Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2018. 18:11

Cure cestitke svima na pregledima i urednom OGTT-u i na ulasku u trece tromjesecje. Trbuscici su vam prekrasni.
    Schinin kakva je procedura na porodu kod vas tamo, citala sam maloprije clanak tu na Klokanici neke mame koja je rodila u Njemackoj pa rekoh da pitam tebe kak kod vas ide. Lijepo je cut razlicita iskustva. I islricavam se ak ste vec pisale o tome, ali imamo skoro 800 stranica pa tko bi to sad i nasao 😄
    Ako ima jos koja da je rodila vam RH, isto me zanima iskustvo. Ja sam rodila na sv. Duhu, a od iskustava sam cula samo iz Petrove od kolegica, ali mislim da je kod nas vrlo slicno iskustvo posvuda po gradovima (slobodno me ispravite ako grijesim)

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 18:12

Iris2018 u Osijeku ti tako male bebe slikaju photobootik, Ivana Livada photography, Marinen photography imas ih i na fejsu i i na instagramu pa pogledaj malo fotke :) ja za njih znam

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 18:12

Bruncili

Cekalica123

Stigli nalazi za ogtt vec danas i dobri su tak da sam bas hepi 😍😍😍 jedino vidim kod krvne slike da su mi leukociti 11,1 a referento je do 9.7 jel se netko kuzi u to pa da mi mal pojasni dok ne odem do doktora jer naravno volim cim prije znat dal je sve ok

I meni su povecani sto je normalno za trudnocu. Tamo mi je doktorica objasnila

Hvala na info makar jedna briga manje :) 

• Anđeo_
    14. Lipanj 2018. 18:44

Jaoooo boli me zub ništa abnormalno a kljuca pomalo prije tjedan dana bila kod zubara promijenio mi opet lijek s tim zubom mučim muku već pola godine al me 1 zabolio, sad me boli UMNJAK  kad pipam s jezikom koda je malo pukao 😡 poludit ću di jos sad ta napast a u subotu idem na more 😭

Isssa
    14. Lipanj 2018. 19:34

Hvala cure na lijepim riječima podrške, možda se još frajer predomisli i okrene, ali od prvog dana je na zadak 😀, strpljen-spašen 😀
    Tečaj smo završili, danas je bilo fora, dosta o dojenju, pravilan hvat dojke, videa o dojenju, količina mlijeka....., i na kraju ginekologica koja je govorila o načinima poroda. Sve u svemu brzo je prošlo, nije bilo zamorno ni dosadno 😀

15. Lipanj 2018. 06:58

Jutro cure! 
    Isssa super za pregled  
    Teta bilo mi je odlično na kavi..baš sam uživala  
    Što ćete raditi i kuhati danas? 

PlavaBorovnica
    15. Lipanj 2018. 07:32

Dobro jutro svima, budnima i zaspalima!
    Isssa, kreću li sada češće kontrole s obzirom na tjedne trudnoće? Moja djevojčica je poprečno smještena zasad, vidjet ćemo kud će i kako će.
    Jučer sam kupila nešto za bebu, to je zasad prvo i jedino- bodi 15 kn. Umalo sam se rasplakala, svakih par sati ga uzmem i gledam, zamišljam to biće koje će ga popuniti.💞
    Danas zovem bolnicu da se raspitam za tečaj kad je uopće. 
    Ja sam se jučer vratila s terena, nije me bilo kući tjedan dana. Vjerojatno odoh na pijacu, pa ću nešto skuhati, za promjenu 😊 Popodne raditi na narudžbi za sliku, a navečer s dragim na svirku 😯😄 

Isssa
    15. Lipanj 2018. 07:44

PlavaBorovnica

Dobro jutro svima, budnima i zaspalima!
    Isssa, kreću li sada češće kontrole s obzirom na tjedne trudnoće? Moja djevojčica je poprečno smještena zasad, vidjet ćemo kud će i kako će.
    Jučer sam kupila nešto za bebu, to je zasad prvo i jedino- bodi 15 kn. Umalo sam se rasplakala, svakih par sati ga uzmem i gledam, zamišljam to biće koje će ga popuniti.💞
    Danas zovem bolnicu da se raspitam za tečaj kad je uopće.
    Ja sam se jučer vratila s terena, nije me bilo kući tjedan dana. Vjerojatno odoh na pijacu, pa ću nešto skuhati, za promjenu 😊 Popodne raditi na narudžbi za sliku, a navečer s dragim na svirku 😯😄

Jutro, da sada kreću češće, idući je za 3 tjedna, a ondr bi trebalo biti na svaka 2 tjedna

• Rorry
    15. Lipanj 2018. 08:13

Issa, ma daj,  tebe su ranije narucili? Ja sam i dalje za 4 tjedna 
    Plava borovnica, mojoj je glava dolje,  ali je nekako ukoso,  rekao mi je dr.da se bude slozila 

15. Lipanj 2018. 08:26

Dobro jutro!
    Isssa, bravo za pregled! Sta vec su poceli cesci pregledi u trudnoci? 😱 Bas mi je brzo proslo! Ja imam jos 3 puta (24, 28, 32) i mislim da onda krecu cesce. Stigne se bebac jos okrenuti, ne brini :)
    PlavaBorovnica, tako i ja nekad bacim oko na te male bodice i tutice, ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode 😊😊
    Tinci, ja cu sad do ducana, danas radim ili nesto s ribom ili prisiljeno zelje ili gulas, nisam se jos odlucila 😬 I odmah cu za sutra napraviti bolognese umak da imam sto za jesti jer sam na predavanju do 3.
    Kako ste danas curke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI