Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    15. Lipanj 2018. 08:28

Dobro jutro klokanice
    Ja isto svaka 4 tjedna idem i dalje, i prvoj t sam tako, sljedeci ptegled ce mi bit u 31. tt pa ce od tad vjerovatno cesce onda ... Moj bebac je isto od pocetka ili poprecno ili na zadak, jos uvijek nije bio glavicom prema dolje al ima jos puno vremena 😊
    Rorry koji si ti tjedan? 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:32

Teta90

Dobro jutro!
    Isssa, bravo za pregled! Sta vec su poceli cesci pregledi u trudnoci? 😱 Bas mi je brzo proslo! Ja imam jos 3 puta (24, 28, 32) i mislim da onda krecu cesce. Stigne se bebac jos okrenuti, ne brini :)
    PlavaBorovnica, tako i ja nekad bacim oko na te male bodice i tutice, ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode 😊😊
    Tinci, ja cu sad do ducana, danas radim ili nesto s ribom ili prisiljeno zelje ili gulas, nisam se jos odlucila 😬 I odmah cu za sutra napraviti bolognese umak da imam sto za jesti jer sam na predavanju do 3.
    Kako ste danas curke?

Tak sam i ja imala samo kaj je sad u 31 tjednu sljedeći, a dalje neznam, moja ide na GO, trebala bi ići kod zamjene pa ću vidjeti kad će me naručiti 🙈, med sestra je spominjala da bi mogla već ići u Petrovu na kontrole 🙊, joj, prebrzo mi je to sve 😂😂😂😂, još samo 2.5 mjeseca do porodaaaaaa

• Rorry
    15. Lipanj 2018. 08:33

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečju  meni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati. 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:38

Rorry

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečjumeni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati.

Znači ista stvar i kod tebe 😀

Gold👑
    15. Lipanj 2018. 08:43

Rorry

Ja sam u 27.tjednu (26+4) tako da vam se uskoro prikljucujem u trecem tromjesečjumeni je rekao da jos 2x imam kontrolu kod njega (iduca je isto u 31.tjednu), a nakon toga me salje u trudnicku ambulantu u bolnici u kojoj cu rađati.

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju... 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 08:45

svekyca

Rorry

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju…

Pa to je super 😀, nadam se da ćeš i ovu trudnoću tako.

Gold👑
    15. Lipanj 2018. 09:05

Isssa

svekyca

Rorry

Ja sam u prvoj t isla kod svoje gin do kraja, samo sto sam isla cesce, kod nje sam i ctg radila, a pred kraj me onda poslala u bolnicu samo ctg da radim, tamo me nitko nije pregledavao, tek od termina sam isla svaki drugi dan na amnioskopiju…

Pa to je super 😀, nadam se da ćeš i ovu trudnoću tako.

Ja se isto nadam 😁 al se nadam i da cu ovaj put bar dan prije termina rodit samo da ne moram na amnioskopiju, uf najezim se kad se sjetim 😨

Dija85
    15. Lipanj 2018. 09:26

Dobro jutro cure, nadam se da ce mi ovaj dan biti bolji. Jucer mi nista nije islo kako treba. Prosula sam litru vode po laminatu u kuhinji pa onda mlijeko pa sam mijenjala onaj aparat za skupljanje vlage pa prosula i vodu iz njega, onda je dragi dosao kuci pa sam se s njim posvadjala i cijeli dan nisam pricala s njim a njemu nista jasno. Pa me pustio na miru i zazelio laki noc. 😣
    Ja sam dosad imala preglede svaka 3 tjedna. Od pocetka. Nikada 4. Posto cu robicu i kadicu i kinderbet dobiti od sestara zasad sam kupila samo podlogu za presvlacenje, za 70ak kn. Nije ona deblja sto ide na komodu ali komodu ionako necu imati. 
    Omotala sam se dekom i moram priznati da mi je bas hladno. 

Dija85
    15. Lipanj 2018. 09:44

a vidim i da mi je puni tjedan pa evo slikica. Moram priznati da otkad se ovako slikamo tjedni mi brže nekako prolaze.

Delilah
    15. Lipanj 2018. 10:08

Jutro klokanice 😀 cestitam na punim tjednima, dobrim pregledim, ulascima u 3. Tromjesecje, dobrim OGTT ima😉 ja se osjecam fantasticno, a jedan od razloga je sto sam jucer sudjelovala na prosvjedu za dostojanstven rad i starost na Markovom trgu pa evo jedne slikice 

, mogu rec da su mi dani skroz ispunjeni, sutra djevojacka 😀 iduci vikend svadba, pa onaj iza krstitke i 1.7. Picimo na moreee 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.