislim da onda krecu cesce. Stigne se bebac jos okrenuti, ne brini :)
    PlavaBorovnica, tako i ja nekad bacim oko na te male bodice i tutice, ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode 😊😊
    Tinci, ja cu sad do ducana, danas radim ili nesto s ribom ili prisiljeno zelje ili gulas, nisam se jos odlucila 😬 I odmah cu za sutra napraviti bolognese umak da imam sto za jesti jer sam na predavanju do 3.
    Kako ste danas curke?

Tak sam i ja imala samo kaj je sad u 31 tjednu sljedeći, a dalje neznam, moja ide na GO, trebala bi ići kod zamjene pa ću vidjeti kad će me naručiti 🙈, med sestra je spominjala da bi mogla već ići u Petrovu na kontrole 🙊, joj, prebrzo mi je to sve 😂😂😂😂, još samo 2.5 mjeseca do porodaaaaaa

• Rorry
    15. Lipanj 2018. 08:33

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečju  meni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati. 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:38

Rorry

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečjumeni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati.

Znači ista stvar i kod tebe 😀

Gold👑
    15. Lipanj 2018. 08:43

Rorry

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečjumeni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati.

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju... 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:45

svekyca

Rorry

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju…

Pa to je super 😀, nadam se da ćeš i ovu trudnoću tako.

Gold👑
    15. Lipanj 2018. 09:05

Isssa

svekyca

Rorry

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju…

Pa to je super 😀, nadam se da ćeš i ovu trudnoću tako.

Ja se isto nadam 😁 al se nadam i da cu ovaj put bar dan prije termina rodit samo da ne moram na amnioskopiju, uf najezim se kad se sjetim 😨

Dija85
    15. Lipanj 2018. 09:26

Dobro jutro cure, nadam se da ce mi ovaj dan biti bolji. Jucer mi nista nije islo kako treba. Prosula sam litru vode po laminatu u kuhinji pa onda mlijeko pa sam mijenjala onaj aparat za skupljanje vlage pa prosula i vodu iz njega, onda je dragi dosao kuci pa sam se s njim posvadjala i cijeli dan nisam pricala s njim a njemu nista jasno. Pa me pustio na miru i zazelio laki noc. 😣
    Ja sam dosad imala preglede svaka 3 tjedna. Od pocetka. Nikada 4. Posto cu robicu i kadicu i kinderbet dobiti od sestara zasad sam kupila samo podlogu za presvlacenje, za 70ak kn. Nije ona deblja sto ide na komodu ali komodu ionako necu imati. 
    Omotala sam se dekom i moram priznati da mi je bas hladno. 

Dija85
    15. Lipanj 2018. 09:44

a vidim i da mi je puni tjedan pa evo slikica. Moram priznati da otkad se ovako slikamo tjedni mi brže nekako prolaze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI