Iris2018 u Osijeku ti tako male bebe slikaju photobootik, Ivana Livada photography, Marinen photography imas ih i na fejsu i i na instagramu pa pogledaj malo fotke :) ja za njih znam
Stigli nalazi za ogtt vec danas i dobri su tak da sam bas hepi 😍😍😍 jedino vidim kod krvne slike da su mi leukociti 11,1 a referento je do 9.7 jel se netko kuzi u to pa da mi mal pojasni dok ne odem do doktora jer naravno volim cim prije znat dal je sve ok
I meni su povecani sto je normalno za trudnocu. Tamo mi je doktorica objasnila
Hvala na info makar jedna briga manje :)
Jaoooo boli me zub ništa abnormalno a kljuca pomalo prije tjedan dana bila kod zubara promijenio mi opet lijek s tim zubom mučim muku već pola godine al me 1 zabolio, sad me boli UMNJAK kad pipam s jezikom koda je malo pukao 😡 poludit ću di jos sad ta napast a u subotu idem na more 😭
Hvala cure na lijepim riječima podrške, možda se još frajer predomisli i okrene, ali od prvog dana je na zadak 😀, strpljen-spašen 😀
Tečaj smo završili, danas je bilo fora, dosta o dojenju, pravilan hvat dojke, videa o dojenju, količina mlijeka....., i na kraju ginekologica koja je govorila o načinima poroda. Sve u svemu brzo je prošlo, nije bilo zamorno ni dosadno 😀
Jutro cure!
Isssa super za pregled
Teta bilo mi je odlično na kavi..baš sam uživala
Što ćete raditi i kuhati danas?
Dobro jutro svima, budnima i zaspalima!
Isssa, kreću li sada češće kontrole s obzirom na tjedne trudnoće? Moja djevojčica je poprečno smještena zasad, vidjet ćemo kud će i kako će.
Jučer sam kupila nešto za bebu, to je zasad prvo i jedino- bodi 15 kn. Umalo sam se rasplakala, svakih par sati ga uzmem i gledam, zamišljam to biće koje će ga popuniti.💞
Danas zovem bolnicu da se raspitam za tečaj kad je uopće.
Ja sam se jučer vratila s terena, nije me bilo kući tjedan dana. Vjerojatno odoh na pijacu, pa ću nešto skuhati, za promjenu 😊 Popodne raditi na narudžbi za sliku, a navečer s dragim na svirku 😯😄
Dobro jutro svima, budnima i zaspalima!
Isssa, kreću li sada češće kontrole s obzirom na tjedne trudnoće? Moja djevojčica je poprečno smještena zasad, vidjet ćemo kud će i kako će.
Jučer sam kupila nešto za bebu, to je zasad prvo i jedino- bodi 15 kn. Umalo sam se rasplakala, svakih par sati ga uzmem i gledam, zamišljam to biće koje će ga popuniti.💞
Danas zovem bolnicu da se raspitam za tečaj kad je uopće.
Ja sam se jučer vratila s terena, nije me bilo kući tjedan dana. Vjerojatno odoh na pijacu, pa ću nešto skuhati, za promjenu 😊 Popodne raditi na narudžbi za sliku, a navečer s dragim na svirku 😯😄
Jutro, da sada kreću češće, idući je za 3 tjedna, a ondr bi trebalo biti na svaka 2 tjedna
Issa, ma daj, tebe su ranije narucili? Ja sam i dalje za 4 tjedna
Plava borovnica, mojoj je glava dolje, ali je nekako ukoso, rekao mi je dr.da se bude slozila
Dobro jutro!
Isssa, bravo za pregled! Sta vec su poceli cesci pregledi u trudnoci? 😱 Bas mi je brzo proslo! Ja imam jos 3 puta (24, 28, 32) i mislim da onda krecu cesce. Stigne se bebac jos okrenuti, ne brini :)
PlavaBorovnica, tako i ja nekad bacim oko na te male bodice i tutice, ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode 😊😊
Tinci, ja cu sad do ducana, danas radim ili nesto s ribom ili prisiljeno zelje ili gulas, nisam se jos odlucila 😬 I odmah cu za sutra napraviti bolognese umak da imam sto za jesti jer sam na predavanju do 3.
Kako ste danas curke?
Issa, ma daj, tebe su ranije narucili? Ja sam i dalje za 4 tjednaPlava borovnica, mojoj je glava dolje, ali je nekako ukoso, rekao mi je dr.da se bude slozila
Da, eto svaki ginekolog ima svoj način rada, idući put imam samo pregled, bez UZV-a , jedino je rekla da ju podsjetim da škicne na uzv dali se mali okrenuo pošto je na zadak 😊
Rorry u kojem si tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji